Sen sadece gitmek istemiyorsun. Esasında o gücün de cesaretinde var. İstesen herkes de sana yardım eder. Ama belki ilk aşkın olduğu için, belki o adamın hitabeti çok kuvvetli olduğu için, belki de senin zayıf önlerini bildiği için kendini elin kolun bağlı hissediyorsun. Minik kuş diyorum sana farkında mısın? Şu anda sadece bir kanadın kırık, umarım yaralarını sarar o adam. Yarın öbür gün seni öbür kanadında kırılmış, bütün tüylerin yolunmuşolarak gözmeyiz umarım. Ama lütfen buradaki arkadaşlardan birine telefon numaranı ver ki ihtiyacın olduğunda yanında olalım.
sen şimdi bunları bırakta ee babanda aramış babanın konuşması bile fikrini değiştirmedimi hala kalmakta kararlımısın cvp yaz lütfenndedim ya kendi hattını verdi bana..ondan habersiz olarak bir kaç kere annemi aradım bu hatla..bu numarayı benim kullandığımı biliyorlar.o yüzden babam bu numarayı aradı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisAçıkçası ben de konunun gerçekliğine inancımı yitirdim..
Hangi ana baba evladının bu kadar acı çekmesine gönlü razı olur?
Nikahsız yaşamasına izin verir?
Akraba varmış KK'da o aileye haber veriyor vs..
Çünkü arkadaşın telefonu yok ama interneti var...
Aile hangi telefondan aramıştı orayı kaçırdım..
Hee herşey doğruysa eğer; Arkadaşa değil ailesine de kızıyorum... Baştan vermişler kızı imam nikahı bilmemne diye.. Şimdi gel kızım gel yavrum.. Gitmiyor işte kız,gitmeyecek de..
Sanırım ailesine dönerse çok daha büyük sıkıntıları olacak,ana baba dövüyor mu,işkence mi ediyor Allahım bilir.. En azından burada ayrı ev diye imam nikahına razı beli resmi nikah da kıyar diye hamile de kalmış...
Resmi nikahı gider başkasına kıyar bu adam artık sen kumanla anlaşmanın yolları için konu açarsın,akraban buradan okur,ailen arar olmayan telefondan.. Ev telefonundan görüşme yapmak serbest nasıl olsa..
Bu hayat böyle gider!!!
kızlar ceza yersem yiyim..napıyım..içimdekileri söylemezsem çatlıcam ..
Bak kızım sen kesinlikle saf birisin...bir koca için anneni babanı sildin haaaa
yazıklar olsun senin gibi insana..suratına nekadar tükürsem azdır...dilerimki aynısını sende yaşa..
O anne o baba nasıl acı çekiyolar şimdi sen biliyomusun..sen gece kocanın koynunda yatarken onların aklı hep sende..bak baban yine aramış gel diye..o adama ne hakkın var bunları yaşatmaya..utanmıyormusun sen aynaya bakınca.
şimdi son karar kalıomu gidiyomu
ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..
Teee ilk başından imam nikahla aynı evde yaşamaya razı olarak,üstüne gebe kalarak,ailenin "gel yavrum" demesine rağmen "ya kocamı özlerim" diye bu beraberliğe razı olduğun için şimdi ve gelecekte olabilecek tüm sıkıntılarının yegane sorumlusu sensin!
Bugünün tarihini bir kenara yazmanı tavsiye ederim..
Bebeğinin her gözyaşında hatırlaman için...
dedim ya kendi hattını verdi bana..ondan habersiz olarak bir kaç kere annemi aradım bu hatla..bu numarayı benim kullandığımı biliyorlar.o yüzden babam bu numarayı aradı
ya koca delisi iste...
bırak güzelim ya annesi babası yanında olmayan nice düşkün insanlar var bunun annesi babası otur oturduğun yerde demiyorki gel diyor bırak baksın başının çaresine
aynen koca delisi......aklı fikri orda....
erkek olsunda nasıl olursa olsun ..dövsün sövsün anamı silsin babamı silsin hiç önemli değil..gece yatacak biri olsun koynumda..önemli olan bu
mantık buı iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?