ya arkadaşım kolay olmayan ne allah aşkına söylesenee sen bence ilerde yaşıcan günlere şimdiden ağlamaya başla gidemiyorum demek ne demek seni sevmeyen senin aileni (ne yapmış olurlasaolsunlar) istemeyen görüştürmeyen kapıyı açmayan anasının lafından çıkmayan resmi nikah bile yapmayan daha sayayımmı bir adamı çokmu seviyosunda gidemiyosun adam seni sevmiyoooooooooo bu kadar açık sen hala yapamıyorum gidemiyorum diyosun yaaaben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..
ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..
ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..
hala babanin yalvarip yakarmasina..cekip gidemiyorum yapamiyorum diyorsan..inan o anne babanin ahini alirsin ve cok cekersin...sen onlarin yerinde olsaydin ..nasil hissederdin bi düsün..ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..
konu uydurma değil..yazdığım herşey,yaşadığım herşey gerçek...keşke gerçek olmasa..ama öyle...
babam aradı şimdi..kk da akrabam var.açtığım konuyu anneme babama anlatmış..babam aradı..bak son kez düşün dedi..ankarada tanıdıklarımız var..ararsam gelir seni kapının önünden alır.yeter artık ezme hala kendinide bizide dedi..o bebeği senden alıp seni kapı dışarı atıcaklar..görüceksin dedi..bak elim ayağım titriyor sinirden yeter artık dedi...
baba sakin ol ne olur..bırak düşünüyüm bugün..ben size haber veririm dedim..ben gelmiyorum desem yıkılıcak şimdi biliyorum..
hani elinden telefonunu almıştı?hani sana yeni numara vermişti?yürü git yaaaaaaaaaaaaaaa
sen kendi anana babana acımıyosun biz sana niye acıyalımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?