benimde aklıma yatıyor preseed ama eşim netten alışverişlere güvenmiyor hiç o yüzden nasıl buluruz meçhul
bende eşime preseed den bahsetmiştimde benim eşimde hiç sıcak bakmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde aklıma yatıyor preseed ama eşim netten alışverişlere güvenmiyor hiç o yüzden nasıl buluruz meçhul
canım son adet tarihin 18 eylül mü.. banada netteki hesaplayıcılar 2 ve 7 arası dedi..
ayrıca gün aşırı ne zamana kadar devam ettin yada edeceksin?
halev çok teşekkür ederim arkadaşım benim eşim hipogonodzme(lh ve fsh düşük) bağlı azospermdi yani 0sperm bizde canlı cansız hiç bir tane bile sperm yoktu ama çok şükür tedavisi varmış 2ayda 12milyonu bulduk eşime ilaç tedavisi yanında çeşitli bitkisellerde verdim 7ay kadar keçiboynuzu kürünede halen devam ediyorum inşl sizinde artışınız olur arkadaşım çok zor bişey allah yardımcımız olsun
2 ydi en son 3 oldu ............yokmu arttıran kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun, kaç aydır deniyordunuz,maşallah canım sıfır spermden çok iyi bir artış , ne tür ilaçlar kullandı ? Şuan hangi aşamadasınız canım
:bbo:belkide bulabilirsin tatlım , hani sonuçta büyük bir ildesin. bilmiyorumkismile aslında bir web sayfası var hem ürünü anlatıyor hemde telefon falan vermişler, acaba telefon ile sipariş veriliyormuki, eğer yasak değilse o siteyi yazayımmı buraya
halev canım yeğenin çok şeker . bu koyduğun resimde mavileri görünce erkek bebek sandım canım.. Mevlam sanada dünyalar tatlısı yavrucuklar versin hayırlısıyla..
smalangel en yakın zamanda sorarsın inşaallah. hiç değilse boşuna hayeller kurmamış oluruz dimi canım.
şeyma arkadaşım. diğer meseleler hadi neyse de bu konuyu akrabalardan hiç kimse bilmese daha güzel olur. zaten sende istemiyorsun. bilirsin ki bizim millet arkadan konuşmayı çok sever, sen az bişey var dersin onlar dağa çevirir. sen unutursun onlar unutmaz şekerim.. inşaallah tedaviye gerek kalmaz ama gerek olsa bile sen zaten ne yağpacağına karar verdin. eşini takarsın koluna kimsenin ruhu duymaz arkadaşım. hiç düşünme bile bunları.. boşuna hormonların alt üst olmasın.. Güzel mevlam hepimize verecek inşaallah hayırlı vakitte hayırlı evlat olsun yeterki :lepi:
bu arada chablis bugün uğrayamadı . ikinci presed denemesini yaptı mı acaba bilmiyorumkismile
halev çok teşekkür ederim arkadaşım benim eşim hipogonodzme(lh ve fsh düşük) bağlı azospermdi yani 0sperm bizde canlı cansız hiç bir tane bile sperm yoktu ama çok şükür tedavisi varmış 2ayda 12milyonu bulduk eşime ilaç tedavisi yanında çeşitli bitkisellerde verdim 7ay kadar keçiboynuzu kürünede halen devam ediyorum inşl sizinde artışınız olur arkadaşım çok zor bişey allah yardımcımız olsun
sağol canım 1haftaya kadar 1yıllık evli olacağım eşimin durumunu evliiğmizin 5ayında öğrendik eşim beyin tümörü ameliyatı geçrdiği için böyle bir ihtimal vardı eşimin ailesi tahmin ediyomu öğrenir öğrenmez ben bitkisellere başladım eşimde bulunduğumuz ildeki doktorumuz prengly verdi 5ay kullandık ama bi değişiklik olmadı ben buralardan emre bakırcıoğlunu buldum eşim ona muyene oldu o prenglynin yanına fostimon verdi 2aydır kullanıyoruz sonuç muhteşem çok şükür emre beyle tedavimiz 1yıllık canım 10ayımız kaldı işte uzun yazdım kusura bakma arkadaşım
dedğin gibi belkide yaşdan dolayı düşünmüş olabilir ama siz iki seçeneğide sunması daha mantıklı bizim durumumuzda sadece tüp bebek oluyor sanıyodum ben emre beye gidince ilaç tedavisiyle herşey yoluna giriyor hem ben sizden normal gebelik bekliyorum yaşınızda daha genç dedi ben 22 eşim 25yaşında bizde tedavimize tevam edelim dedik
Halevcim dediğin gibi olabilir, tüp bebek çalışmalarında ilç falan kullanılıyormu acaba ? Sizin durumda olup da öncelikle ilaçla tedavi olanlar varmı acaba , bi araştır canım istersen ,
ayyy o bebişlerden bana da bir kız bir oğlan sarıverin ikinci için uğraşmayalım bir de :))
kızlar çok yoğun bir gün yaşıyorum gelemedim bu aralar coştu işler ben dün akşam kullanmadım preseed. daha doğrusu ilşki olmadı bu akşam kullanırım belki. eczanede bulmazsınız preseedi tr.de satışı yok diye biliyorum ama bazı eczaneler firmadan getirtiyor o zaman da 130 falan oluyor fiyatı gitti gidiyorda 80 yani daha mantıklı. güvenli de ordan alışveriş yapmak ben kaç kere yaptım ovulasyon testlerini falan da ordan aldım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar...
bu arada benim ara ara karın ağrım devam ediyor 17. günümdeyim hala çatlamadımı bu yumurtam anlamadım. o akıntıyı da göremedim belki de kaçırdım.işallah emeklerimize değmiştir bu ay Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yıl bitmeden işallahhh
ayyy o bebişlerden bana da bir kız bir oğlan sarıverin ikinci için uğraşmayalım bir de :))
kızlar çok yoğun bir gün yaşıyorum gelemedim bu aralar coştu işler ben dün akşam kullanmadım preseed. daha doğrusu ilşki olmadı bu akşam kullanırım belki. eczanede bulmazsınız preseedi tr.de satışı yok diye biliyorum ama bazı eczaneler firmadan getirtiyor o zaman da 130 falan oluyor fiyatı gitti gidiyorda 80 yani daha mantıklı. güvenli de ordan alışveriş yapmak ben kaç kere yaptım ovulasyon testlerini falan da ordan aldım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar...
bu arada benim ara ara karın ağrım devam ediyor 17. günümdeyim hala çatlamadımı bu yumurtam anlamadım. o akıntıyı da göremedim belki de kaçırdım.işallah emeklerimize değmiştir bu ay Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yıl bitmeden işallahhh
Canım sen bugünde çalış da ne olur olmaz, bende araştırıyorumda preseedi bazı sitelerde 120 tl diyor, senin dediğin daha mantıklı, bende alışveriş yapmıştım bi kere ,inşallahhhhhhhh canım bu yıl sonuna doğru hepimiz çoşacağız arka arkaya hamiş haberleriiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt ben inanıyorummm,
İşte de kolaylıklar diliyorum şeker opuyorumnanaktan
yok canım çalışmalar başladı artık rabbim ne zaman nasip ederse tedavimizin 1yıllık olduğunu söyledi doktorumuz 2aydır fostimon kullanıyoruz 3ayımıza girdikte ayın 21test yaptıracağız yine canım bizde başta haftada 1prengly 5000 kullnadık 5ay boyunca hiç bi değişiklik olmadı 2aydır fostimonda kullanıyoruz haftada 3kez sizin hastalığınız nedir çünkü emre bey bizim için prengly tek başına 15yıl kullanın yinede bi değişiklik olmaz sperm çıkarması için bunun yanında bi ilaç daha olması gerek demişti
Canım eşimin spermleri 12 milyon çıkmıştı, prengly yanında 2 çeşit vitamin hapı kullanıyor eşim, benim rahim ağzıyaram vardı onu yaktı, 1 ay oldu , bakalım tekrar spermiogram yapılacak , tüplerim açık çok şükür, tekrar muayene de nasıl bir yol izleyeceğiz ona karar vereceğiz artık, spermlerde artış olmazsa sanırım hemen aşılamaya geçeceğiz
anladım canım hayırlısı olsun en kısa zamanda kavuşurasun inşl bebeğine