Arkadaşlar deminlerde internet gittiği için çıkmak zorunda kaldım..tüm yorumlarınızı okudum..Allah razı olsun hepinizden..kendisi birazdan gelicek eve...sabah hiç konuşmadan giyinip gitti evden..gelince yine bana surat yapıcak.o sadece kendisini düşünüyor beni değil...bide diyorki o çocuk üzülmesin diye şuan sana sakin konuşuyorum..çocuğunu düşünen adam karısının bu kadar üzülmesini sağlar mı? daha kahvaltı yapmadım başım dönüyor..kimin yüzünden? Düşündükçe çıldırıyorum babamın yüz felci geçirdiğini..
ben ne biçim bir evladım Allah kimseye benim gibi bir evlat vermesin..
birazdan gelicek..nasıl bir halle gelicek bilemiyorum..neler olucak bu akşam bilemiyorum.
hayır..ailem istanbulda..ben ise ankaradayım.sadece bayramdan bayrama ben götürürüm görürsün o kadar diyor..
bu evliliğin geleceğini görmüyorum diyor bide...bende görmüyorum böyle yürümeyecek..
2,5 aylık hamileyken ayrılınca etrafta hep anne baba bebekler gördüm..içim parçalandı..dedimki benim çocuğum babasızmı büyüyecek..ben nasıl yapıcam..ve geri geldim..ama çocuk bu yuvada sağlıklı olamaz bunuda biliyorum..
Allahım lütfen herkese hayırlı evlatlar ver. anne babaları bir kalemde ciğeri beş para etmez bir erkek için silebilen onlara acı çektiren,sağlıklarından eden,onları aşağılatan,küçük düşürten evlatlar verme lütfen.
onların sevgisine layık evlatlar ver Yarabbim.
Amin:Saruboceq:
inanın çok kötü bir haldeyim ben..
gücüm cesaretim yok..ne olur benim için dua edin...ben artık çıkmalıyım..Yarından önce giremem siteye..girince yorumlarınızı tek tek okur ve akşam ne olduğunu yazarım..inşallah benim ve bebeğim için hayırlısı ne ise o olur..
resmi nikaho yaptınız mı?
eğer yaptıysaız. ve şiddet ve hakaret gördüğünüze dair rapor alırsanız bebeği sizden alamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?