Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

yapmayın ne olur böyle karışık olmayın bi silkelenin ve hemen kararınızı verin söylemesi kolay dersiniz belki ama bizlerde evliyiz ve bende çocuk bekliyorum Allah'ım büyük konuşturmasın elbette ama empati yapıyoruz çoğumuz ve şurada onca insanın yazdıkları var ve herkes kurtulun diyor her iki konunuzuda okudum ayrıca eylül annelerinde de yazınız var sizin aileniz bu kadar tepkiyi hakedecek bişi yapmamış bence ki farzedelim yapmış olsun forumda kayınvalidesnden çekmediği kalmayan arkadaşlarımızın yazıları var ama bakın çoğu der ki eşimin hatrına özür diledim eşimin hatrına sustum eşimin hatrına yine görüştüm .vs vs .... yani eşiniz en başta size saygısı vede gerçekten sevgisi olsaydı sizin hatrınıza ailenize bunları yaşatmaz ve kendi ailesiinde yaşatmasına müsade etmezdi eski konuarı açmak hiç bir zaman çözüm değildir bu durumda eşiniz bunları yapabilecek potansiyelde biri olmadığı için ( davranışları bunu gösteriyor ) bence ssizin yapmanız gereken en doğru şey şuan ayrılmanız ve korkularınızı arkanızda bıraarak kendi ailenize sımsıkı sarılara ayrılmak size gerekli değeri veren biri şuanda nikahınızı kıymış olurdu ve hastane köşelerinde sizin boynunuzu yere eğdirmezdi kendi ailesine bu kadar söz hakkı tanıyarak sizi ezdirmezdi ve ağzından çıkan kelimeleri ölçerek konuşurdu sizin nikahınızda olmadığı için ki olsaydıda bütün haklar sizden yana yenidoğan her çocuk ki genelde çocuk velayetleri yürkiye kanunlarında anneye vermeyi doğru bulur ve o yönde karar çıkartırlar helekinikah yok eşinizin o çocuğun babaı olduğunu ispat etmesi en az 5 yıl sürer bu sürede savcılıkta bir yazı size çocuğunuza ve ailenize yalaşmaması adına bir koruma bir karar talep edersiniz ki bunu bence bir avukattan danışırsanız inanın çok yardımcı olacaklardır emin olun henüz dünyayl tanışmamış olan bebeğinizi bence daha huzrulu bir ortamda büyütürsünüz bence o insan ( eşiniz diyemiycem ) o yavrunun babası olmayıda haketmiyor ... ayrıca zaman herşeyin ilacı belki ileride bebek özlemi ve yaşın verdiği olgunlukla belki hatasını anlar daha farklı düşünmeye başlar sizin ulaşıamıyor oluşunuz onda ayrı bir özlem ve sevgi uyandırı işte o zmaan belki yeniden çok sağlılı bir evlilik kurarsınız resmi nikahınızla beraber .. inanın zaman neyi getirir bilemezsiniz bence şuan en önemlisi bebeğiniz ,sizin ve ailenizin sağlığı refahı ve mutluluğu için ayrılın ve uzaklaşın nacizane tavsiyem ...

(biraz uzun oldu ama inanın okudukça çok doldum mazur görün)

ben de sonucu çok merak ediyorum..arkadaş ancak yarın gelebilirim demiş..inşallah o adamın onu kandırmasına izin verip yarın geldiğinde biz konuştuk hallettik demez..

daha ne diyim arkadaşım sana..altına imzamı atıyorumalkisalkisalkis

Kendi en yakınlarımdan biliyorum bu konuları umarım düzelir ...ama hayatta düzelenini görmedim dedem ağlaya ağlaya öldü beddualar ederek hem kızlarının eşlerinden gülmedi yüzü hemde 1 tanecik oğlu var onun mürüvtini göremedi allah kahretsin böyle düşünenleri !

ayrıca seni uyarayım canım daha beterleri ablamın başına geldi hemde resmi nikahlı..o adam asla düzelmez yemin ederimki yol yakınken kurtul.sana o kadar söylüyorum ayrıca çocuğum babasından ayrı büyücekmiş takılma bunlara bir evin içinde olup huzursuz bi psikopat olacağına varsın ayrı büyüsün al işte benim ablam ve çocuğu..çocuk daha 1.5 yaşında ama kafayı yemiş uykusunda yürüyo çığlıklar atıyo,herşeyden ödü kopuyo istermisin seninde çocuğun böle olsun.

Bu adam anladığım kadarıyla hasta ruhlu. Ve ne olursa olsun bence ayrı da kalsa, çocuğuna da eşine de özlem duymaz, pişmanlık yaşamaz. Bu duyguları hissedecek olsa, en başta doğmamış çocuğunun psikolojisini düşünür ve ona anne karnındayken daha strese sokmaz. Babalık hissini de taşıdığına inanmıyorum. Yavrum bari dünyaya gözlerini açtıktan sonra bu hasta ruhlu insanlarla birlikte yaşamak zorunda kalmasın. ıster istemez onu da kendilerine benzetirler. Çünkü arkadaş o evde söz sahibi değil ne yazık ki.

feriştahı gelse bebeğini alamaz..bu şekıl bı alıleye sen ve sen nın aılen cok bence ..dön arkanı anana babana koş hemen..hak war hukuk war kım kı bunlar bu ne bıcım laflar ne bıcım dawranıslar...!!!
bu sekılde ınsanlarda war degılmı bu hayatta ınsanız dıye dolasıyorlar çirkefler..sakın uzulme bebegını dusun annecıgını dusun ve zaman kaybetme

akıl vermek bana düşmez ama
bende zamanında yüz felci geçirdim...
gelir geçer diyemicem izleri kalıyo sonuçta..
sizi dünyaya getiren anne baba mı önemli
hor gören anneden babadan mahrum bırakan adam mı
sizi ve ailenizi kışkırtan kadın ve akrabalarımı önemli yoksa
altta kalmayıp tepki veren annenİz mi
siz ve bebeğiniz için onca yol gelip bi dayak yemediği kalan ailenize mi yazık yoksa
yenİ gelin alıcam diyen kadın mı
kendinize gelin lütfen
rahat bırakmaya bilirler tamam İyi güzel hoş kim rahat ki bu dünya da
boşan demek kolay ayrıl demek kolay
ama ben bu yazdıklarınızdan düzelecek bi eş görmedim sezmedim
anneniz de demiş ya kocam dİyeceksin ya bizi sileceksin seçim sizin
analık babalık hakkı mı sizi hor gören itip kakan bebeğine bile saygısı olmayan birinin karısı olmak mı
gitmek mi zor kalmak mı siz karar verin
haa unutmadan bebek kimin ailesinin yanında doğdu değil
doğduktan sonra nasıl bi ruh hali içinde olacağı önemli....:teselli:

bi de unutmadan ben olsam bu duruma bile düşmeden annemin babamın yanı başında almıştım soluğu
barışmak mı ASLA.....

yazdıklarını okudum çok üzüldüm offffffff ailen ve eşin arasında kalmak eşinin böyle bir tercih yaptırması çok yanlış eşim bana böyle bir tercih yaptırsaydı kesinlikle ailemi seçerdim kendisi ailesinden vazgeçmiyor senden istiyor tercih senin hayat senin

Söylenecek tüm sözler söylenmiş.
Benim söyleyeceğim tek şey, en kötü ana-baba, en iyi kocadan iyidir.
Ailenize yapılanları okuyunca sanki kendi anne babama yapılmış gibi hissettim.
Daha ne soruyorsunuz ki, hemen hem de arkanıza bakmadan çekip gidin o adi adamın yanından.

ne kadar üzücü bir durum.bir an anne ve babanızı gözümün önüne getirdim de,gelsinler mi diye eşinize telefon edip soruyorsunuz o da hayır gelemezler,diyor.anne bababnızın yüz ve ruh halini düşünmek bile istemiyorum.
gerçekten de anneniz doğru söylemiş,paspas olmuşlar.yazık ya,onca da hediyeler getirmişler sırtlarında. ondan iyi bir baba olmaz.çünkü merhamet yok.

arkadasa katılıyorum canım daha ne beklyrsn seni bugünlere kocan ve pek muhterem ailesi mi getirdi?!ne kadar sabırlıymıssın bravo gözlerimi kapattım ve yapılanları kendi aileme anneme babama yapıldığını düşüneym dedim içim ürperdi..yapma tatlım dön ailenin yanına yol yakınken..bebiş doğunca cok daha sorunlar olacak pollyannacılık yapmanın ne gereği var?birde lohusalığın olacakkkkk cok iyi düşün cnm...

yorumları okumadım , daha önce yazılmış olabilir yazacaklarım ama olsun...

sadece bu yazdıklarınıza istinaden o gün annem ve babamla babamın evine giderdim ... ne demek eşiniz sizin evinize annenizi babanızı sokmayacak alsanaalsanasmile...

ne demek hamile bir kadına el kaldırmak ( kayınvalidenizden bahsediyorum) kötükedihüso...

siz eşimi seviyorum diyorsunuz , ama ben eşinizin sizi sevdiğini hiç zannetmiyorum...

tek anne babamız var... kocamız da kocalığını bilsin , ailemize yatıp kalkıp şükretsin ki ailemiz sayesinde bu dünyadayız...

sizin adınıza çok üzüldüm... hamile bir bayanın böyle sıkıntıları olmamalı...

çocuk doğduktan sonra üzgünüm ama sorunlarınız çok daha derinleşecek ...

şimdi geçmiş konularınıza bir göz attım.anne babanızı çok üzmüşsünüz,onlar da inadına size destekçiler.her ne kadar siz el oğlu için onları ağlatsanız,üzseniz bile.
şu andaki durumunuz,ne bilmiyorum ama resmi nikahınız yokmuş.bu durumda çocuğunuzun babası ile yola devam ise en kısa zamanda resmi nikahınızı kıydırınız.

yazdıklarınızı okudum ve gerçekten şok oldum
benim annem babam 500 km öteden kalkıp benim yanıma gelecek ben onları eve alamayacağım pılımı pırtımı toplar o adamı terkederdim,
o kayınvalide benim anneme babama laf söylecek onun haddinemi o kim oluyormuş,
yine o kayınvalide benim üzerime yürüyecek
babam bana gel gidelim diyecek yok düzelecek diyecegim tüm bunlara rağmen,
ve bu adamın düzelecegini umacagım,
tüm bunların neticesinde sanırım benim aklımdan zorum olmalı o adamla kalmam için diyebiliyorum..
dünya bir yana ailem bir yana bana göre 1000 tane eş bile annemin babamın tırnagı olamaz..
babanızı çağırın eşyalarınızı alın ve gidin bebeğiinizi ailenizin yanında dogurun hiç birşey yapamazlar ama o evde doğarsa bebegi alıp seni atabilirler o potansiyel var zira o ailede..
şuan hamilelikten dolayı duygusalsınız saglıklı düşenmiyorsunuz ama lohusayken inannın bunu 10 katı daha zor olacak herşey..
o adam ne koca ne baba olmayı hakediyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…