Gerçekten çok tuhaf, sanırım bir daha kimseyi bulamayacaklarını, sevilmeyeceklerini filan zannediyorlar...
akannehir
Sadece o anlık bu erkek müsveddesine olan kızgınlığını gidermek için.
Hani olur ya bazı kadınlar vardır...
Kocasıyla kavga ederler sonra komşuya, eşe--dosta gidip kocasından dünya kadar şikayet eder eder, kocam onu yaptı bunu yaptı der yerin dibine sokarlar.
Zannedersiniz bu kadın melek, adam da tam şeytan... kötükedihüso Sizin bile o an onu 2 kaşık suda boğasınız gelir... :bbo: O derece...
Sonra o çevrede herkes ayrılın der, anlaşamıyorsunuz der, kadın çekimser kalır susar ay evet der sonunda boşanmak en iyisi... :1ninca:
1-2 gün o eş-dostla esas kadın görüşmez, ama komşular eş-dost meraktadır o esnada...
Naptılar ayrıldılar mı diye... fisfisfis
Sonra esas kadın çıkagelir, ay biz hallettik şekerim sorunlarımızı ben çok seviyorum kocamı onsuz yapamam ki der... ohaoldumsmile
O kadar insan da üzüldüğüyle, kendilerini hırpaladıklarıyla kalırlar... akannehir
Aynen bu hesap Dadlum'un olayı...
:bbo:
Ben açıkçası beraber yaşadığı insanla, annesi-babasıyla, hatta ve hatta kayın baba ve kayın validesiyle konuşabilmek isterdim... a.s
Allah bilir o ne anlatacak, artık Dadlum'un her şeyi saf haliyle anlattığından şüpheliyim, kendini mağdure gösterdiğini düşünüyorum...
:umursamaz: