• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

konu sahibi konuyu bırakmış siz bırakmamışsınız ama datlummm ısrarla çekicem diyor ne deseniz boş ama bu konuyu datlummun akrabası okuyorsa ondan ricam ailesinin kızlarının arkasında olmaları ne olursa olsun evlat arada bir arasınlar belki bazı arkadaşlar bana kızacak ama benim fikrim bu iyi akşamlar herkeze

kızın yaptığı ben tasvip etmiyorum kesinlikle
bu arada akrabası benim evet
bildiğim için yazıyorum
kız cahil zaten cehaletinin kurbanı oldu kız evden kaçmasın diye ailesi verdi napcan koca kızı bağlayamassınya gitmek isterse eninde sonunda gider
adamda aslında çok iyi biriydi evlenenene kadar
bence ailesi dolduruyo adamı neyse
kız evlendikten sonra pişman oldu ama işte tükürdüğünü yalamak kolay değil
kız hala akıllanmadı ailesi gel sana sahip çıkarız diyo ama kız adamı seviyo
bi ayrıldı yeni hamileyken evden gizli kocasına kaçtı şimdi bu na ne yapabilirsin
ailenin elinden hiç birşey gelmiyo üzülüyolar sadece kız ben gelmem kocamı seviyorum diyo aileside zorla götüremiyo
akşam aile büyükleri gelip kızı almaya hazırdı ama kız istemiyo
kızın mantığı şu şekil çalışıyo
ben bu adam için çok uğraştım biraz daha sabredersem düzelebilir
ortada gerçek olan şey sevgi ama o kadar cahillerki sevgilerine adam gibi sahip çıkıp yuvalarını kuramıyolar

inatçı olduğu belli burda onlarca insan dil döktük hatta yırtındık ama o burnunun doğrultusunda hala.karnındaki bebek erkekmiş, seni doğuma kadar oyalayacaklar doğumdan sonra bebeğini alıp seni ananın evine gönderecekler.

bildiğim için yazıyorum
kız cahil zaten cehaletinin kurbanı oldu kız evden kaçmasın diye ailesi verdi napcan koca kızı bağlayamassınya gitmek isterse eninde sonunda gider
bi ayrıldı yeni hamileyken evden gizli kocasına kaçtı şimdi bu na ne yapabilirsin
ailenin elinden hiç birşey gelmiyo üzülüyolar sadece kız ben gelmem kocamı seviyorum diyo aileside zorla götüremiyo
ortada gerçek olan şey sevgi ama o kadar cahillerki sevgilerine adam gibi sahip çıkıp yuvalarını kuramıyolar

valla o zaman denilecek bişey yok sanırım kendi düşen ağlamaz kaç yaşında bu kız bilmiyorum ama gözü kör olmuş tamamen.. ve başına kötü bi olay gelmeden gözü açılacağa benzemiyor (allah korusun tabiki) ne diyelim umarım biz yanılırız da o mutlu olur

Yaaa mıllet uyanın artık.... Ne yuvası.... Ne eŞı......... Ne kocası.......

ıŞte olay bu.......... Kadının kadına yaptıĞını kımse yapmaz..........

Bu kadar ınsan var burada............ Nerede ıse aferın dıye sırtını sıvazlayacaklar da var...............

Resmı nıkah olmadan, yuva da olmaz, eŞ de olmaz, hatta bu ınsanlarda cacık olmaz.............

EĞıtım Şart, eĞıtım Şart, eĞıtım Şart, eĞıtım Şart, eĞıtım Şart, eĞıtım Şart,
eĞıtım aılede baŞlar, Çocukların ılk ÖĞretmelerı annelerıdır. Bu tıp annelern yetıŞtıreceĞı Çocuklardan ne beklenır dÜŞÜnÜn artık.... Bu kadar mı zor dÜŞÜnmek...... Allah akıl vermıŞ fıkır vermıŞ, kader deyıp Çıkmak ıŞın kolay yanı. Bız ınsanları hayvanlardan ayıran en Önemlı ÖzellıĞımz beynımızı kullanabılmemızdır. Sen beynınını kullanma kader de geÇ. Ortada yuva mı yok, resmen kanunlara aykırı ve suÇ teŞkıl eden bır durum var. Kız da suÇlu, kocam dedıĞı kÜÇÜk yaŞta kızlara dÜŞkÜn sapık adam da, kızın aılesı de, saĞıĞın aılesı de, ben artık bu konuya ortak olmayacaĞım. Alan memnun satan memnun. Bana ne....

böyle bir beraberlikten hic birsey cikmaz..sadece umut edilebilir..insallah düzelir diye...ama bende görmüs yasamis biri olarak...bu beraberligin sonu asla evlilikle sonuclanmayacak...adam istese bile kaynana karsi cikacak resmi nikaha...yeni birini bulurum ogluma düsünen kadindan ne beklenirki daha...hersey apacik ortada...hadi diyelim resmi nikah oldu..sonuc yine ayrilik olacak..huylu huyundan vazgecmez...o sözde esi olacak herif ve kaynanasi olacak ancak baslarina bazi felaketler gelecekki öyle akillanacaklar..oda belki...cünkü bazi insanlar baslarina ne felaket gelse yine ders almiyorlar..

yemin ederim ağladım burda oky oturup ağladım o adam için ya.. o kadar gururu kırılmış adam bi laf bile etmemiş babamda şeker çıktı diye gözünün içine bakıyoruz bişeye üzülmesin morali bozulmasın diye... allah korusun o adama bişey olsa eminim çok üzülecek bu arkadaş da.. zaten yaşlı insanlar dediğin gibi allah bilir ama ne kadar zamanları var ki değer mi hiç kendini bilmez bi adam için .. gerçekten sinirlerim altüst oldu ... nikah bile yokmuş bunu da yeni öğrendim ve konu fake olsn die dua etmekten başka yapacak bişey buamadım..

bende ağladım canım.o adamın evden çıkışı kızının evine alınmaması kapıda kalmaması,gel kızım dediğinde red edilmesini canlandırdım ,ağladım. çünkü ben anne ve baba kaybını yaşamış biri olarak,böyle şeylerde çok hassas oluyorum. anne babaya yapılan en ufak bir hareket beni çok üzüyor.
geçmiş olsun babacığına. bu arada. Allah uzun ömürler versin..

insalar kendı sonunu kendı hazırlarmıssss dıyılecek laff yokkkkk sen kararını vermısssınnn dadlummm

bildiğim için yazıyorum

bunu diyordum saatler önce. doğru düşünmüşüm demek..

denesin acı olsada denesin ilersi için
adam kötü birisi değil nikah yapılır ailelerde karışmazsa herşey yoluna girer bence
ama işte dediğim olursa
ama aileler sorun gibi görülmeye devam ederse malesef çektiği sıkıntıyla kalıp baba evine dönücek olacak olan bu malesef

valla o zaman denilecek bişey yok sanırım kendi düşen ağlamaz kaç yaşında bu kız bilmiyorum ama gözü kör olmuş tamamen.. ve başına kötü bi olay gelmeden gözü açılacağa benzemiyor (allah korusun tabiki) ne diyelim umarım biz yanılırız da o mutlu olur
18 yasindaymis su an...

evet ailenin yapacak bişeyi kalmadı kız istemedikten sonra kızı alamazlar

bende ağladım canım.o adamın evden çıkışı kızının evine alınmaması kapıda kalmaması,gel kızım dediğinde red edilmesini canlandırdım ,ağladım. çünkü ben anne ve baba kaybını yaşamış biri olarak,böyle şeylerde çok hassas oluyorum. anne babaya yapılan en ufak bir hareket beni çok üzüyor.
geçmiş olsun babacığına. bu arada. Allah uzun ömürler versin..

allah rahmet eylesin anneciğine de babacığına da ... umarım bu arkadaş da kaybetmeden önce değerlerini anlar .. ne diyelim başka..

denesin acı olsada denesin ilersi için
adam kötü birisi değil nikah yapılır ailelerde karışmazsa herşey yoluna girer bence
ama işte dediğim olursa
ama aileler sorun gibi görülmeye devam ederse malesef çektiği sıkıntıyla kalıp baba evine dönücek olacak olan bu malesef

siz akrabası olarak bunu diyebiliyosanız bravo alkisalkisalkis şok üstüne şok yaşıyorum ve hala adam kötü deil diyosunuz kızı dayaktan öldürdüğünde kötü olacak mı acaba biilmiyorm :kızgın:

adam melaike .. hiç kötü olurmu. yaşlı insanları evine almamış o kadar yoldan gelen, kıza bir nikah yapmamış,ailesinle görüşmesine izin vermemiş telefona bile şartlar koymuş. melek .
yakında kanat takıp uçacak:)

kızın dayak yediği falan yok
kocası kaba birisi değil kıza güzel davranıyo
evet denesin arada çocuk olmasa hemen bırak derdim ama çocuk için bir şans daha vermeli adamı adam edebilir isterse çünkü birbirlerini seviyolar
sadece arada aile sorunu var yoksa kızla oğlan çok iyi anlaşıyolar

kızın annesi babası bu kadar yüz vermeseydi zamanında herşey buraya varmazdı
oğlan tarafıda aynı yani bu evliliği ailelerden uzak bi ortamda yapsalar dı adam ailesine bağlı olmasaydı yürürdü

kafamçokkarıştı Haklısın, bence de denesin. Şimdi hamile, bu kafa ve destekçileri ile üç beş tane daha doğurur.... Babacığı tamamen felç olup, anası da kafayı yiyince, karışacak ailede kalmaz. Ya pardon bir de kaynana (evli olmadan nasıl kaynana sahibi olunuyorsa) faktörü vardı. Anne ve babasının durumuna ilaveten, kaynana idealindeki gelini bulur, her hafta bu hafta yapılacak diye beklenen nilahda olmadığı için, kızı kapı önüne koyarlar, hatta belki de çocukları ile kapı önüne koyarlar. Eeee nede olsa kızın kanını taşıyor, kim ister o çocukları...... Bravo..... kafamçokkarıştı

Back