gerçekten öylesi doktorlar varmı ya :18:
varsada beni bulmaz
çok şanslıymışsın cnm
memleket nere hangi hastanede bu dediğin dr
canım bizim durum biraz farklı, eşimin çalıştığı hastanede bu dr, eşim orda personel, geliş geçiş tanışmışlar, samimi olmuşlar benim durumumu da anlatınca gelin bide ben bakayım neyin nesiymiş demiş ve o vesileyle gittik bende tanıştım çok tatlı bir dr, çok esprili ve çok moral veriyor olur olur merak etmeyin diyor her gidişimde, neyse rahim ağzı yaramın olduğunu o gördü , ondan öncede rahim filmi isteyende o oldu. bu 3. drum , hep özelinden giriş yaptırıyoruz ama hiç para almıyor o kadar ısrar ettiğimiz halde. Lafımı olur burda eşinle güzel bir arkadaşlık kurduk biz diyor adamcağız, işte böyle. Eşimin sayesinde biraz da eşimi çok seviyor hatta kendi eşine anlatmış kadınla bende tanıştım, öyle sıradan bi hasta olsak bunu yaparmıydı bilmiyorum ama herşey para değildir diyor, buraya yeni gelmiş daha 1 yıl ancak olmuş, eski hastanesinde falan çok bilinen biriymiş , ankaradan hastam geldi falan diye bahseder.
Amma çok anlattım drumu ya eşim hisli biridir gerçekten tatlım, yaram yakılırken odaya giremedi geldiğinde kıpkırmızıydı. sanki benden çok onun canı yanmış gibiydi.