Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Canım bi şekilde başka dr a git derim ben , benimde kayınvalidem alt katımda , inan çok zor oluyor , bende bilirim ama herdefasında ben başka bişeyimi bahane edip dr a gidiyoruz eşimle ,haberi dahi yok, bilmem şüphelendimi ama gitmek zorundayım herkese de anlatmak istemiyorum. Eşin sana destek verdiği sürece bence araştırın iyi bi dr bulun ve ona da muayene olun canım, dr seçimi çok önemli , ben de ilk dr uma güvenseydim ohooo şimdiye hala doğum kontrol hapı kullanıyor olacaktım. Biraz sabırsızım ama bilmiyorumkismile, söz konusu bebekse herşeyi ince düşünmek gerekli diye düşünüyorum

canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz iyi bakın kendinize

evet canım bizim serviste bi çocuk var 5 yaşında sanırım büyümüşte küçülmüş misali bi konuşuyo duymalısın maşallahı var

Eminim öyledir halevcim ya, maşallahları var şimdiki çocukların bende imrenerek bakıyorum bebeklere falan bide korkuyorum Allahım nazarlarımdan koru diyebilmiyorumkismilebenimde 8 aylık yeğenim var , onunla vakit geçirmesi o kadar güzelki, her gidişimde hadi banyo yaptıralım, hadi cici bişeyler giysin diye soyuyorum , öyle oynaşıyorum ya :çok üzgünüm: bende çoook istiyorummmmm :çok üzgünüm:

çok teşekkürler cnm yaşım 23::) çok geç değil çok şükür dediğim gibi anneciğimde 6.ayından sonra gidersiniz dedi benim sanırım biraz stresten uzak durmam gerekiyor başarıcam inş. bakalım hayırlısı olsun sizlerin surumu nedir kızlarr opuyorumnanaktan

hmm daha yaşın küçükmüş canım , halevin dediği gibi istersen 1-2 ay daha deneyin, eğer sabırlıysan :1rolleyes: ama mutlaka başka dr a git derim ben. ilk muayenemde prolaktin yüksek çıktı, dr a ısrarla hem düşürecek hemde hamile kalmayı kolaylaştıran bir ilaç verin dediğim halde, bana öyle ilaç yok dedi, 3 ay doğum kontrol hapı kullan dedi:1ninca: O sinirle 2. dr a gittim oda sadece klomen verip , kontrole gel dedi, başka bir dr a daha gitmek istiyordum ve de gittim :) oda muayene sırasında rahim ağzında yaram olduğunu gördü 1 ay önce yaktı bakalım , bende bekliyorum yaram iyi olunca tekrar muayene başlayacak , bu arada eşimin spermiogram sonuçları da biraz düşük , oda onun için ilaç ve iğne kullanıyor . işte benim hikayem böyle

hayırlısı olsun inş. cnm benim zor işler ANne olmak çok zor gerçekten ama önemli olan zor ama sonunun güzel olması zor olan herşey güzeldir unutmamak lazım :))

kızlar bugün ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..
bensiz bi güzel kaynatmışsınız..

smalangelcim presed işi benimde aklıma yatıyor ama ben eşime söylesem kızar bana. ya chablisin dediği gibi gizli saklı alıp yapmak lazım oda benim açımdan pek mümkün değil şimdilik.. inşaallah gerek kalmaz güzel Allahım verir hepimize..

halev paylaştığın yazıya çok güldüm. peki onu neden yediniz hee :))
benimde okuduğum bi kitapta şöyle yazıyordu..
bi kız hamile annesini kusarken görmüş.. evet anne çıkar onu dışarı.. ona ihtiyacımız yok demiş kaydirigubbakcemile3 kıskançlık dajha doğmadan mı başlıyor acaba kardeşler arasında :)

chablis hadi gazan mübarek olsun şekerim. dün gece presedi şeetmişsin. bu gece değildse yarın gece tekrar karantinaya al kendini güzelim. yarın 17. günün oluyor . hadi az kaldı sabret

aysenik canım birsürü gelişmeler yaşamışsın. ne kadar güzel hiç değilse ne var ne yok çıkmış meydana.
dedin ya düşükten yadakürtajdan yapışıklı oluyormuş diye, içime koca bi kurt düşürdün gız bacım. benim kendiliğinden düşük olmuştu hani kürtaj filan olmadı. ondada yapışıklık olur mu ki........

şeyma arkadaşım hoşgeldin topiğimize.. kayınvaliden görmeden gidemesen bile açıklama yapmak durumunda değilsin canım. işimiz vardı dersin. bencede iyi yapmışsıun tedaviye başlayarak. ama anneciğinin dediği gibi 6 ay beklesen belki hiç strese girmessin gülüm
o dr u değiştirmen gerçekyten iyi olur. her ıncık cıncık ne varsa kayınvalidene söyler. sen onun tanımadığı bi doktor bul eşinle mutlu mutlu gidip gelin arkadaşım..

çok detaylı yazamadım kızlar çorba yapmam lazım öptüm hepinizi olumunekankayizsmile

kızlar yemeğe oturucaz şöyle bir baktım ne güzel sohbet etmişsiniz şeymacım hoşgeldin yarın daha detaylı konuşuruz gelirsen.. gıymatlım gelecek ay biz de mi rahim filmine gitsek tırsıyorum da bennn eyvahedigeldismile

mrb kızlar bizde bebek istiyoruz benim eşiminde sperm sonuçları biraz düşük ilaç tedavisi görüyoruz ve çok şükür artmaya başladı bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik ama kısmet artık eğer olmazsa kasım aralık gibi bende doktor konturolüne gitmeyi düşünüyorum yumurtaların ne durumda olduğuna ne zaman çatlayacağına ne zaman ilişkide bulunulmasına vajinal ulturasonlamı bakılıyor yoksa göbekten mi merak ettim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

eyvah işte bende bundan korkuyorum chabliscim... ben bu sitedeki doktora konu açmayı düşünüyorum, normal yolla düşük olan kişinin tüplerinde tıkanıklık olur mu diyee :a015:

merhaba arkadaşım... ilaçla iyileşme görüldüğüne göre daha çok şansınız armaya başladı demektir..... yumurtlama günlerini netten hesaplayarak mı takip ediyorsun. eğer öyleyse o yanıltıcı oluyor çünki ben doktorda takibe başladığımda hiçte o tarihlerin tutmadığını gördüm.. bazen adetten hemen sonra yumurtladım.. bazende 15. günden sonra.. o yüzden doktorda yumurta takibi yaptırmadığın sürece uyduğun tarihlerin çoğu boş olabilir.. bide her ay değişiklik gösteriyor....
eğer yumurta takibine gittiğinde doktora ben karından takip yapılmasını istiyorum diye ısrar edersen karından yapıyor. o zaman gitmaden 1 litre civarı su içmen ve iyice sıkışık olman gerekiyor. doktorun daha iyi görebilmesi için..
bazı dr lar yukardan yapmam deyip kestirip atıyorlar. ama sen kararlıysan o zaman iş değişir.
eğer vajinalden çekinmiyorsan o zaman zaten sorun yok. daha net görünüyor diyorlar ordan. ama tabi sen bilirsin. bu karar senin kendini nasıl hissedeceğine bağlı olarak değişebilir.
sen hangisinden yanasın arkadaşım.. şimdiye kadar ne tür muayenelerden geçtin bilmiyorumkismile

kızlar Allaha şükürler olsun ki sağlıkla sıhhatle yeni bir güne daha başladık...:lepi:

hepinize hayırlı mutlu güzel bir gün diliyorum delikafadulden

Hayırlı cumalar canlarım, mutlu birgün diliyorum hepinize.
Gıymatlım neden bilmiyorum bu preseed e acayip güvendim ben ya sempatiksalakcinni, dene kız bacım belli mi olur, vesile olur belkim . Ahh yaram tamamen bi iyileşseydi, ooo ben neler yapacağım neler sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni yetti artık be 1 ay
Gıymatlım düşükten sonra tüplerin yapışık olmasını hiç aklıma getirmemiştim bilmiyorumkismile, evet bi konu aç bakalım ne diyecek, olmadı dr a gittiğimde bi danışsana hayatım ya, chabliss canım dün sanada bende erteleme bian önce yaptır demiştim, bizler yeteri kadar bekledik bence boş yere beklemenin bi anlamı yok diye düşünüyorumbilmiyorumkismile. İnşallah ikinizinde tüpleri açıktır, ve korkmayın kızlar ilk adımı attığınız anda olup bitiyor, Allah güç versin yeterki.
Ya ama ben araştırırken okumuştum tüplerde yapışıklık falan varda o basınçlı suyun etkisi ile o yapışıklık da gidiyormuş, ayşenik in neden gitmedi ki, e tamamen kapalı olsa nasıl hamiş kalsın bilmiyorumkismile yani açıktı da düşükle birlikte mi tüpleri tıkanmış, ayşenikcim gelirsen aydınlatabilirmisin

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

tatlım yaşın küçükmüş daha yaaaaa bence fazla kafaya takma 6 ayı tamamlayınca da gidersin başka dra kayınvalidene herşeyi açıklamak zorunda değilsin.
benim durumum da eşimde sperm yetersizliği ile ileri hareket yetersizliği bende pcoluyum tshım da dalgalanmalar olur hep düzensiz adetim vardır drla direk tüp bebeğe yönlendirdiler hayırlısı olsun.

sende beni güldürdüm gıymatlım kıskançlık çok kötü birşey gerçekten de

tatlım rahim filmini çektir ve sakın korkma çünkü korkuya dair hiçbirşey yaşamıyorsun sadece adet döneminde kötü bi ağrı çekersin ya he işte onu yaşıyorsun ki buda 5 sn sürüyor ve 5 dk da işin bitiyor sonrasında az bi kanaman oluyor o kadar tatlım inan korkmaya hiç gerek yok sende göreceksin yaptırınca bumuydu korktuğum diye güleceksin kendine merak etme.

hoşgeldin aramıza tatlım ne güzel eşinin sperm sayısı ilaçla düzeliyor benim ki düzelmiyor sanırım çünkü çok düşük çıktı dr tüp bebek dedi bize ayrıca ultrasonu vajinal yaptırırsan daha iyi olur bence çünkü ne var ne yok daha iyi görülüyor öyle öteki türlü fazla net görülmüyor tabi yinede sen bilirsin

eyvah işte bende bundan korkuyorum chabliscim... ben bu sitedeki doktora konu açmayı düşünüyorum, normal yolla düşük olan kişinin tüplerinde tıkanıklık olur mu diyee :a015:

canım saçmalama herkeste olacak diye bi kural yok başka topikde ki arkadaşım düşük yaptı kendiliğinden ama şuan hamile merak etme hemen kendini strese sokup hormonlarını alt üst etme

smalangel canım sanada hayırlı cumalar
evet içime bi kurt düştü az önce doktora bi konu açtım ama hemen yayınlanmıyormuş. önce modlar bakacakmış filan dedi. artık ne zaman cevap gelirse sabırla bekliiciiimm
ya öyle şeyler düşünmek istemiyorum. ama sen deyince şimdi korktum. hakkaten aysenik inde düşüğü vardı dimi. e nasıl oldu o zaman yaa.. tüpler tıkalıysa nasıl hamile kaldııı ..... ağlamak istiyorumm senağlama

halev canım haklısın kormayayım şimdi boşu boşuna dimi.. ay hergün bişey çıkarıyoruz kendimize kızlar yaa.. sonra kolum kanadım kalkmıyor moralim bozuluyor. evi dağınıklık basıyor. işin içinden çıkamıyorum sempatiksalakcinni

smalangel hakkat presedd işe yarar mı ki gız bacım. bak benimde kanıma girdin hee vereliniortak

smalangel hakkat presedd işe yarar mı ki gız bacım. bak benimde kanıma girdin hee vereliniortak

benimde aklıma yatıyor preseed ama eşim netten alışverişlere güvenmiyor hiç o yüzden nasıl buluruz meçhul

halev avatar resmini değiştirmişsin. gözümüz çok alışmış meğer..
o şeker kız bi yakının mı oluyordu senin?

Tatlım dur bakalım hemen öyle etkilenme, herkesde aynı olacak diye bişey yok, öyle hassas dönemdeyizki birimizde bişey çıksa acaba bende de olabilirmi diyoruz, bu psikolojiyi bende çok iyi biliyorum çünkü bende aynısını yapıyorum. Ama şöyle senin bi kızın var Allah bağışlasın, birde düşüğün , tüplerin tıkalı olsa zaten 1. bebeğin olmazdı canım, ama ayşenik gelsin tekrar bi soralım düşükten sonra tıkanma ihtimali varmı ya da yapışıklık yapıyormuymuş , o zaten kürtaj olmuş ve öylede yazmıştı sanırım.
Önce bi güzel anlayalım ki , için rahat etmesi için dr una danışırsın en ufak bir şüphe varsa rahim filmi çektirirsin hayatım. Dediğim gibi yapışıklık varsa bile o anda açılıyormuş zaten, belki bende de vardı ve o anda açıldı bilemeyizki,

Canım benim aklıma yattı ya ne bilim herşeyi deniyorum zaten bide onu denesem ne olacak sempatiksalakcinni, yurtdışında drlar öneriyormuş bile yani sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…