merhaba cnm hoşbuldum ... teşekkürler amin... isteyen herkes en kısa zamanda kucağına alır inş. doktorum sevgili kayınvalidemin arkadaşı olduğu için çok laubali bir doktor bildiğim başka bir dokor yok malesef gittim ozaman 3. ayıma giricekken doktor baktı yaa aceleniz ne flört edin kocanla dedi bir tek strest yapmamam gerektiğini ve rahmimin çok iyi olduğuna baktı üstten makine ile .......bu kadar çok sinirlendim sonuçta istiyordum malaesef kaynanam da altımda oturduğu için ne mümkün gizli birşey yapmak ondan .......ama eğer bu ayda olmassa eşimle gizli bir şekilde başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum yoksa çok strestliyim öğretmenim ben güzellik öğretmeni bu sene işede başlamak istememe rağmen onada surat yapıldı neymiş işlerimi ben nasıl yetiştiriccekmişim sanki onlara sorucam sonuç itibariyle biraz strestliyim o nedenle olmuyor diye düşünmye başladım allah isteyen herkese bir bebek nasip etsin eksikliği tamamen bir büyük yara imiş
Canım bi şekilde başka dr a git derim ben , benimde kayınvalidem alt katımda , inan çok zor oluyor , bende bilirim ama herdefasında ben başka bişeyimi bahane edip dr a gidiyoruz eşimle ,haberi dahi yok, bilmem şüphelendimi ama gitmek zorundayım herkese de anlatmak istemiyorum. Eşin sana destek verdiği sürece bence araştırın iyi bi dr bulun ve ona da muayene olun canım, dr seçimi çok önemli , ben de ilk dr uma güvenseydim ohooo şimdiye hala doğum kontrol hapı kullanıyor olacaktım. Biraz sabırsızım ama bilmiyorumkismile, söz konusu bebekse herşeyi ince düşünmek gerekli diye düşünüyorum