Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

2 ydi en son 3 oldu ............yokmu arttıran kaydirigubbakcemile3

canım son adet tarihin 18 eylül mü.. banada netteki hesaplayıcılar 2 ve 7 arası dedi..
ayrıca gün aşırı ne zamana kadar devam ettin yada edeceksin?

canım 21 eylül benimki adetin bitiminden bu hafta çarşambaya kadar devam ettim ayrıca bugün yada olmadı cumartesi yine yaparız diye söylemiştim eşime ama az önce aradı hafta sonu kayınvaldemler gidicekmişiz yani bugün ya da hafta sonu yapma ihtimali yattıne dersin ekötümü oldu

canım çok geçmiş olsun, kaç aydır deniyordunuz,maşallah canım sıfır spermden çok iyi bir artış , ne tür ilaçlar kullandı ? Şuan hangi aşamadasınız canım

canım çok geçmiş olsun, kaç aydır deniyordunuz,maşallah canım sıfır spermden çok iyi bir artış , ne tür ilaçlar kullandı ? Şuan hangi aşamadasınız canım

sağol canım 1haftaya kadar 1yıllık evli olacağım eşimin durumunu evliiğmizin 5ayında öğrendik eşim beyin tümörü ameliyatı geçrdiği için böyle bir ihtimal vardı eşimin ailesi tahmin ediyomu öğrenir öğrenmez ben bitkisellere başladım eşimde bulunduğumuz ildeki doktorumuz prengly verdi 5ay kullandık ama bi değişiklik olmadı ben buralardan emre bakırcıoğlunu buldum eşim ona muyene oldu o prenglynin yanına fostimon verdi 2aydır kullanıyoruz sonuç muhteşem çok şükür emre beyle tedavimiz 1yıllık canım 10ayımız kaldı işte uzun yazdım kusura bakma arkadaşım

bilmiyorum ki canım eczanelere sormadan birşey diyemicem umarım vardır da boşuna siparişlerle uğraşmayız.

sağol tatlım hepimize versin sağlıklı bir evlat

ya bizim dr ilaç vermedi bende ona şaşırıyorum direk tüp bebek dedi aslında ilaç tavsiye etmesi gerek bide şöle düşünüyorum eşimin yaşı 35 benim 28 acaba bu yüzden vakit kaybetmeyi göze almak istemedikleri için mi tüp bebek dediler ki:sinifsinif:CADIARZU

dedğin gibi belkide yaşdan dolayı düşünmüş olabilir ama siz iki seçeneğide sunması daha mantıklı bizim durumumuzda sadece tüp bebek oluyor sanıyodum ben emre beye gidince ilaç tedavisiyle herşey yoluna giriyor hem ben sizden normal gebelik bekliyorum yaşınızda daha genç dedi ben 22 eşim 25yaşında bizde tedavimize tevam edelim dedik

Çok geçmiş olsun tatlım, benimde eşimin spermleri 12 milyondu, 1 aydır haftada 1 kez preglyn kullanıyor ve birdekeçiboynuzu kürü yapıyorum , bakalım tekrar ölçüm yapılacak, 10 ayımız kaldı derken canım anlamadımbilmiyorumkismile 10 ay sonra mı çalışmalar başlayacak,Yok tatlım rica ederiz, biz burda dertlerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruza.s.

ayyy o bebişlerden bana da bir kız bir oğlan sarıverin ikinci için uğraşmayalım bir de :))
kızlar çok yoğun bir gün yaşıyorum gelemedim bu aralar coştu işler ben dün akşam kullanmadım preseed. daha doğrusu ilşki olmadı bu akşam kullanırım belki. eczanede bulmazsınız preseedi tr.de satışı yok diye biliyorum ama bazı eczaneler firmadan getirtiyor o zaman da 130 falan oluyor fiyatı gitti gidiyorda 80 yani daha mantıklı. güvenli de ordan alışveriş yapmak ben kaç kere yaptım ovulasyon testlerini falan da ordan aldım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar...
bu arada benim ara ara karın ağrım devam ediyor 17. günümdeyim hala çatlamadımı bu yumurtam anlamadım. o akıntıyı da göremedim belki de kaçırdım.işallah emeklerimize değmiştir bu ay Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yıl bitmeden işallahhh

Halevcim dediğin gibi olabilir, tüp bebek çalışmalarında ilç falan kullanılıyormu acaba ? Sizin durumda olup da öncelikle ilaçla tedavi olanlar varmı acaba , bi araştır canım istersen ,

o zaman yaştandır canım bayanların 30 erkeklerinde 35 anne baba olma yaşları tabi mucizelerde olmuyor değil neyse eğer tüp bebekle olmaz ise ilaç tedavisi denettireceğim hayırlısı bakalım

yok canım çalışmalar başladı artık rabbim ne zaman nasip ederse tedavimizin 1yıllık olduğunu söyledi doktorumuz 2aydır fostimon kullanıyoruz 3ayımıza girdikte ayın 21test yaptıracağız yine canım bizde başta haftada 1prengly 5000 kullnadık 5ay boyunca hiç bi değişiklik olmadı 2aydır fostimonda kullanıyoruz haftada 3kez sizin hastalığınız nedir çünkü emre bey bizim için prengly tek başına 15yıl kullanın yinede bi değişiklik olmaz sperm çıkarması için bunun yanında bi ilaç daha olması gerek demişti

Halevcim dediğin gibi olabilir, tüp bebek çalışmalarında ilç falan kullanılıyormu acaba ? Sizin durumda olup da öncelikle ilaçla tedavi olanlar varmı acaba , bi araştır canım istersen ,

araştırmaya çalışıyorum canım özellikle aşamalarını ona göre napılacaksa yapalım diye çok şükür gittiğim hastaneye özel sigorta ile gittiğimden dolayı rapora gerek kalmadı diğer bütün giderleri sigorta karşılıyor bide 2 denemeyi de

Canım sen bugünde çalış da ne olur olmaz, bende araştırıyorumda preseedi bazı sitelerde 120 tl diyor, senin dediğin daha mantıklı, bende alışveriş yapmıştım bi kere ,inşallahhhhhhhh canım bu yıl sonuna doğru hepimiz çoşacağız arka arkaya hamiş haberleriiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt ben inanıyorummm,
İşte de kolaylıklar diliyorum şeker opuyorumnanaktan

bende inanıyorum inşallah 2011e bebişlerimizle gireceğiz Allahın izniyle canlarım

Canım eşimin spermleri 12 milyon çıkmıştı, prengly yanında 2 çeşit vitamin hapı kullanıyor eşim, benim rahim ağzıyaram vardı onu yaktı, 1 ay oldu , bakalım tekrar spermiogram yapılacak , tüplerim açık çok şükür, tekrar muayene de nasıl bir yol izleyeceğiz ona karar vereceğiz artık, spermlerde artış olmazsa sanırım hemen aşılamaya geçeceğiz

anladım canım hayırlısı olsun en kısa zamanda kavuşurasun inşl bebeğine

kızlar ohoo kaynatmışsınız

blueavcı çok güzel gelişmeler olmuş Allah tamamına erdirsin arkadaşım.. doktorun iyiyse zaten işin yarısı hallolmuş demektir Allahın izniyle.. bak şimdi sana ne dicem. bu akşam kayınvalidene gideceksiniz ya, eşin seni almaya gelince onu ayart şekerim. 2 saat geç çıkıverin. hiç değilse bugünün boşa geçmemiş olur. nasılsa haftasonundan bi iş çıkmıcak. sen dediğimi kulak ardı etme gız bacım. yüksek performans bekliyoruz senden.. :lepi:

ya kızlar artık günler geçmek bilmicek. beklemeye başladık ya... düşünüyorum düşünüyorum bugün ayın daha sekizi yaa :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…