• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

TSH, serbest T3 ve T4 ayrıca ANTİ-TPO Ab diye bişeye de baktırmışım hepsi yüksek çıktı

Canımm ya sen ilaç da kullanıyordun öyle değil mi ? Neden düşmedi acaba ya , çok fazlamı yüksek, drun da bakacakmı, hayırlısı olsun tatlım

iyi geceler canlar ne güzel kaynatmışsınız yine bende iyi vakit geçirdim günümde haftada bi değişiklik oluyo işte :))
gıymatlım divinity rabbim kızlarınızın duaların kabul etsin inşl tez elden gelsin bebişleriniz miranda aramıza hoşgeldin arkadaşım inşl sende en kısa zamanda hamilelik haberlerini verirsin bizler
smallengel chabliss siz nasılsınız kızlar
ben yarın büyük ihtimal yine aranızda olamayacağım sizlere şimdiden iyi sohbetler aklım sizde

iyi yapmışsın canım değişiklik şart, bende iyiyim şükür çalışma falan bitti 20. gün de çalışalım dedik olmadı :59:

Merhaba kızlar

Bizde 15 aylık evliyiz bende eşimde 29 yaşındayız.sorunumuz sperm sayısı ve morfolojisi düşük.Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık malesef hamile kalamadım :( benim herşeyim normal çıktı bir tek rahim filmi çekilmedi o da sperm sayımız düşük olduğu için gerek görmedi dr umuz Eylül ayında tüp bebek denedik o da tutmadı kısmet değilmiş şimdi beklemedeyim ne zaman hazır olurum onuda bilemiyorum çok yorucu çok zahmetli ve çetrefilli bir süreçti doktorum herşeyin çok iyi ve 1. kalite olmasına rağmen tutmamasının sebebi tek embriyo transfer olduğunu söyledi 6 tane dondurulmuşum var şuan ve dinlenmedeyim.Bu ay adetim bugün itibarı ile 5 gün gecikti dün kanda baktırdım 1.20 negatif yarın muayene için gideceğim bakalım hayırlısı ne çıkıcak bu sefer başıma :(
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.

Aramıza hoşgeldin tatlım, inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun. Evet çok zahmetli bir süreç bizler için inşallah Rabbim hayırlısıyla verir bizlerede. Chabliss gibi düşündüm bende, tüp bebek olsa da aşılama olsada rahim filmini drlar istiyor diye biliyordum:28:

günaydın canlarım

mirandacım hoşgeldin canım anlamadım ben doktorun nasıl rahim filmi çekmeden tüp bebek dedi. rahim filmi çekmeden aşılama bile yapmıyorlar.
canım işallah delight arkadaşımız gibi bu topic sana da uğurlu gelir geldiğin gibi hamiş çıakrsın burdan. senle ilgili bir problem yok anladığım kadarıyla peki bir şey sorcam merak ettim bu tüp bebek işlemleri acılı zorlu işlemler mi işler oraya varmadan hamile kalsak çok korkuyorum ben
halevcim neden öyle oldu ki değerlerin sen bu ay gayet rahattın da stresten olmuş desem o da olmaz sanmıyorum. şimdi ilaç mı kullancan tatlım bu arada bahçevi kliniği galiba burda ayrı bir başlık var ana sayfada ordan soruları cevaplıyor doktorlar

canım bilmiyorum ki acaba ilacın dozu fazla mı geldi dru arayınca öğreneceğiz bakalım hayırlısı olsun

Merhaba kızlar

Bizde 15 aylık evliyiz bende eşimde 29 yaşındayız.sorunumuz sperm sayısı ve morfolojisi düşük.Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık malesef hamile kalamadım :( benim herşeyim normal çıktı bir tek rahim filmi çekilmedi o da sperm sayımız düşük olduğu için gerek görmedi dr umuz Eylül ayında tüp bebek denedik o da tutmadı kısmet değilmiş şimdi beklemedeyim ne zaman hazır olurum onuda bilemiyorum çok yorucu çok zahmetli ve çetrefilli bir süreçti doktorum herşeyin çok iyi ve 1. kalite olmasına rağmen tutmamasının sebebi tek embriyo transfer olduğunu söyledi 6 tane dondurulmuşum var şuan ve dinlenmedeyim.Bu ay adetim bugün itibarı ile 5 gün gecikti dün kanda baktırdım 1.20 negatif yarın muayene için gideceğim bakalım hayırlısı ne çıkıcak bu sefer başıma :(
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.

Hoşbuldum canım tüp bebek için rahim filmine gerek yok çünkü tüplere gerek yok direkt transfer işlemi oluyor,aşılamada film gerekli çünkü doğal salınım oluyor tüplerden inerek rahime ulaşıyor.
Canım ağrı acı önemli değil süreç malesef yorucu uzun beklemek sabretmek zor geliyor insana birde bu kadar beklediken sonra negatifi almak çok kötü şöle düşün doğum yapacaksın sancı çekiyorsun bebek doğunca herşeyi unutucaksın kucağına alınca kucağındaki bebek canlı olursa acını unutur neşeye boğulursun Allah korusun bişey olmuşsa hüznünde acında kat kat artıyor malesef heves heyecan umut birden yerle bir oluyor.
Allahım herkesin yardımcısı olsun.Kimse yanlış anlamasın benim böyle oldu diye sizinde olacak değil :16: :16: :16:

canım hoşgeldin bizim sorunda sizinle aynı gibi tek farkı eşim 35 yaşında şuan tüp bebek aşamasına başlayacağız ama benim tsh birazcık yüksek çıkmış druma göre 4,36 yeni değer drum 2,5 istiyor hayırlısı bakalım umarım en kısa zamanda Allahım kucağını doldurur hiçbirimizi annelik duygusundan mahrum etmez inşallah

Canımm ya sen ilaç da kullanıyordun öyle değil mi ? Neden düşmedi acaba ya , çok fazlamı yüksek, drun da bakacakmı, hayırlısı olsun tatlım

iyi yapmışsın canım değişiklik şart, bende iyiyim şükür çalışma falan bitti 20. gün de çalışalım dedik olmadı :59:

günaydın canım evet ilaç kullanıyordum neden düşmediğini de anlamış değilim zaten küçüçük bi hap aspirin kadar ama dozajı fazla da gelmiş olabilir diye düşünüyorum du bakalım drla görüşünce anlaşılır herşey

arkidişler drla konuştum ama benim dr gitmiş başka dr gelmiş Centrum Tüp Bebek Merkezinde 4 yıl çalışmış adama sordum valla napim şimdi eski değerlerim gayet normalmiş açıkcası o ilacı neden verdiğini anlamadı yeni drum, bu arada eşim için hiçbir ilaç vermedi dedim ve kendim araştırıp proxeed plusı buldum kullanmasında sakıncası varmı dedim, uygundur sabah akşam alsın dedi, sağolsun sonra randevusuz bütün belgelerini al gel dedi valla içim rahatladı yaaaaaaaa

arkidişler drla konuştum ama benim dr gitmiş başka dr gelmiş Centrum Tüp Bebek Merkezinde 4 yıl çalışmış adama sordum valla napim şimdi eski değerlerim gayet normalmiş açıkcası o ilacı neden verdiğini anlamadı yeni drum, bu arada eşim için hiçbir ilaç vermedi dedim ve kendim araştırıp proxeed plusı buldum kullanmasında sakıncası varmı dedim, uygundur sabah akşam alsın dedi, sağolsun sonra randevusuz bütün belgelerini al gel dedi valla içim rahatladı yaaaaaaaa

ohh be bende rahatladım halevcimm, e değerlerin normalmiş de hakaten niye verdiyse eski drun :57: valla bizler çogu drdan daha iyi teşhis koyuyoruz ha , onlar boşuna tıp okumuş :9::9: ne zaman gideceksin şimdi dr a , bak ne güzel sormuşsun eşinde kullanmalıydı şimdiye kadar zaten , hadi hayırlısı bakalım

fıstıklarr nerelerdesiniz yaa , tek kaldım burda:43: ya kızlar dün eşim dr ile görüşmüş de ayak üstü sormuş nasıl eşin falan diye, akıntısı falan varmı diye. 2 adeti bitince gelin demiş, :53: yani bu bana klomen falan vermeyecekmi ki ya, e bitince ne yapacak bu dr bana, acaba normal yumurtlamamı mı bekleyecek ve eşimden de sperm alıp mı aşılamayı yapacak ki, yoksa kendi kendime mi gelin güvey oluyorum ben ya , yoksa bikaç ay falan bekleyecekmiyiz aşılama için :53: Eşim anlatırken cümlesini bitirmesine izin vermeden aynen böyle sıraladım sorularımı oda bana kızdı:43: e sen olsaydın bari dr diye :43: relax olmam lazım biliyorum ama elimde değil kızlar huyum çıksın :43:

ohh be bende rahatladım halevcimm, e değerlerin normalmiş de hakaten niye verdiyse eski drun :57: valla bizler çogu drdan daha iyi teşhis koyuyoruz ha , onlar boşuna tıp okumuş :9::9: ne zaman gideceksin şimdi dr a , bak ne güzel sormuşsun eşinde kullanmalıydı şimdiye kadar zaten , hadi hayırlısı bakalım

ay evet canım eğer eski drum çıksaydı ona sölicektim eşim bunları kullansın mı diye yani kızacaktım ama neyseki adam değişmiş kurtuldu gazabımdan bunun sesi de çok genç geliyordu adamı sorgu suale tuttum :1: napim inşallah hangi aşamaya başlayacaksak bir an önce başlarızda rahat ederiz yaaaaaa

fıstıklarr nerelerdesiniz yaa , tek kaldım burda:43: ya kızlar dün eşim dr ile görüşmüş de ayak üstü sormuş nasıl eşin falan diye, akıntısı falan varmı diye. 2 adeti bitince gelin demiş, :53: yani bu bana klomen falan vermeyecekmi ki ya, e bitince ne yapacak bu dr bana, acaba normal yumurtlamamı mı bekleyecek ve eşimden de sperm alıp mı aşılamayı yapacak ki, yoksa kendi kendime mi gelin güvey oluyorum ben ya , yoksa bikaç ay falan bekleyecekmiyiz aşılama için :53: Eşim anlatırken cümlesini bitirmesine izin vermeden aynen böyle sıraladım sorularımı oda bana kızdı:43: e sen olsaydın bari dr diye :43: relax olmam lazım biliyorum ama elimde değil kızlar huyum çıksın :43:

bencede relax olmalısın canım ama başka bi drdan bilgi de alabilirsin bence sonuçta her türlü sizden zaman kaybı oluyor buda psikolojikmen etkiliyor insanı ister istemez

ay evet canım eğer eski drum çıksaydı ona sölicektim eşim bunları kullansın mı diye yani kızacaktım ama neyseki adam değişmiş kurtuldu gazabımdan bunun sesi de çok genç geliyordu adamı sorgu suale tuttum :1: napim inşallah hangi aşamaya başlayacaksak bir an önce başlarızda rahat ederiz yaaaaaa

İsabet olmuş eski drunun gitmesi o zaman canım:9: bende kızıyorum ama biz bu halimizde araştırıyoruz şu var bu var diye, bazı dr hiç oralı olmuyor, evet aşamanız başlasın artık sizin , ne zaman gideceksin tatlım dr a

bencede relax olmalısın canım ama başka bi drdan bilgi de alabilirsin bence sonuçta her türlü sizden zaman kaybı oluyor buda psikolojikmen etkiliyor insanı ister istemez

evet canım relax olmam lazım ama her konuda böyleyim ben işte huy meselesi.:27: olmazsa bayramdan önce bi gidip konuşayım diyorum eğer eşim doyurucu bilgi taşımazsa bana :47: belkide aşılama için bekleyecek bikaç ay, bende zaten 1-2 ay vermiştim kendime , bakalım hayırlısı artık.

halevcim hadi hayırlı olsun yeni doktorun işallah sana eli uğurlu gelir tatlım
smallcum sakin ol canım biraz gerekirse sen git konuş ben biran önce aşılamaya hazırladım kendimi hemen geçelim ona de açık açık söyle bunları takma bu kadar da devamlı doktor yollarını aşındırınca otomatikman umutlanıp geriliyorsun. arada bir doktorada ara vermek iyi oluyor bence bu ay mesela ben daha rahatım büyüdü mü çatladı mı pek umrumda değil. zaten artık bi boşvermişlik geldi bana geçen sene bu zamanlar ne hevesliydim oysa. gün sayardım :25:

halevcim aldınmı eşine o ilacı sen ? hemen bulunan bir ilaçmıymış ki, ay bende mi alsam kocişe, ama kullandığı ilaçlarda var, neyse bekliyim ben biraz daha

smallcum sakin ol canım biraz gerekirse sen git konuş ben biran önce aşılamaya hazırladım kendimi hemen geçelim ona de açık açık söyle bunları takma bu kadar da devamlı doktor yollarını aşındırınca otomatikman umutlanıp geriliyorsun. arada bir doktorada ara vermek iyi oluyor bence bu ay mesela ben daha rahatım büyüdü mü çatladı mı pek umrumda değil. zaten artık bi boşvermişlik geldi bana geçen sene bu zamanlar ne hevesliydim oysa. gün sayardım :25:

bakalım aslında derdim hemen aşılama olsun değil canım sadece hangi aşama ne zaman olacak onu merak ediyorum, aşılama erken olabilir rahim filmi yara yakma derken belkide ocak şubatta olacak aşılama, ben sadece adeten sonra gelsin demiş ya onu merak ettim ne yapacak acaba diye, yumurta oluşuyorsa drum klomene karşı zaten, dediğin gibi dr a gitmeyince ne olmuş bitmiş pek takmıyor insan bu ay bende öyleydim gün bile saymadım nerdeyse. elimizden bişey gelmiyor tatlım o yüzden biz heveslensek de boş yani :5: mevlam bekletmesin daha fazla

inşallah bu dr uğurlu gelir sana

doktorların tedavileride birbirine benzemiyor biri başka diyor öbürü onu beğenmiyor
hakkımızda hayırlısı olsun valla kobaylara döndük

cnm sende yumurtlama problemi yokmu
daha doğrusu problem ney ne gibi bir tedavi izlenecek
klomensiz direk aşılamayamı geçilecek
eğer aşılama yapacaksa tutma oranının yüksek olması için iğne verirler 1'den fazla yumoş oluşur
klomenle aşılama duymadım ben hiç

benim doktorda çatlatma iğnesi vermedi bende ona gıcık oldum

kızılayın doktoru klomen kullanınca yumurta oluşursa çatlatma iğnesi veriyordu
prolaktin yükselince tedaviyi bırakıyordu dostinex veriyordu
kist olulunca 1 ay bekletiyordu

bu doktorumda prolaktin yüksek olsa bile klomen veriyor
yumurtlama olmazsa dozu arttırıyor
kist olursa doğum kontrol hapı veriyor ve çatlatma iğnesi vermiyor :41:
Allah yüzümüze baksada hayırlısıyla verse hangisi doğru tedavi şaşırdık :18:

doktorların tedavileride birbirine benzemiyor biri başka diyor öbürü onu beğenmiyor

cnm sende yumurtlama problemi yokmu
daha doğrusu problem ney ne gibi bir tedavi izlenecek
klomensiz direk aşılamayamı geçilecek
eğer aşılama yapacaksa tutma oranının yüksek olması için iğne verirler 1'den fazla yumoş oluşur
klomenle aşılama duymadım ben hiç

benim doktorda çatlatma iğnesi vermedi bende ona gıcık oldum

kızılayın doktoru klomen kullanınca yumurta oluşursa çatlatma iğnesi veriyordu
prolaktin yükselince tedaviyi bırakıyordu dostinex veriyordu
kist olulunca 1 ay bekletiyordu

bu doktorumda prolaktin yüksek olsa bile klomen veriyor
yumurtlama olmazsa dozu arttırıyor
kist olursa doğum kontrol hapı veriyor ve çatlatma iğnesi vermiyor :41:
Allah yüzümüze baksada hayırlısıyla verse hangisi doğru tedavi şaşırdık :18:

Valla canım bende bilmiyorum şimdi ne yapacak drum ,1 ay önce rahim ağzı yaram olduğu için yarayı yaktı ve rahim filmi çektirdim , 1 ay ilişki yasak oldu, adetimden sonrada çalışmalara başladık bu ay ilk deneme yani, eşimin spermleri düşüktü oda iğne ve vitamin kullanıyor. Prolaktinim yüksek ilk önce 36 sonrada 42 mi ne oldu, onun içinde dostinex kullanıyorum. Dostinex baya düşürüyor mayıs ayında başka dr a gitmiştim o da vermişti düşmüştü sonra klomen kullandım 2 yumurtam vardı ,çatlatma iğnesi verdi ama o ay olmadı üstelik kist oldu, sonra dr umu değiştirdim.
İşte bende onu merak ediyrum bana klome vermeyecek mi , nasıl aşılama yapacakmı bu ay yapmayacakmı diye. En iyisi bigün gidip görüşmek, bu dra da ulaşmak çok zor ya , birsürü hastası oluyor, hepde işi oluyor
Senin sorduğun bütün soruları merak ediyorum şeker, tam benim gibi sormuşsun.
Sen aşılama yaptırmadın dimi canım, klomensiz aşılama olmuyor demişsin de ben bilmiyordum

evet canım relax olmam lazım ama her konuda böyleyim ben işte huy meselesi.:27: olmazsa bayramdan önce bi gidip konuşayım diyorum eğer eşim doyurucu bilgi taşımazsa bana :47: belkide aşılama için bekleyecek bikaç ay, bende zaten 1-2 ay vermiştim kendime , bakalım hayırlısı artık.

bencede git bi görüş canım için içini yiyeceğine rahatlarsın en azından ne olup olmayacağı belli olur

sağol tatlım inşallah uğurlu gelir

halevcim aldınmı eşine o ilacı sen ? hemen bulunan bir ilaçmıymış ki, ay bende mi alsam kocişe, ama kullandığı ilaçlarda var, neyse bekliyim ben biraz daha

canım eczacıya söyledik araştıracak bakalım cevap verecek cevap gelince yazarım merak etme

evet canım kobay olduk resmen bakalım bu drum ne diyecek ne önerecek yaptırdığım aşamaları anlatırım kendisine ona göre bi yol gösterir belki kısa belki uzun yol ama biliyorum ki hayırlı bir yol olacak herşey Allahtan geldiği için bizde her türlü o aşamalardan geçip bekleyeceğiz hayırlısı olsun her zaman umarım uğurlu gelir bu drum

gıymatlımda yok ortalarda yine misafirleri mi var ki yada ev temizliğine girdi çıkamadı mı

Valla canım bende bilmiyorum şimdi ne yapacak drum ,1 ay önce rahim ağzı yaram olduğu için yarayı yaktı ve rahim filmi çektirdim , 1 ay ilişki yasak oldu, adetimden sonrada çalışmalara başladık bu ay ilk deneme yani, eşimin spermleri düşüktü oda iğne ve vitamin kullanıyor. Prolaktinim yüksek ilk önce 36 sonrada 42 mi ne oldu, onun içinde dostinex kullanıyorum. Dostinex baya düşürüyor mayıs ayında başka dr a gitmiştim o da vermişti düşmüştü sonra klomen kullandım 2 yumurtam vardı ,çatlatma iğnesi verdi ama o ay olmadı üstelik kist oldu, sonra dr umu değiştirdim.
İşte bende onu merak ediyrum bana klome vermeyecek mi , nasıl aşılama yapacakmı bu ay yapmayacakmı diye. En iyisi bigün gidip görüşmek, bu dra da ulaşmak çok zor ya , birsürü hastası oluyor, hepde işi oluyor
Senin sorduğun bütün soruları merak ediyorum şeker, tam benim gibi sormuşsun.
Sen aşılama yaptırmadın dimi canım, klomensiz aşılama olmuyor demişsin de ben bilmiyordum
ben benim bildiğim şekilde söyleyim
klomenle 6 deneme yapıldıktan ve gebelik oluşmadıktan sonra rapor çıkartılıp iğnelere geçiliyor
iğneler çok pahalı....göbekten yapılıyor daha fazla yumurta oluşuyor 3 kerede aşılama ondan sonra tüp bebeğe gönderiyorlar
bana hiç aşılama denenmedi
tam aşılamaya geçeceğimiz sırada doktorum bi sinirle başından savdı geri zekalı kadın :41:

raporla bile iğneler 350 -500 tl arası tutuyormuş araştırmalarıma göre
sonra sperm yıkama 150 tl
enjekte etme 150 tl ortalama 750 yi buluyor :24:
biz veremeyiz valla inşallah klomen hakkım bitmeden gelir bebik
evet canım kobay olduk resmen bakalım bu drum ne diyecek ne önerecek yaptırdığım aşamaları anlatırım kendisine ona göre bi yol gösterir belki kısa belki uzun yol ama biliyorum ki hayırlı bir yol olacak herşey Allahtan geldiği için bizde her türlü o aşamalardan geçip bekleyeceğiz hayırlısı olsun her zaman umarım uğurlu gelir bu drum

inşallah cnm
bu doktorlarada Allah biraz insaf versin
çoğunun derdi para

Halevcim inşallah hayırlı olur bu yeni drun , dediğin gibi gıymatlım hala ortalıkda yok hu huuu gıymatlım evdeysen biz geliyoruzzz :):)
divinity klomen + çatlatma iğnesi zaten baya maliyetli oluyor, aşılamaya gececekken niye drun yarı yolda bırakmış canım sizi ? Aşılamayı bi müddet sonra denemek istiyormusunuz. Benimde tahmin ettiğim kadarıyla bu drum bana hemen aşılama yapacak, çünkü kendi demişti yaran iyi olsun beklemeyeceğim vakit kaybı olmasın 2 yada 3 kez aşılama olmazsa tüp bebek diye. Artık adetim bitince dediğin gibi iğne verecekmi bilmiyorum bakalım haftaya dr yolu gözüktü sanırım bana.

Hakkımızda hayırlı olanı tez zamanda versin Rabbim, inşallah klomen hakkın bitmeden gelir miniğin.

Back