• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor..ve benden yaşça büyüksünüz..görmüş geçirmişsiniz..elbet bir bildiğiniz var..şuan kafamı toplamaya çalışıyorum.kendime gelmeye çalışıyorum..

Kendını ve bebegını guvende hıssedebılecegın tek yer ailenın yanı canım...
Aılenın yanında 3 kişisin ama esının yanında teksin...
Artık kanunlar kurallar eskısı gıbı degıl,öyle kolay değil bebeği elınden almak...
Yeterınce eşine ve aılesıne taviz vermişssin,onlar ıcın kendı aılenı bıle ezıp gecmişsin...
Senın ıcın yapacak en guvenlı sey aılenın yanına sıgınmak canım...
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Kocandan sonra 10 tane koca bulursun ama annen babandan sonra bir tane daha bulamazsın.
Ailenin değerini bil, onlara ettiğin eziyeti artık bırak.
Hiç kimse için anne babanın kalbi kırılmamalı bence.

Arkadaşlar deminlerde internet gittiği için çıkmak zorunda kaldım..tüm yorumlarınızı okudum..Allah razı olsun hepinizden..kendisi birazdan gelicek eve...sabah hiç konuşmadan giyinip gitti evden..gelince yine bana surat yapıcak.o sadece kendisini düşünüyor beni değil...bide diyorki o çocuk üzülmesin diye şuan sana sakin konuşuyorum..çocuğunu düşünen adam karısının bu kadar üzülmesini sağlar mı? daha kahvaltı yapmadım başım dönüyor..kimin yüzünden? Düşündükçe çıldırıyorum babamın yüz felci geçirdiğini..
ben ne biçim bir evladım Allah kimseye benim gibi bir evlat vermesin..
birazdan gelicek..nasıl bir halle gelicek bilemiyorum..neler olucak bu akşam bilemiyorum.

canımmm yaa valla ne diyeyim bilemedim.allah yardımcın olsun,ama tek bildiğim bişi var bu adamdan sana ve bebeğine hayır gelmeyeceği.
yani hamile olmasan bu adam sana şiddet bile uygular yani ben onu anladım yazdıklarından.
özel olmazsa ankaranın hangi semtindesin

daha 18 yaşındaymışsın çok küçüksün 25 yaşına geldiğindede kocanı hala sevebilecekmisin bu adama körü körüne neden bağlandın bu kadar sevmen için bi neden yok bu kadar kötü niyetli bir insanı ailenle görüşemene kocan dahi olsa karışamaz bunun dinde bile yeri yok yaaa kendi istemiyorsa görüşmesin ama sana karışamazz omu doğurmuş seni bu yaşa omu getirmiş büyütmüş bi sorsana kocana o sümsük anasınaaa valla o kadar çok şey yazmak istiyorumzor tutyuyorum kendimiii bence bir an evvel al kalbini ve valizi o evden ayrıl sana kocalık yapamayan bi adam senin çocuğuna babalık yapamazz ben sana bir şey söyliyeyim şimdi ailen senden vaz geçti diyelim sildi diyelim sende bu çocuğu hereşye rağmen onların yanında doğurdunn bu kocan olacak adam seni kapının önüne koyduğunda gidecek yerin olacakmı acaba ailende sana kucak açmasa yeridir yanii niye bu kadar kendine ve ailene zülümediyiorsun adamların köküne kıran mı girdiiii bırak şu adamı yaaaa hala sevmekten bahsediyorsun hamilesin en hassas dönemin seni bu kadar üzen bi adam sana değermi veriyordur sencee kara seninnn yinede fikirmizi sormuşsun bende yazdımmm

canımmm yaa valla ne diyeyim bilemedim.allah yardımcın olsun,ama tek bildiğim bişi var bu adamdan sana ve bebeğine hayır gelmeyeceği.
yani hamile olmasan bu adam sana şiddet bile uygular yani ben onu anladım yazdıklarından.
özel olmazsa ankaranın hangi semtindesin

sincandayım

Arkadaşlar deminlerde internet gittiği için çıkmak zorunda kaldım..tüm yorumlarınızı okudum..Allah razı olsun hepinizden..kendisi birazdan gelicek eve...sabah hiç konuşmadan giyinip gitti evden..gelince yine bana surat yapıcak.o sadece kendisini düşünüyor beni değil...bide diyorki o çocuk üzülmesin diye şuan sana sakin konuşuyorum..çocuğunu düşünen adam karısının bu kadar üzülmesini sağlar mı? daha kahvaltı yapmadım başım dönüyor..kimin yüzünden? Düşündükçe çıldırıyorum babamın yüz felci geçirdiğini..
ben ne biçim bir evladım Allah kimseye benim gibi bir evlat vermesin..
birazdan gelicek..nasıl bir halle gelicek bilemiyorum..neler olucak bu akşam bilemiyorum.

çık git yavrum o evden, yol paranı bul yeter.
eğer o adamda ayrılmazsan en kısa zamanda daha kötü şeyler gelecek senin ve ailenin başına..
yazık kendine, bebeğine, annene, babana acı....

Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor..ve benden yaşça büyüksünüz..görmüş geçirmişsiniz..elbet bir bildiğiniz var..şuan kafamı toplamaya çalışıyorum.kendime gelmeye çalışıyorum..

Herşey senin ve bebeğin için çok güzel olacak yeterki kendini kurtar o evden geleceğini sen kendin hazırlayacaksın bundan sonra.
Yanındada annen baban ve bebeğin olacak..

Kendını ve bebegını guvende hıssedebılecegın tek yer ailenın yanı canım...
Aılenın yanında 3 kişisin ama esının yanında teksin...
Artık kanunlar kurallar eskısı gıbı degıl,öyle kolay değil bebeği elınden almak...
Yeterınce eşine ve aılesıne taviz vermişssin,onlar ıcın kendı aılenı bıle ezıp gecmişsin...
Senın ıcın yapacak en guvenlı sey aılenın yanına sıgınmak canım...
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Neler yaşamış ne sıkıntılar çekmiş öyle ..
Baba evi gibisi varmı ya ..

böyle bi adamı hala seviyorum diyebiliyosun...
helal sana...
kesinlikle bi dk bile düşünmeden gitmen lazım ailenin yanına... kaynanan seni hamile hamile dövmeye kalktığında neden karısına sahip çıkamamış beyfendi...
amaçları seni sahipsiz bırakmak,
ve daha sonrasında istedikleri gibi ezmek...
ve onların yanında doğurursanda bence alırlar elinden bebeği de...
onlar sizin yuvanızı düşünselerdi bukadar büyütmezlerdi olayları...
buarada annen eşin hakkında gerçekten de haklıymış bence söylediklerinde... yanlış olsaydı seni büyüten insanlara bu şekilde davranamazdı...
hamile hamile kendini üzme yine de... herşey olacağına varır... bunların sevgisinden şüphe edilir ama aileninkinden hele de anne sevgisinden edilmez...
o yüzden ailenin yanına gitmen bence en doğrusu...
tabii gidebiliosan...

en güzelini sölemiş lovelinya. Daha üzerine ekleme yapmaya gerek yok. Allah karar verme ve hayata geçirme gücü versin..

okurken tüylerim diken diken oldu.
kaç kurtar kendini ordan. ailen sana destek sonuçta başımın tacısın diyen bir baban var.
annenin babanın kanatları altına sığın. inan daha mutlu olursun. kafan rahat olur en azından. nedir orası yaa nazi kampı sanki. annem babam benim evime gelemeyecekse benimde o evde işim yoktur bence böyle yani.
bebeğinin ve senin hakkında hayırlısı olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

bak önce bişiler yee ve gücünü topla,allah korusun o tartışma anında bayılırsın ve bebeğine zarar verirsin,yemeğini ye ve sonra sakin sakin konuş,başarabilirsen tabii
allah yardımcınız olsun bebeğinin ve senin

inanın çok kötü bir haldeyim ben..
gücüm cesaretim yok..ne olur benim için dua edin...ben artık çıkmalıyım..Yarından önce giremem siteye..girince yorumlarınızı tek tek okur ve akşam ne olduğunu yazarım..inşallah benim ve bebeğim için hayırlısı ne ise o olur..

yapma canım yaaa bence yalnış yapıyosun bunlar ne demek ağladım okurken resmen yazık günah annene babana sana doğacak çocuna bence bunlar daha başlangıç yol yakınken bence bırak eşini nedemek ya eve almamak peki bişey sorcam annen eşine kötü kelime kullnadı kayınvalidenin sana yaptıkları ne olcak pekiş eminim bunlardan öncede eşinin ailesi sana iyi niyetli davranmıyodu sen böyle bişey yapabildinmi?yok tabikşde ayy delircem sinir oldum içim sızladı karar senin tabi ama bence çok geç olmadan kenidne yeni bi düzen kurmanın yolunu dene

Back