merhaba cnm hoşbuldum ... teşekkürler amin... isteyen herkes en kısa zamanda kucağına alır inş. doktorum sevgili kayınvalidemin arkadaşı olduğu için çok laubali bir doktor bildiğim başka bir dokor yok malesef gittim ozaman 3. ayıma giricekken doktor baktı yaa aceleniz ne flört edin kocanla dedi bir tek strest yapmamam gerektiğini ve rahmimin çok iyi olduğuna baktı üstten makine ile .......bu kadar çok sinirlendim sonuçta istiyordum malaesef kaynanam da altımda oturduğu için ne mümkün gizli birşey yapmak ondan .......ama eğer bu ayda olmassa eşimle gizli bir şekilde başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum yoksa çok strestliyim öğretmenim ben güzellik öğretmeni bu sene işede başlamak istememe rağmen onada surat yapıldı neymiş işlerimi ben nasıl yetiştiriccekmişim sanki onlara sorucam sonuç itibariyle biraz strestliyim o nedenle olmuyor diye düşünmye başladım allah isteyen herkese bir bebek nasip etsin eksikliği tamamen bir büyük yara imiş
evet canım bizim serviste bi çocuk var 5 yaşında sanırım büyümüşte küçülmüş misali bi konuşuyo duymalısın maşallahı var
bencede sen drunu değiştir ama eğer yaşınızda çok geç değilse 6 ayı bi doldur ondan sonra git derim canım çünkü her dr 6 ayı sorar sonrasında smallangelin dediği gibi kan tahlilleri rahim filmi ve eşinin spermiogram testlerini yaptırırsınız.
kayınvalide gazabı çok kötü birşey ya Allah sabır versin bide altlı üstlü oturuyorsunuz daha da sinir bozucu birşey yani umarım herşey gönlüne göre olur tatlım.
çok teşekkürler cnm yaşım 23::) çok geç değil çok şükür dediğim gibi anneciğimde 6.ayından sonra gidersiniz dedi benim sanırım biraz stresten uzak durmam gerekiyor başarıcam inş. bakalım hayırlısı olsun sizlerin surumu nedir kızlarr opuyorumnanaktan
hmm daha yaşın küçükmüş canım , halevin dediği gibi istersen 1-2 ay daha deneyin, eğer sabırlıysan :1rolleyes: ama mutlaka başka dr a git derim ben. ilk muayenemde prolaktin yüksek çıktı, dr a ısrarla hem düşürecek hemde hamile kalmayı kolaylaştıran bir ilaç verin dediğim halde, bana öyle ilaç yok dedi, 3 ay doğum kontrol hapı kullan dedi:1ninca: O sinirle 2. dr a gittim oda sadece klomen verip , kontrole gel dedi, başka bir dr a daha gitmek istiyordum ve de gittim :) oda muayene sırasında rahim ağzında yaram olduğunu gördü 1 ay önce yaktı bakalım , bende bekliyorum yaram iyi olunca tekrar muayene başlayacak , bu arada eşimin spermiogram sonuçları da biraz düşük , oda onun için ilaç ve iğne kullanıyor . işte benim hikayem böyle
kızlar yemeğe oturucaz şöyle bir baktım ne güzel sohbet etmişsiniz şeymacım hoşgeldin yarın daha detaylı konuşuruz gelirsen.. gıymatlım gelecek ay biz de mi rahim filmine gitsek tırsıyorum da bennn eyvahedigeldismile
mrb kızlar bizde bebek istiyoruz benim eşiminde sperm sonuçları biraz düşük ilaç tedavisi görüyoruz ve çok şükür artmaya başladı bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik ama kısmet artık eğer olmazsa kasım aralık gibi bende doktor konturolüne gitmeyi düşünüyorum yumurtaların ne durumda olduğuna ne zaman çatlayacağına ne zaman ilişkide bulunulmasına vajinal ulturasonlamı bakılıyor yoksa göbekten mi merak ettim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
çok teşekkürler cnm yaşım 23::) çok geç değil çok şükür dediğim gibi anneciğimde 6.ayından sonra gidersiniz dedi benim sanırım biraz stresten uzak durmam gerekiyor başarıcam inş. bakalım hayırlısı olsun sizlerin surumu nedir kızlarr opuyorumnanaktan
kızlar bugün ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..
bensiz bi güzel kaynatmışsınız..
halev paylaştığın yazıya çok güldüm. peki onu neden yediniz hee :))
benimde okuduğum bi kitapta şöyle yazıyordu..
bi kız hamile annesini kusarken görmüş.. evet anne çıkar onu dışarı.. ona ihtiyacımız yok demiş kaydirigubbakcemile3 kıskançlık dajha doğmadan mı başlıyor acaba kardeşler arasında :)
kızlar yemeğe oturucaz şöyle bir baktım ne güzel sohbet etmişsiniz şeymacım hoşgeldin yarın daha detaylı konuşuruz gelirsen.. gıymatlım gelecek ay biz de mi rahim filmine gitsek tırsıyorum da bennn eyvahedigeldismile
mrb kızlar bizde bebek istiyoruz benim eşiminde sperm sonuçları biraz düşük ilaç tedavisi görüyoruz ve çok şükür artmaya başladı bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik ama kısmet artık eğer olmazsa kasım aralık gibi bende doktor konturolüne gitmeyi düşünüyorum yumurtaların ne durumda olduğuna ne zaman çatlayacağına ne zaman ilişkide bulunulmasına vajinal ulturasonlamı bakılıyor yoksa göbekten mi merak ettim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
eyvah işte bende bundan korkuyorum chabliscim... ben bu sitedeki doktora konu açmayı düşünüyorum, normal yolla düşük olan kişinin tüplerinde tıkanıklık olur mu diyee :a015:
smalangel hakkat presedd işe yarar mı ki gız bacım. bak benimde kanıma girdin hee vereliniortak
smalangel canım sanada hayırlı cumalar
evet içime bi kurt düştü az önce doktora bi konu açtım ama hemen yayınlanmıyormuş. önce modlar bakacakmış filan dedi. artık ne zaman cevap gelirse sabırla bekliiciiimm
ya öyle şeyler düşünmek istemiyorum. ama sen deyince şimdi korktum. hakkaten aysenik inde düşüğü vardı dimi. e nasıl oldu o zaman yaa.. tüpler tıkalıysa nasıl hamile kaldııı ..... ağlamak istiyorumm senağlama
smalangel hakkat presedd işe yarar mı ki gız bacım. bak benimde kanıma girdin hee vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?