evet kızlar galiba gizli akraba ortaya çıktı. Artık okur-yazar değil bu konuya sadece okur olarak katılmayı düşünüyordum ama dayanamadım gene. Daha 18 yaşını doldurmamış bir kız koca buldum diye bir adamın peşine takılıp gidiyorsa ve onun yanında kalmayı sağlama almak için bir de hamile kalıyorsa, ailesini o adama o adamı ailesine kötülüyerek kendine yer edinmeye çalışıyor, insanları birbirine düşürüyorsa, başına gelen şeyleri hak etmiştir. Ne eşi, ne yuvası siz daha kavrayamadınız galiba bayanlar. Başka yerde yaşamıyoruz, türkiye cumhuriyeti'nde yaşıyoruz. Kadın hakları diye millet yırtınırken, bütün kızlar okusun diye uğraşırken bu yüzyılda o adam onun eşi değil dedim diye allah katında eşi deyip, kızın psikolojisini düşün, hamile diyerek nerede ise yaptığını haklı çıkarack kişiler var burada. Zaten bu kızceğiz deeee insanları sömürerek, demogoji yaparak hayatta kendine yer edinmeye çalışan, maalesef daha kişiliği oluşmamış, inatçı, dediğim dedik birisi. Artık anne ve babası için de üzülmüyorum. Ne ekersen onu biçersin. Demek ki bu şekild yetiştirmişler ki kızlarını ortaya çıkan mamül bu. Sadece gerçekse eğer, doğacak çocuğa üzülüyorum. Milyonlarca kadın çocuk sahibi olmak için denemedik yol bırakmazken böyle insanların anneyim, babayım diye ortada gezinmesine üzülüyorum. Bu konu benim için bitmiştir. Herkese iyiakşamlar.