Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

bırak güzelim ya annesi babası yanında olmayan nice düşkün insanlar var bunun annesi babası otur oturduğun yerde demiyorki gel diyor bırak baksın başının çaresine

dedim ya kendi hattını verdi bana..ondan habersiz olarak bir kaç kere annemi aradım bu hatla..bu numarayı benim kullandığımı biliyorlar.o yüzden babam bu numarayı aradı
sen şimdi bunları bırakta ee babanda aramış babanın konuşması bile fikrini değiştirmedimi hala kalmakta kararlımısın cvp yaz lütfenn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya koca delisi iste...

Bu sıkıntıları kız çekiyorsa boşu boşuna değil bence..
Ailesi bahsettiği kadar iyi olsaydı zaten onlar ilk baştan kızımız istismar ediliyor diye dava açardı...
Kız dönmüyorsa var sebebi..

belli ki böyle gelmiş böyle gidecek hiç gitsem mi kalsam mı diye ne kendini yor ne de bizi.. gitmeye niyeti olan bunu sormazdı bile arkasına bakmadan giderdi.. ya da ağlaya ağlaya giderdi ama neticede giderdi. senin baştan beri gitmeye niyetin yok çok belli..

ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..

Nedir kolay olmayan kızım yaaa,nedir ya şunu bi anlasak, sürekli aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsun. Yahu ben 12 yıllık evlilikten sonra kapıyı çekip tek bavulla çıktım gittim be, üstelik anam-babam da yoktu yanımda, cebimde tek kuruş da yoktu... burda yüzlerce kadın var böyle, anlatma bize yok zormuş da, kolay değilmiş de, sen giderken biz geri dönüyorduk.

Amma kıymetli kocan varmış ..... görürsün yarın bi gün kaynanala yaşamaya başlayınca senin onlara verdiği değeri onlar da sana nasıl iade edecek... ya valla yazmicam diyorum, yenemiyorum sinirimi... tutun len beni yazmiim bi daha... fesüpanallah...

ne kadar doğru.
yazık.
çok yazık gerçekten.
sana zerre kadar saygı duymayan bu adam, bu kadar faşistçe bir şartı bu kadar kolayca kabul ettirebildiği için artık olumsuz hiçbir şeyde sınır tanımayacak.
o dr.frankestein artık.
sen de günün birinde bir canavara dönüşeceksin.
ondan başka herkese, kendine, çocuğuna bile zarar verebilecek bir canavara.
demedi deme!!!
ailene gerçekten çok üzülüyorum.
onlar da rest çekmişler ama bir yanlarında kocaman bir boşlukla yaşayacaklar artık.
senin yaşayacağın boşlukları betimlemek bile istemiyorum.
yazarken ben bile depresyona girerim.

dedim ya kendi hattını verdi bana..ondan habersiz olarak bir kaç kere annemi aradım bu hatla..bu numarayı benim kullandığımı biliyorlar.o yüzden babam bu numarayı aradı

pekii bu aklı evvel kocan bu hattı işten gelince kontrol etmiyomu?konuşma süresine bakmıyomu?senin arayabileceğini bile bile neden sana başka bi hat veriyo?ha kendi hattın ha başkasının hattı?ne değişiyo her şekilde iletişimin rahat...msn de kullanıyosundur kardeşlerine ulaşırsın rahatca

bırak güzelim ya annesi babası yanında olmayan nice düşkün insanlar var bunun annesi babası otur oturduğun yerde demiyorki gel diyor bırak baksın başının çaresine

Dün bize karşı çıkıp, kızı ahlaksızlıkla suçladığımızı düşünen bayanlar.... Şimdi ne düşünüyorsunuz?
Evet gayrımeşru yani kanunla belirlenen şekilde yasal olmayan bir ilişki ve gayrımeşru bir bebek söz konusu. Burada bu kadar insanın kendini paralamasına rağmen hala burnunun dikine giden bu kızın ahlakı yada ahlaksızlığı kendisini ilgilendirir. Tabi yazdıkları doğru ise....
Merak ediyorum bu kız gerçek mi acaba????????????

ben başından beri diyorum..burda bi entrika var ..ama ne
hala çözemedim...
ya başından beri uyduruk bir konu
yada başka birşey bilmiyorum...

kızın ailesinde kabahat yok bu kendini yırtmıştır ben onu seviyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…