Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar deminlerde internet gittiği için çıkmak zorunda kaldım..tüm yorumlarınızı okudum..Allah razı olsun hepinizden..kendisi birazdan gelicek eve...sabah hiç konuşmadan giyinip gitti evden..gelince yine bana surat yapıcak.o sadece kendisini düşünüyor beni değil...bide diyorki o çocuk üzülmesin diye şuan sana sakin konuşuyorum..çocuğunu düşünen adam karısının bu kadar üzülmesini sağlar mı? daha kahvaltı yapmadım başım dönüyor..kimin yüzünden? Düşündükçe çıldırıyorum babamın yüz felci geçirdiğini..
ben ne biçim bir evladım Allah kimseye benim gibi bir evlat vermesin..
birazdan gelicek..nasıl bir halle gelicek bilemiyorum..neler olucak bu akşam bilemiyorum.
Pc'de bütün yazdıklarını silmeyi sakın unutma bu siteyede girdiğini biliyormu tüm geçmişi sil tamammı canım
canımmm yaa valla ne diyeyim bilemedim.allah yardımcın olsun,ama tek bildiğim bişi var bu adamdan sana ve bebeğine hayır gelmeyeceği.
yani hamile olmasan bu adam sana şiddet bile uygular yani ben onu anladım yazdıklarından.
özel olmazsa ankaranın hangi semtindesin
Arkadaşlar deminlerde internet gittiği için çıkmak zorunda kaldım..tüm yorumlarınızı okudum..Allah razı olsun hepinizden..kendisi birazdan gelicek eve...sabah hiç konuşmadan giyinip gitti evden..gelince yine bana surat yapıcak.o sadece kendisini düşünüyor beni değil...bide diyorki o çocuk üzülmesin diye şuan sana sakin konuşuyorum..çocuğunu düşünen adam karısının bu kadar üzülmesini sağlar mı? daha kahvaltı yapmadım başım dönüyor..kimin yüzünden? Düşündükçe çıldırıyorum babamın yüz felci geçirdiğini..
ben ne biçim bir evladım Allah kimseye benim gibi bir evlat vermesin..
birazdan gelicek..nasıl bir halle gelicek bilemiyorum..neler olucak bu akşam bilemiyorum.
Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor..ve benden yaşça büyüksünüz..görmüş geçirmişsiniz..elbet bir bildiğiniz var..şuan kafamı toplamaya çalışıyorum.kendime gelmeye çalışıyorum..
Kendını ve bebegını guvende hıssedebılecegın tek yer ailenın yanı canım...
Aılenın yanında 3 kişisin ama esının yanında teksin...
Artık kanunlar kurallar eskısı gıbı degıl,öyle kolay değil bebeği elınden almak...
Yeterınce eşine ve aılesıne taviz vermişssin,onlar ıcın kendı aılenı bıle ezıp gecmişsin...
Senın ıcın yapacak en guvenlı sey aılenın yanına sıgınmak canım...
Hakkınızda hayırlısı olsun...
böyle bi adamı hala seviyorum diyebiliyosun...
helal sana...
kesinlikle bi dk bile düşünmeden gitmen lazım ailenin yanına... kaynanan seni hamile hamile dövmeye kalktığında neden karısına sahip çıkamamış beyfendi...
amaçları seni sahipsiz bırakmak,
ve daha sonrasında istedikleri gibi ezmek...
ve onların yanında doğurursanda bence alırlar elinden bebeği de...
onlar sizin yuvanızı düşünselerdi bukadar büyütmezlerdi olayları...
buarada annen eşin hakkında gerçekten de haklıymış bence söylediklerinde... yanlış olsaydı seni büyüten insanlara bu şekilde davranamazdı...
hamile hamile kendini üzme yine de... herşey olacağına varır... bunların sevgisinden şüphe edilir ama aileninkinden hele de anne sevgisinden edilmez...
o yüzden ailenin yanına gitmen bence en doğrusu...
tabii gidebiliosan...
bilmiyor bu siteye girdiğimi..geçmiş siliyorum kalkarken
sincandayım
en güzelini sölemiş lovelinya. Daha üzerine ekleme yapmaya gerek yok. Allah karar verme ve hayata geçirme gücü versin..