Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

ailesinin durumunu çok iyi biliyorum merak etmeyin
zaten herşeyi bildiğim için böyle bi yorumda bulundum
sonuçta ortada cahil hamile bi kız var
aileside zaten sadece kızlarını düşünüyo kızları mutlu olsun istiyo
kız zaten sorununu kendi çözemediği için burda dimi
bizde büyükleri olarak doğruyu kırıcı olmada anlatmak düşer

zamanımı çaldı bu konu kaç gündür..büyük bi merakla girip okuyorum
ben de aboneliklerimden siliyorum konuyu..
kendi düşen ağlamaz..

ayrica resmi nikahda yok...allah akil vermis fikir vermis...bazen agir elestiriler olacakki böyle durumda olan insanlar biraz olsun kendine gelmeli..ben neyapiyorum demeli..

sizi de anlıyorum demek istediğiniz şeyin farkındayım ama bi de şöle bakın bu kız kaldı eşinin yanında eşi bi tarafa hemen aşağıda oturan ve onu hamile haliyle bile dövemye kalkan bi kayınvalide var bi de bebek oldu nolacak bu durum sizce o çocuk nasıl bi ortamda büyüyecek babası olacak evet babasıyla büyüyecek ama annesi devamlı itip kakan dedesini ananesini aşağılayan bi baba.. annesini dövmeye cesaret edebilen bi babanne.. devamlı kavga gürültü.. devamlı diyorum çünkü insanlar bu tarz şeylere bi kere cesart edip hiç bi tepki almazsa canları isteyince yine yaparlar bunu.. karşılarında ailesini kendini savunamayan bi kız.. siz de sölemişsiniz ailesi kızlarını düşünüyo mutluluğunu istiyo die.. ama diğer aile neler yapıyo bu kıza ve bu kız o diğer ailenin yanında!!! sizce mutlu mu?? mutlu olsaydı eğer eminim ki babası gözlerinden okurdu bunu ve seni de götürelim kızım demezdi kendisine ne yapılırsa yapılsın demezdi bunu..

ayrica resmi nikahda yok...allah akil vermis fikir vermis...bazen agir elestiriler olacakki böyle durumda olan insanlar biraz olsun kendine gelmeli..ben neyapiyorum demeli..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aman canım nolacak. denefciğim,annesi babası mutsuz olsa ne olacak felç geçirse. nolacak..
anne baba çok bulunur koca bir tane.:)) hem yuva kurtulsun yeter. kim takar yalova kaymakamını ,ay pardon anne babayı
üzülsünler dursunlar. bu seferde kalp krizi geçirir biri. (Allah korusun tabii.) ama maalesef görünen köy kılavuz istemez.( yaşlı insanlarda böyle üzüntüler maalesef hastalıkları,felçleri kalp krizlerini doğuruyor)
.aman ne olacak geçirsinler. anne baba ya. boşver gitsin. önemli olan yuva ve koca,,
ay yine, pardon henüz yuva ve koca değil. evli değiler çünkü olsun evlide olmasınlar. biz yine yuva diyelim:))

Son düzenleyen: Moderatör:

burada deneyimli insanlar var ve kültür yapısı çok yüksek insanlarda var insanlar objektif olarak değerlendiriyor durumu eleştiriden rahatsız oluyorsa konuyu kapatsın

bunu bilmiyordum... umarım bu konu fakedir ilk defa böle temennide bulundum msjınızı okur okumaz.. eğer gerçekse de sadece şunu rica edicem konu sahibi arkdaştan burda ne kadar yanlış yaptığını söyleyen msj varsa okusun kırılsada üzülsede okusun çünkü şimdi kırılması ileride olabileceklerden çok çok daha hafif kalır..

ben kızı mağdur olarak görmüyorum kendi annem mağdurdu istemeden evlendirilmişti ve boşanmak diye bir şey asla yok eve geri dönmekte bizim ailede bu insan mağdurdu
tutunacak dalı olmayan insan mağdurdur bu kız gönlü nereye eserse oraya gidiyor kesinlikle mağdur değil

vereliniortakalkisalkisalkis

evet nikah yapmamasının sebebini bende anlamış değilim ama bakın en azından kız denemek istiyo yani bu kadar uğraşılmış bi kere daha denim olmazsa o zaman olmaz ama mücadele etmedim demem diyo anladınızmı
ailelerdede çok fazla hata var bence iki taraftada
kız tarafı çok taviz verdi erkek tarafıda şımardı haddini aştı
kız evlendiğine bile pişman ama olmuş bi şekilde şu an o adamla beraber ve hamile
bunun geri dönüşü yok her zorluğa karşı bir kere daha denemek istiyo

evlılıkten Önce tanıŞma Çıkma dÖnemı vardır sÖz nıŞan dÖnemı en son evlılık
hıÇ bırı olmadan hemen yataĞa gırmek normal deĞıl
nedır bu sabırsızlık bızde bekledık 26 yaŞına kadar yanlıŞ adım atmayalım dıye

yemin ederim ağladım burda oky oturup ağladım o adam için ya.. o kadar gururu kırılmış adam bi laf bile etmemiş babamda şeker çıktı diye gözünün içine bakıyoruz bişeye üzülmesin morali bozulmasın diye... allah korusun o adama bişey olsa eminim çok üzülecek bu arkadaş da.. zaten yaşlı insanlar dediğin gibi allah bilir ama ne kadar zamanları var ki değer mi hiç kendini bilmez bi adam için .. gerçekten sinirlerim altüst oldu ... nikah bile yokmuş bunu da yeni öğrendim ve konu fake olsn die dua etmekten başka yapacak bişey buamadım..

bana gelip ağlayan ne arkadaşlarım oldu gerçekten pişman ve gidecek yerleri yok bu kız pişman değil adam için kul köle olamaya hazır adamda nasıl olsa çantada keklik nikaha ne gerek var diyo

zaten kız mağdur falan değil ailesini kırarak bu adama gitti karşı gelenlere inat düğün yaptı
üstüne hamile kalma diyenlere inat hamile kaldı şimdi tek yaptığı kendini cezalandırmak
çünkü bu kadar lafa karşın o eve geri dönmek çok ağır ailesi ne kadar iyi olursa olsun ortada edilmiş sözler ve dik kafalılığı var
bencede o evde durmamalı evine dönmeli ama kız bunların hasabını kafasında tam manasıyla yapamıyo dedimya cahillik

okypete çok doğru söylüsorsunuz.anlamayana davul zurna meselesi oldu. biz ne dersek diyelim,demekki herkes kendi kaderini yazıyor,

Evet kızlar galiba gizli akraba ortaya çıktı. Artık okur-yazar değil bu konuya sadece okur olarak katılmayı düşünüyordum ama dayanamadım gene. Daha 18 yaşını doldurmamış bir kız koca buldum diye bir adamın peşine takılıp gidiyorsa ve onun yanında kalmayı sağlama almak için bir de hamile kalıyorsa, ailesini o adama o adamı ailesine kötülüyerek kendine yer edinmeye çalışıyor, insanları birbirine düşürüyorsa, başına gelen şeyleri hak etmiştir. Ne eşi, ne yuvası siz daha kavrayamadınız galiba bayanlar. Başka yerde yaşamıyoruz, TÜRKıYE CUMHURıYETı'nde yaşıyoruz. Kadın hakları diye millet yırtınırken, bütün kızlar okusun diye uğraşırken bu yüzyılda o adam onun eşi değil dedim diye allah katında eşi deyip, kızın psikolojisini düşün, hamile diyerek nerede ise yaptığını haklı çıkarack kişiler var burada. Zaten bu kızceğiz deeee insanları sömürerek, demogoji yaparak hayatta kendine yer edinmeye çalışan, maalesef daha kişiliği oluşmamış, inatçı, dediğim dedik birisi. Artık anne ve babası için de üzülmüyorum. Ne ekersen onu biçersin. Demek ki bu şekild yetiştirmişler ki kızlarını ortaya çıkan mamül bu. Sadece gerçekse eğer, doğacak çocuğa üzülüyorum. Milyonlarca kadın çocuk sahibi olmak için denemedik yol bırakmazken böyle insanların anneyim, babayım diye ortada gezinmesine üzülüyorum. Bu konu benim için bitmiştir. Herkese iyiakşamlar.

deneyecekse bile bu şekilde denememeli bence
desin eşine benim aileme bana saygı duyduğun, aileni susturduğun, babamdan annemden özür dileyeceğin gün gel beni al aldığın günde düğünümüz olsun milat olsun desin .. bu kadar zor mu.. düzelmeye niyeti varsa gelir zaten.. bu şekilde de deneyebilir ve eminim orda kalmasından daha çok işe yarar. aç değil açıkta deil dua etsin ki gidebilecek bi ailesi var

Son düzenleme:

yüreyine eline koluna sağlık canım keşke tüm gençlerimiz senin gibi binçli olsa tüm aileler böyle evlat yetiştirebilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…