benimde aklıma yatıyor preseed ama eşim netten alışverişlere güvenmiyor hiç o yüzden nasıl buluruz meçhul
halev avatar resmini değiştirmişsin. gözümüz çok alışmış meğer..
o şeker kız bi yakının mı oluyordu senin?
Tatlım dur bakalım hemen öyle etkilenme, herkesde aynı olacak diye bişey yok, öyle hassas dönemdeyizki birimizde bişey çıksa acaba bende de olabilirmi diyoruz, bu psikolojiyi bende çok iyi biliyorum çünkü bende aynısını yapıyorum. Ama şöyle senin bi kızın var Allah bağışlasın, birde düşüğün , tüplerin tıkalı olsa zaten 1. bebeğin olmazdı canım, ama ayşenik gelsin tekrar bi soralım düşükten sonra tıkanma ihtimali varmı ya da yapışıklık yapıyormuymuş , o zaten kürtaj olmuş ve öylede yazmıştı sanırım.
Önce bi güzel anlayalım ki , için rahat etmesi için dr una danışırsın en ufak bir şüphe varsa rahim filmi çektirirsin hayatım. Dediğim gibi yapışıklık varsa bile o anda açılıyormuş zaten, belki bende de vardı ve o anda açıldı bilemeyizki,
Canım benim aklıma yattı ya ne bilim herşeyi deniyorum zaten bide onu denesem ne olacak sempatiksalakcinni, yurtdışında drlar öneriyormuş bile yani sempatiksalakcinni
evet canım çok haklısın paniğe gerek yok. şimdi baktım sorum yayınlanmış. hayırlısıyla inşaallah dr güzel cevaplar verir..
evet yurt dışında kullanılıyormuş neden bizim doktorlar hiç bahsetmiyorlar acaba ya. sen netten mi almayı düşünüyorsun. benim eşimin netten alışverişe önyargısı vardır aynı halevinki gibi. o yüzden ne yaparım bilemicimm
aradın mı doktoru canım sen adet için?
Ahh şöyle biraz rahat ol canımcım:teselli: bakalım dr ne yazacak, bilmiyorumki canım, aslında burdaki bi dr a sorsakmı ki , preseed nasıl sizce diye bilmiyorumkismile, sanırım netten alırım canım yoksa bulunduğum ildeki eczanelerde yok sanırım, müsait oldukça soracgım eczacılara , ecza depolarına falan,
evet burdaki doktora soralım çok iyi bir fikir
ama sen sor şekerim. hem sperm yetersizliğinide bahsedersin. presed bu yöndede faydalı oluyor mu diye..
ben daha yeni konu açtım yoksa sorardım
burda harika yağmur yağıyorr en sevdiğim havaa :hooray:
halev avatar resmini değiştirmişsin. gözümüz çok alışmış meğer..
o şeker kız bi yakının mı oluyordu senin?
Canım sen Ankaradasın bi eczanelere falan baksan, belki vardır, yada telefonla sipariş oluyorsa kargo gelince kapıda ödersin eğer varsa öyle bişey, bilmiyorumkismile
evet benimde gözüm daha öncekine alışınca bi anda duraksadım kaydirigubbakcemile3
kızlar yemeğe oturucaz şöyle bir baktım ne güzel sohbet etmişsiniz şeymacım hoşgeldin yarın daha detaylı konuşuruz gelirsen.. gıymatlım gelecek ay biz de mi rahim filmine gitsek tırsıyorum da bennn eyvahedigeldismile
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
tatlım yaşın küçükmüş daha yaaaaa bence fazla kafaya takma 6 ayı tamamlayınca da gidersin başka dra kayınvalidene herşeyi açıklamak zorunda değilsin.
benim durumum da eşimde sperm yetersizliği ile ileri hareket yetersizliği bende pcoluyum tshım da dalgalanmalar olur hep düzensiz adetim vardır drla direk tüp bebeğe yönlendirdiler hayırlısı olsun.
takmıyorum birşeyi artık evet herşeyi bilmek zorunda değiller gerçi bilmek için ellerinden geleni ardına koymuyorlarya neyse .........herkesin hakkında hayırlısı olsun kızlar allah hayırlı zamanı bekliyor demekki herşey daha güzel olucak inş. hepimiz için herkese geçmişler olsun rabbim kısa zamanda hayırlı ;sağlıklı evlatlar nasip etsin size ve içindede bana :Saruboceqpuyorumnanaktan
tatlım önceki resim ile bu resimdeki aynı kişi yeğenim oluyor
Allah bağışlasın canım.
yeğenim iki resimdeki de tatlım bu arada eczanelerde bulunacağını düşünmüyorum ama yine de sorarım
bayanşeyma canım inşallah Rabbim dualarını kabul eder, kayınvaliden amma meraklıymış canım , bilmeyiversin de zaten, sen eşinle birlikte git kontrollere, öyle herşeyini de bilmesin bence
sağol cnm evet çok çok meraklıdır birşey olsa herşeyi ondan duyarız kaydirigubbakcemile3 evet öyle yapıcağız allah izin verirse inş. doktorluk aşamaya gelmeden olursa çok seviniceğiz de bakalım ...hayırlısı...
evet arkadaşım spermler ve dolayısıyla şansımız artmaya başladı bu ay adetten sonra gün aşırı ilişkiye girdik internetten hesapladım 2siyle 7arası diyodu ve adetin bitimimnden 13gün sonra gelen sıvıya göre ben yumurtladığımı anladım yumurta akı gibi bi sıvı ben yumurtlayıp yumurtalmadığıma ve yumurta boyutunu öğrenmek için mayıs ayında doktora gittim bi tek vajinal ulturasonla baktı ama çok zorlandım hem utanma hemde kendimi çok kasıyorum o yüzden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 12.gün yumurta boyu 16ml bugün yada yarın çatlayacak demişti doktormerhaba arkadaşım... ilaçla iyileşme görüldüğüne göre daha çok şansınız armaya başladı demektir..... yumurtlama günlerini netten hesaplayarak mı takip ediyorsun. eğer öyleyse o yanıltıcı oluyor çünki ben doktorda takibe başladığımda hiçte o tarihlerin tutmadığını gördüm.. bazen adetten hemen sonra yumurtladım.. bazende 15. günden sonra.. o yüzden doktorda yumurta takibi yaptırmadığın sürece uyduğun tarihlerin çoğu boş olabilir.. bide her ay değişiklik gösteriyor....
eğer yumurta takibine gittiğinde doktora ben karından takip yapılmasını istiyorum diye ısrar edersen karından yapıyor. o zaman gitmaden 1 litre civarı su içmen ve iyice sıkışık olman gerekiyor. doktorun daha iyi görebilmesi için..
bazı dr lar yukardan yapmam deyip kestirip atıyorlar. ama sen kararlıysan o zaman iş değişir.
eğer vajinalden çekinmiyorsan o zaman zaten sorun yok. daha net görünüyor diyorlar ordan. ama tabi sen bilirsin. bu karar senin kendini nasıl hissedeceğine bağlı olarak değişebilir.
sen hangisinden yanasın arkadaşım.. şimdiye kadar ne tür muayenelerden geçtin bilmiyorumkismile
İnşallah canım bakmışsın dr a gitmeden gelivermiş meleğin :ecrin_bebek:
evet arkadaşım spermler ve dolayısıyla şansımız artmaya başladı bu ay adetten sonra gün aşırı ilişkiye girdik internetten hesapladım 2siyle 7arası diyodu ve adetin bitimimnden 13gün sonra gelen sıvıya göre ben yumurtladığımı anladım yumurta akı gibi bi sıvı ben yumurtlayıp yumurtalmadığıma ve yumurta boyutunu öğrenmek için mayıs ayında doktora gittim bi tek vajinal ulturasonla baktı ama çok zorlandım hem utanma hemde kendimi çok kasıyorum o yüzden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 12.gün yumurta boyu 16ml bugün yada yarın çatlayacak demişti doktor
amin cnm inş. tüm isteyenlere geldin inş. beşer onar tane:roflol: bunlardan isteyen varmı delikafadulden
amin cnm inş. tüm isteyenlere geldin inş. beşer onar tane:roflol: bunlardan isteyen varmı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?