• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar ohoo kaynatmışsınız

blueavcı çok güzel gelişmeler olmuş Allah tamamına erdirsin arkadaşım.. doktorun iyiyse zaten işin yarısı hallolmuş demektir Allahın izniyle.. bak şimdi sana ne dicem. bu akşam kayınvalidene gideceksiniz ya, eşin seni almaya gelince onu ayart şekerim. 2 saat geç çıkıverin. hiç değilse bugünün boşa geçmemiş olur. nasılsa haftasonundan bi iş çıkmıcak. sen dediğimi kulak ardı etme gız bacım. yüksek performans bekliyoruz senden.. :lepi:

ya kızlar artık günler geçmek bilmicek. beklemeye başladık ya... düşünüyorum düşünüyorum bugün ayın daha sekizi yaa :a015:

düşünürsen geçmez günler rahat olmaya çalış canım

QUOTE=GIYMATLIM;15571600]kızlar ohoo kaynatmışsınız

blueavcı çok güzel gelişmeler olmuş Allah tamamına erdirsin arkadaşım.. doktorun iyiyse zaten işin yarısı hallolmuş demektir Allahın izniyle.. bak şimdi sana ne dicem. bu akşam kayınvalidene gideceksiniz ya, eşin seni almaya gelince onu ayart şekerim. 2 saat geç çıkıverin. hiç değilse bugünün boşa geçmemiş olur. nasılsa haftasonundan bi iş çıkmıcak. sen dediğimi kulak ardı etme gız bacım. yüksek performans bekliyoruz senden.. :lepi:

ya kızlar artık günler geçmek bilmicek. beklemeye başladık ya... düşünüyorum düşünüyorum bugün ayın daha sekizi yaa :a015:[/QUOTE]

Ayy gıymatlım ya ,demokrasi de çareler tükenmez misalikaydirigubbakcemile3 hakkaten valla ben hiç akıl edemem öyle şeyleri , dimi ya 2 saat geç gidiverin valla kaydirigubbakcemile3 bencede çalışın gıymatlımı dinle bak ne güzel buldu çözümü, sen çok yaşa gıymatlım:lepi:

Evet canım sayınca geçmek bilmiyor ama inan hiç düşünme başka şeyler bul kendine takvime hiç bakma, bak benim bile nerdeyse koskoca 1 ay oldu, nasıl da çabuk geçti diyorum sempatiksalakcinni, çalışma olunca da hiç gün hesabı yapmamayı düşünüyorum ben ama bakalım artık ne kadar becerebilirsemeyvahedigeldismile

canlar iyi akşamlar iyi haftasonları iyi bakın kendinize pazartesi görüşürüz öpüyorum

kızlar ohoo kaynatmışsınız

ya kızlar artık günler geçmek bilmicek. beklemeye başladık ya... düşünüyorum düşünüyorum bugün ayın daha sekizi yaa :a015:

ayyy canım ne güzel demişsin ama eşim daha işten gelmeden kayınbabam gelecek bizi almaya eşim gelincede gidicez biz ildeyiz onlar belde de o yüzden pazara kadar tık yok malesef valla bu ayı çok güzel değerlendirdik artık kısmet

arkadaşlar malum olamayacağım hafta sonu hepinize iyi hafta sonları diliyorum pazartesi görüşürz hoşçakalın

Günaydın canlarım iyi haftasonları , kış geldi ya çok soğukk:1ninca: hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz demiiiiiisempatiksalakcinni

smalangel canım evet buralarda çok soğuk artık....birden bastırdı mübarek..

hafta sonu olunce toplanamıyoruz... artık pazartesi günü yeni havadislerle buluşuruz inşaallah :lepi:

kızlar geldik pazar akşamına kaynatırız yarın işallah işler beni boğmazsa.. ben de cumartesi malum akıntıyı yakaladım ama bu sabah ancak değerlendşirebildik.eşimde biraz kırıklık vardı cumartesi akşamı fazla üstelemedim bende olcağı varsa olur diye. sonuçta akıntıdan itibaren 24 saat içinde oldu ilişki.. bu arada akıntı 18. günde geldi iki aydır 18.günde geliyo ama geçen ay 15. günde de ovu.testi çift çizgiydi. galiba 2 aydır kullandığım ilaçtan birden fazla yumurta oluşuyo gibi geldi bana belki aynı günde çatlamıyorlar. neyse yani işte benimde bekleme başladı artık normal seyrinde gider ilişki... ama daha eşim bir haftadır falan kullanıyor ilacı etkisi olmamıştır henüz. bu aydan da elimiz boş çıkcak gibi geliyo
hadi öpüyorum hepiciğinizi pazartesi sendromunda buluşmak üzere :))))

slm kızlar bende döndüm evimdeyim valla uzun sayfalar okurum diye düşünüyodum umduğum gibi olmadı hafta sonu sessizliği sarmış topiği

kızlar geldik pazar akşamına kaynatırız yarın işallah işler beni boğmazsa.. ben de cumartesi malum akıntıyı yakaladım ama bu sabah ancak değerlendşirebildik.eşimde biraz kırıklık vardı cumartesi akşamı fazla üstelemedim bende olcağı varsa olur diye. sonuçta akıntıdan itibaren 24 saat içinde oldu ilişki.. bu arada akıntı 18. günde geldi iki aydır 18.günde geliyo ama geçen ay 15. günde de ovu.testi çift çizgiydi. galiba 2 aydır kullandığım ilaçtan birden fazla yumurta oluşuyo gibi geldi bana belki aynı günde çatlamıyorlar. neyse yani işte benimde bekleme başladı artık normal seyrinde gider ilişki... ama daha eşim bir haftadır falan kullanıyor ilacı etkisi olmamıştır henüz. bu aydan da elimiz boş çıkcak gibi geliyo

arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun biz bu aya tam akıntının geldiği akşama yaptık olurmu olmaz mı bilmiyorum ama bu ay denk getirdik görücez artık

chablis canım o kadar uğraşıyoruz tam o gün geliyor ya eşimizde ya bizde bi durgunluk oluyor dimi. psikolojik olarak çok takıyoruz ondan gibi geliyor bana. hadi bari hiç değilse bi gün sonrasından değerlendirmişsin. ya bide ben bu rahatlığı kendimdede çok görüyorum yumoş günlerinde amaann olacağı varsa olur diyorum, sonra vakit geçince pişman oluyorum keşke daha iyi değerlendirseydik diyee bilmiyorumkismile
yarın yine konuşuruz hadi canım...
slm kızlar bende döndüm evimdeyim valla uzun sayfalar okurum diye düşünüyodum umduğum gibi olmadı hafta sonu sessizliği sarmış topiği

blueavcı canım hafta sonu biz böyle oluyoruz... herkes evine çalışmaya çekiliyor sempatiksalakcinni hafta içi gerçekleştiremediğimiz fantazilerimizi gerçekleştiriyoruz güzelim. :1ninca::lepi:
sende katıldın artık bu kervana.. yarın çok kaynatıcaz inşaallah...

sabah 9 da kahvaltıda buluşalım kızlaarrdelikafadulden

Son düzenleme:
kızlar yeni bir haftaya ve güneşli güzel bir pazartesiye Allahın izniyle başlıyoruz... delikafadulden

hepiciğinize hayırlı mutlu bol kaynatmalı bir gün diliyorumm :lepi:

Günaydın kızlar , hayırlı haftalar, günlerimizi mutlu huzurlu olur inşallah, chabliss canım belkide dediğin gibi ilaçlar etkilemiş olabilir ama aferin kız ertesi günü olmuş yinede , hadi inşallah Allahın izniyle, gelir bu ay bebişin. Sende beklemeye başlayacaksın artık:hulya:
Gıymatlımm senin beklenmeyen adet tarihin ne canım ? Hadi inşallah bu yıl bitmeden hamiş olalım artık delikafadulden
Blueavcı gıymatlımın dediği gibi haftasonu evimize kapanıyoruz biz, malumm çalışmalarsempatiksalakcinni Gerçi bende tık yok daha akannehir

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum bende geldim banada çay lütfen daha karnımı doyuramadım işyerinde çay çok geç yapılıyor yaaaaaaa

geldiniz mi aferin kızlar çayınız hemen servis edilecek.. kahvaltı etmeyen varsa sofracığım tam yanımda sizi bekliyor..
sizün içün kızartmalar bile yaptım oh ohh domates sosluuu..... afiyet olsun şekerlerime..cokacimcoook

ama eşim yemeden gitti kızlar ya, canı istemiyormuş... sen kalk saat 7 de kahvaltıyı düz, adamın canı istemesin olacak iş mi.. :mymeka:

smalangel halev nasılsınbız kızlar.. hafta sıonu nasıl geçti. icraat var mı anlatalım dökülelim rahatlıyalım haydin :lepi:

bu arada bugün benim 24. günüm. bu ay adet tarihim ne olur bilemiyotum. malum geçen ay geciktiriciden sonra oldum. o yüzden düzenim bozulmuş mudur sizce

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum bende geldim banada çay lütfen daha karnımı doyuramadım işyerinde çay çok geç yapılıyor yaaaaaaa

Sanada günaydın tatlımm, kahvaltıya gıymatlıma gidelim barisempatiksalakcinni

geldiniz mi aferin kızlar çayınız hemen servis edilecek.. kahvaltı etmeyen varsa sofracığım tam yanımda sizi bekliyor..
sizün içün kızartmalar bile yaptım oh ohh domates sosluuu..... afiyet olsun şekerlerime..cokacimcoook

ama eşim yemeden gitti kızlar ya, canı istemiyormuş... sen kalk saat 7 de kahvaltıyı düz, adamın canı istemesin olacak iş mi.. :mymeka:

smalangel halev nasılsınbız kızlar.. hafta sıonu nasıl geçti. icraat var mı anlatalım dökülelim rahatlıyalım haydin :lepi:

ayy ayyy uzun zamandır kızartma yemiyorum yaa, ayy olsa da yesek valla , domates soslu soslu hmmmmakannehir kocişin kaçırmış valla ziyafeti, ama hakkaten çok erken olunca insanın canı istemiyor, şöyle 9-10 arası yapacaksın kahvaltını.sempatiksalakcinni
evde yazlık kışlık değişimi vardı haftasonu canım, ev altüst oldu :1ninca: bizde hada icraat yok ya:1no2: eşime diyorum bak iyi olmuştur yara artık diye, yok olmaz bisüre daha geçsin ya tekrarlanırsa diyor :1::1: artık ne kadar daha bekleyeceksek:kedi:

Back