• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

vacdan azabı çekiyorum..ama buna inanmıyacaksınız biliyorum..çünkü vicdan azabı çeksen gidersin diyeceksiniz..beni buraya bağlayanın ne olduğunu bende bilmiyorum..

kocan bile olmayan, sana sevgi,sağduyu göstermeyen kişi desem, anlarmısın küçüğüm..sengözlerimebaksanab

vacdan azabı çekiyorum..ama buna inanmıyacaksınız biliyorum..çünkü vicdan azabı çeksen gidersin diyeceksiniz..beni buraya bağlayanın ne olduğunu bende bilmiyorum..
anne babanla aran nasil senin..bazi arkadaslarin dedigi gibi sevgi göremedinmi ailenden..cokmu kötü davrandilarda..baba evinden bir an cikmak istedin..

adamı hayatının tam merkezine koymuşsun,onun etrafında dönüp duruyorsun..
ailen bile safdışı kalmış senin tarafından..

aaaa,köle sahibinden izin almadan ailesini görebilir mi. ne diyorsun canım sen...

Ya en azından bir ziyaret etsin, içim kaldırmıyor. Herkes bazen anne babasına kızar ama anne baba bu ya. Burnunun direği sızlar. Annemin burnunda bir et beni var, onu aldıracak, aklım çıkıyor canı yanacak diye. Ki şu sıralarda birazcık kızgın olsam da anneme.

Gerçekten çok tuhaf, sanırım bir daha kimseyi bulamayacaklarını, sevilmeyeceklerini filan zannediyorlar...
akannehir

Sadece o anlık bu erkek müsveddesine olan kızgınlığını gidermek için.
Hani olur ya bazı kadınlar vardır...
Kocasıyla kavga ederler sonra komşuya, eşe--dosta gidip kocasından dünya kadar şikayet eder eder, kocam onu yaptı bunu yaptı der yerin dibine sokarlar.
Zannedersiniz bu kadın melek, adam da tam şeytan... kötükedihüso Sizin bile o an onu 2 kaşık suda boğasınız gelir... :bbo: O derece...
Sonra o çevrede herkes ayrılın der, anlaşamıyorsunuz der, kadın çekimser kalır susar ay evet der sonunda boşanmak en iyisi... :1ninca:
1-2 gün o eş-dostla esas kadın görüşmez, ama komşular eş-dost meraktadır o esnada...
Naptılar ayrıldılar mı diye... fisfisfis
Sonra esas kadın çıkagelir, ay biz hallettik şekerim sorunlarımızı ben çok seviyorum kocamı onsuz yapamam ki der... ohaoldumsmile
O kadar insan da üzüldüğüyle, kendilerini hırpaladıklarıyla kalırlar... akannehir
Aynen bu hesap Dadlum'un olayı...
:bbo:
Ben açıkçası beraber yaşadığı insanla, annesi-babasıyla, hatta ve hatta kayın baba ve kayın validesiyle konuşabilmek isterdim... a.s
Allah bilir o ne anlatacak, artık Dadlum'un her şeyi saf haliyle anlattığından şüpheliyim, kendini mağdure gösterdiğini düşünüyorum...

:umursamaz:

aynen bende bunu düşünüyorum artık...
:içelim:

çıkıyorum..çünkü haklısınız hepiniz..biliyorum suçlarımı..ve daha fazla duymayacesaretim yok..verecek cevabım yok..hep böyle pişmanlıklarla yürüyecek hayatım..hoşçakalın

Ya en azından bir ziyaret etsin, içim kaldırmıyor. Herkes bazen anne babasına kızar ama anne baba bu ya. Burnunun direği sızlar. Annemin burnunda bir et beni var, onu aldıracak, aklım çıkıyor canı yanacak diye. Ki şu sıralarda birazcık kızgın olsam da anneme.

canım babası annesi, evden kovulurken bir şey yapmamış resti çekmemiş. adama.
şimdi mi resti çekip ben gidip göreceğim diyecek.

çıkıyorum..çünkü haklısınız hepiniz..biliyorum suçlarımı..ve daha fazla duymayacesaretim yok..verecek cevabım yok..hep böyle pişmanlıklarla yürüyecek hayatım..hoşçakalın

öff ne halin varsa gör
ananı babanı kaybedince kafanı vuracak taş ara kendine

Son düzenleme:
Valla bu bilgisayar kapandığında sen o hayata döneceksin bizler de kendi hayatımıza. Bir yere kadar işte burdan da söylenebilecekler, yapılabilecekler. Senin kendine yardım etmeye niyetin yoksa biz hiç edemyiz ki. Ama en azından senin döneceğin hayatla ortalama derece mutlu bir başka kk üyesinin döneceği hayatı düşün ve karşılaştır. Orada olmak zorunda değilsin.

kizlar bence dadlumun üzerine cok fazla gidiyorsunuz
bi karar almis dogruda olsa yanlisda olsa saygi duymaliyiz kararina
kocasida kötü biri gibi durmuyo anlattiklarina göre
dadlum olaylar biraz yatissin güzelce nikahini yap bebisini al kucagina
ailende fazla karismasin size
zamanla düzelir kocanda af eder, daha sIk gidersin aileni görmeyeolumunekankayizsmile

farkındamısınız dadlummm senede iki defa ailesine gidecek ama bebek babaannesiyle evde kalacak. çünkü orda terbiyesi bozulurmuş.yoksa benmi yanlış anladım,yazı geçmişte kaldı ama öyle bişey hatırlıyorum sanki.

pişmanlıklarla yürümez datlummm bir yerde tıkanır sende ozaman gerçekten kararlar ama çok geç olur sana kaynanla mutluluklar bundan sonra o ne derse o olacak çünkü :umursamaz::umursamaz:

ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..

hiçkimse vazgeçilmez değildir; anandan-babandan başka !!!!!!!
yaşın küçük farkında değilsin,,,sen şu an vicdan azabı bile duymuyosun aslında,,,ilerde yaşın olgunlaşınca anlarsın vicdan azabı nasıl bişeymiş!!!!!

sen daha ne kadar süredir birliktesin ki bu adamla?????kaç ay ? kaç yıl?
zaten sorunlardan başını kaldıramamışsın bunun asıl sebebi kocam dedğin adam!!!!
böyle bir adama bu kadar sorun içinde nasıl bağlandın da çekip gidemiyorum diyosun???

çok yazık ediyosun hayatına,
tercih ettiklerinle ,aileni bir karşılaştır istersen

insan herşeyi yapar,,yeterki istesin......

kalmayı kabul ettin,peki sen hiçbir şart koşmadınmı o adama??dinledinmi kuzu kuzu
o sana hala ambargoya devam ederken
neden senden istediklerini sende ondan istemiyosun?
benim şartlarımda bunlar demiyosun?

yolun açık olsun...

kizlar bence dadlumun üzerine cok fazla gidiyorsunuz
bi karar almis dogruda olsa yanlisda olsa saygi duymaliyiz kararina
kocasida kötü biri gibi durmuyo anlattiklarina göre
dadlum olaylar biraz yatissin güzelce nikahini yap bebisini al kucagina
ailende fazla karismasin size
zamanla düzelir kocanda af eder, daha sIk gidersin aileni görmeyeolumunekankayizsmile

Kötü gibi durmuyor mu? Kaynanası dövmeye kalkınca "kayananan o döver de sever de" demiş. Kötü insan olmak için daha ne gerekiyor?

Sizin kayınvalideniz de konu sahibi de aynı durumda..
Sevgi açlığı var bence bu insanlarda...
Herkes beni sevsin diye herkese ikili oynuyor...
Adam neler yapmış haklı buluyor o da sizin kayınvalideniz de di mi?
Oysa kendi ailesinden,çevresinden yeteri kadar sevgi,ilgi,alaka görseydi zaten gururlu ve mağrur birey olurlardı...
Aile hediye getirmiş,o kadar yoldan gelmiş vs.
Geçmiş ola!! Kızı elinden kaçırmışlar artık..
Ne olursa olsun kızını bu yaşta elalemin yanına yollayan ailenin evladına olan sevgisinden şüphe ederim....
Zaten biraz düşünün,kız ailesiyel çok mutlu olsaydı 16 yaşında ben evlenecem diye tutturup gebe kalır mıydı? Bunun adı cahillik değil.. Bu da aslında evden ve aileden kaçış!!!!
bende zerre kadar anne baba sevgisi görmedim...ama ilk evliligimden ne yapip edip kurtulmak istiyordum...annem olacak okadar engel olmasina ragmen onu dinlemdim ve o kabus evlilikten kurtuldum cok sükür...zaten onlar sebep olmustu o kabus evlilige..17 yasinda beni hic sevmedigim biriyle evlendirdiler.evlenmek hayalimde bile yoktu.... beni atese attiklari gibi sahipde cikmadilar...dahada haytimi mahfettiler....ama kendi mücadelemle cok yol katlettim..simdi mutlu bir evliligim var...

Back