selam kızlar nasıl keyifler bugün benim 16. günüm dün smallangeldan aldığım gazla evdeki preseed den kullandım. işallah işe yaramıştır. çalışmalara devam etmek lzaım tabi belki bugünde kullanırım. ama ben onu eşime söylemedim aldığımı o da belki istemez diye. ondan habersiz gidip tuvalette sıkıyorum 15-20 dk sonra süzülüyorum yanına. istersen sen de öyle yap smallcum eşim istemez diyorsan. ama yaraların iyileşsinde yap mutlaka çünkü her ne kadar bitkisel olsa da spermlere uygun bir ph var onda aslında. yani vajinadan çok spermin yaşamasına uygun bir ortam sağlıyor. o yüzden bencede iyileş tamamen gönül rahatlığıyla kullan. bu arada ameriakada falan doktorlar tüp bebek tedavisine geçmeden 6 ay falan preseed kullandırıyorlarmış. bizde hiç bilmezler bile allah bilir :umursamaz:
gıymatlım sen ne güzel 20. gündesin benim daha 4 günüm var 20ye o güne bi gelsem en azından canım çektikçe yaparım nasılsa geçti diye. gerçi bu ay çok stres olmadım genelde istedikçe yaptık ama bakalım.. bu arada doktorlar diyor yani hani böyle makalaerde falan haftada 2 kez ilişki yeterli diye hamilelik için yuhhh diyorum biz her günü takip ediyoruz bir gününü bile kaçırmayalım yumurtlamanın diye bakıyoruz haftada 2 günle nası tutcakmış anlamadım
gıymatlım sen ne güzel 20. gündesin benim daha 4 günüm var 20ye o güne bi gelsem en azından canım çektikçe yaparım nasılsa geçti diye. gerçi bu ay çok stres olmadım genelde istedikçe yaptık ama bakalım.. bu arada doktorlar diyor yani hani böyle makalaerde falan haftada 2 kez ilişki yeterli diye hamilelik için yuhhh diyorum biz her günü takip ediyoruz bir gününü bile kaçırmayalım yumurtlamanın diye bakıyoruz haftada 2 günle nası tutcakmış anlamadım