öyle demeyin hanımlar git demesi kolay kız hamile ve resmi nikahı yok eşinden ayrılırsa hiiçbir hakka sahip olamaz bebeği elimden alılar diye korkuyor
Kim alıyor bebeğinizi elinizden...
Gidin bir avukata da haklarınızı öğrenin..
Eşinizi seveceğiniz kadar azıcık kendinizi,bebenizi sevseniz zaten bebenizi alamayacaklarını öğrenirdiniz..
Ama eşinizden nasıl vazgeçeceksiniz di mi?
Anneanne dede kızına,torununa hasret,kayınvalide size lafları sıralasın.. Olsun ya eşiniz var nasıl olsa!
ne adama ne ailesine kızdım. sadece konu sahibine kızdım. bir çocuk doğur onu besle büyüt. sevgi ver üstüne titre,,anne baba olarak sabahlara kadar uykusuz kal,onun için herşeyinden fedakarlık yap. 17 yaşına geldiğinde bir zibidiyle olsun. .senin sevgini,emeklerini hiçe saysın. nikahsız yaşasın birde hamile kalsın. iğrenç bir adama anne babayı ve ailesini ezdirsin,başını önüne eğdirsin.
sen yinede,kızındır ,canındır diye onu hep koru, hep yanında ol,ama o evlat bunun değerini hiç bilmesin,o el insanlarına,aşağılatsın. sen yinede kızım hamile diye,bebek için bir yığın şeyler al,yap torunum giysin, kullansın de,o aldığın şeyleri,sürpriz yaparak,taa km lerce yol tep onlara götür. ve
ve trajedinin en beterini en kötüsünü yaşa,
eve alınma.kayınvalideye yollan. orada o taraf ,o zavallı sevgiden başka bir şey düşünmemiş ,melek anne babaya hakaretler etsin,onları zıvanadan çıkarsın, o kız (ki Allah diyorum ya çok kız anneleri vardır kkda,,size böyle bir kız vermesin inşallah),o zavallı anne ve babacığını hiçe sayan onları aşağılayan ,boynunu yere eğdiren bu insan müsveddelerinin yanında o zavallıları korumasın. telefonlarla istenmedikleri belirtilsin. kapıdan kovulsun. sen yinede bir baba olarak,kızım gel gidelim de,hiç olmazsa kızının sevgisinden emin olacağından bunu düşün, geleceğini.
bütün bu yapılanlardan sonra o kızın onların yanında olacağını düşün ama o kızdan gelmem lafını al. ve o anne baba içi kan ağlayarak yedikleri darbeye rağmen ,o evlat sevgisini bağırlarında yaşayarak kovuldukları evden giderken baba,,bu acıya dayanama ve felç ol.
ve o kız hala kalkmış gitsemmi gitmesemmi diye konular açsın. ve o kız bu ailenin hayatını mahvetsin. .
biliyor musunuz. her yaşadığınızı hakediyorsunuz. herşeye layıksınız. size feci şekilde kızdım. o anne baba sizin gibi bir evladı haketmiyorlar. hala sizi silmemişler ya. bravo diyorum onlara.hala o sevgileri devam ediyor.
elleri öpülesi anne baba.
anne ve babasını kaybetmiş biri olarak neler derdim size ama,burası yeri değil maalesef.
Hatta eşinede göz dağı ver. Deki düğünümüz olduğunda yaşım 18 den küçüktü. Resmi nikahta yapmadınız beni zorla kandırıp resmi naikah sonra olucak diye buraya getirdiniz mahkemeyede gidicem, cinsel istismardan seni hapislerde süründürürüm de. Seninde dilin olduğunu ona göster ve koşarak ailenin yanına git bebeğini sakın onların yanında doğurma!
Bir yerlerde bir terslik var ama anlamadım..
Yaşı tutmadan bu beraberlik başladığına göre 17 mi oluyor 16 mı kanunları tam bilmiyorum..
O yaşlardaki halimi düşünüyorum..
Babamın bir tek bakışıyla,annemin hayır demesiyle olay biterdi bizde...
Yani şimdi ailenize dönecek olsanız o insanları yine üzeceksiniz.. Çünkü gerçeklere gözleriniz kapalı sizin bunu anladım...
Aileniz de sanırım sizle başedemeyince saldı ipleri..
Yoksa ailenizin de siz o yaştayken tüm bunları yaşamanızı kabul etmesi normal değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?