kiz tutturmus illaki evleneceyim diye 18 yasina 1 ay kala..aileside razi olmadigi icin imza atmamislar resmi nikahda olmamis kizin ailesinin onayi olmadigi icin.....konu sahibide kalmis acikta iste bu sekilde...resmi nikahsiz ...en azindan 1 ay bekleseydi ailesinin yaninda belki bu sekilde olumsuzluklar olmayacakti...nediye acele ettiyse bende anlamis deyilim..reşit de olmuş nikah neden yok ya nasıl bişeydir bu aklım almadı
kızın dayak yediği falan yok
kocası kaba birisi değil kıza güzel davranıyo
evet denesin arada çocuk olmasa hemen bırak derdim ama çocuk için bir şans daha vermeli adamı adam edebilir isterse çünkü birbirlerini seviyolar
sadece arada aile sorunu var yoksa kızla oğlan çok iyi anlaşıyolar
yani sasiriyorum...böyle bir herife hala iyi denilebiliyo...konu sahibi kadar yasida kücük deyil..10 yas büyük dadlumdan..koskoca adam...adam melaike .. hiç kötü olurmu. yaşlı insanları evine almamış o kadar yoldan gelen, kıza bir nikah yapmamış,ailesinle görüşmesine izin vermemiş telefona bile şartlar koymuş. melek .
yakında kanat takıp uçacak:)
adanaz kimsenin felç olduğu kafayı yediği yok kız şans vermek istiyo napalım kolun tutup çeke çeke götürelim iki gün sonra gene biz kötü olalım kocası iyi olsun böylemi yani
bu durumu kabullenmek istemesekte malesef olan bişey şu saatten sonra ne gitmeseydin ne hamile kalmasaydın diyebiliriz olan olmuş
önemli olan kızın gözünü açması kendini daha fazla ezdirmeden adama bi şans daha vermesi baktı olmuyo 2 ay içinde düzelme yok beni alın dediği an anında alınır o evden
tek başına değil bu kız ayrıca dediğim gibi kocası tarafından fiziksel şiddet görmüyo
adanaz kimsenin felç olduğu kafayı yediği yok kız şans vermek istiyo napalım kolun tutup çeke çeke götürelim iki gün sonra gene biz kötü olalım kocası iyi olsun böylemi yani
bu durumu kabullenmek istemesekte malesef olan bişey şu saatten sonra ne gitmeseydin ne hamile kalmasaydın diyebiliriz olan olmuş
önemli olan kızın gözünü açması kendini daha fazla ezdirmeden adama bi şans daha vermesi baktı olmuyo 2 ay içinde düzelme yok beni alın dediği an anında alınır o evden
tek başına değil bu kız ayrıca dediğim gibi kocası tarafından fiziksel şiddet görmüyo
çıkıyorum..çünkü haklısınız hepiniz..biliyorum suçlarımı..ve daha fazla duymayacesaretim yok..verecek cevabım yok..hep böyle pişmanlıklarla yürüyecek hayatım..hoşçakalın
Daha çocuk yaştaki birini kendinden 10-11 yaş büyük bir adama karı diye vemişler ki ortada nikah yok, yuva yok, siz de akraba olarak bunu bile bile koca da koca yuva da yuva diye tutturmuşsunuz. Ne ocası ya ne yuvası.... siz ne diyorsunuz. Ortada resmen zincirleme suç var. Bu mudur toplumumuzun temeli, bu mu örf adet aile terbiyesi, ne demek daha 18 aşını doldurmamış, kanun önünde reşit olmamış kız evlenme kararı veriyor, kusura bakmayında ailenin tavrıda sizinki gibi ise yaşananlar çok normal, ne demek gelmiyor, gerekirse çeke çeke sürükleye sürükleye götürlür. Gerekli yasal işlemşer yapılır, ve bu kıza çok ciddi bir psikolojik tedavi uygulanır, cahillik filan değil bu, bu remen bencillik, egoistlik, kendini bir halt sanmak.
Gene söylüyorum ve söyleyeceğim. Bu resmen gayrı meşru bir ilişki.....
Yazıklar olsun, analar böyle evlatlar doğurup yetiştireceğine taş doğursun, en azından inşaatlarda kullanılır da işe yarar.
Lütfen hanımefendi, artık bana yazmayın, muhatabım değilsin, size cevap vermeyeceğim. Savunduğunuz kişinin de hiç de savunulmaya ihtiyacı yok, cin olmadan adam çarpmayı bilecek biri. Ama şunu bilmiyor deveden büyük fil vardır. Allah sizin de akrabanız olan bu kızında yolunu açık etsin ki, bir daha KK da karşılaşmayalım. Herşey gönlünüzce olsun.
dayak yok deniliyo...hamile diye el kaldirmiyordur kimbilir...dogum yapsin hanfendi ondan sonra .hala o iyi denilen herifin tavri dahami iyi olacak yoksa daha kötümü..görecekler..
lolo size soruyorum. babası felç geçirdimi geçirmedi mi.
bize yalanmı söyledi konu sahibi. felç yok diyorsunuz.
Babası yüz felci geçirmişte, ben ilerisi için senaryoyazmıştım sevgili akraba ona itiraz ediyor... Zaten herşey güzel olacak, küresel ısınma duracak, savaş nedir herkes unutacak, hatta ölümsüzlük bile imkansız olmayacak...:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?