Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

ya ailene neden bu kadar dusman esin? sebep nedir? yoksa benmi kacirdim sayfalardan..

ne demek istanbuldan ankaraya gelip kizlarini dogru durust gorememek aglaya aglaya gitmek ustune birde dayak yiyecektiniz bu iskenceyi neden katlaniyorsun.. esin seni savunmuyor acimasizlik yapiyor inan bana dunyada tek erkek o degil nasil boyle bir seyi hazmedebilirsin..

Benim annemi,babami istemeyen adamla hic ama hic isim olmaz, gerizekali o kim oluyormusta evime cikmasinlar falan filan diyor,ben taaa burdan sinnir oldum siz hala rahatsiniz gordugum kadari..Ailenize bunlari yasatmaya hakkiniz yok. kocanizindada sizi sevdigini sanmiyorum....Bu sekildede mutlu olacaginizi hic sanmiyorum, ne demek ya bunlar sinirlerim zipladi..o adam sizi ve ailenizi hic ama hic haketmiyor...

ah canım ya
sabahtan beri açsı öyle mi?
yazık değil mi sana bebeğine...
nedir bu körü körüne aşk mı saplantı mı ne?
sen üzüntü içinde yaşarken ,eşin ailesinin dizinin dibinde yiyip içiyordur..
yaşın daha çok küçük.
kimse senden değerli değil
çık o evden canını ,aileninde gururunu kurtar
korkma ne sana bir zarar verirler,ne de bebeğine elinden alabilirler
kimmiş bunlar ya alikıran başkesen mi
sinir oldum ben burdan
kendimi ailenin yerine koydum da çok sabırlılarmış çok

dadlum canım yeni gördüm konunu ve içim sızlıyarak okudum..ne yapaman gerketiğini elbette sen bilirsin biz ne desek boş..ama bence en yanlış şey temelleri hiç sağlam olmayan bir evlilik varken ortada hamile kalmış olman..buna dikkat etmen gerekirdi bence..çünkü bundan sonra ne yaşarsan ne yazıkki iki kişi yaşıycaksın..o evdede kalsanda ayrılsanda olan en çok o yavruya olucak sana üzüldüm ama inan en çok yavruna üzüldüm...

eski konumu okuyun demişin
baştan sona onu da okudum
orada herkese artistlenmişin
kaşınmışsın,demeyin falan demişin
eeeee sen şimdi bile bile devam etmekle kaşınmış olmuyor musun??????????

Valla çek git babanın evine ,doğur çocuğunu..
eşin pişmanlık hisseder yalvarır yakarır..
aile olalım der
sana ve ailene iyi niyet gösterirse ne ala.
yoksa resti çek gitsin..
aylardır nikah kıyma zahmetine girmeyen insanların sana karşı yaptıkları içten hesaplar vardır...
Doğumdan sonra, işi kötülüğe döküp sana güle güle demek gibi..

dadlum, içinde bulunduğun duruma çok ama çook üzüldüm ve yine üzülerek söylüyorum ki; bu eşin olacak adam düzelmedikçe, bu cehaletini, saçma davranışlarını bırakmadığı sürece;
sen aileni de silip evliliğine devam etsen dahi yürümez canım...
Bebeğim babasız büyümesin diyorsun ya, evliliğini bu şekilde yürütmeye çabalarsan, iki belki de üç çocuğunu babasız büyütmek zorunda kalabilirsin...Yol yakınken dön canım...daha fazla ne aileni ne kendini ne doğacak yavrunu feda etme o vicdansızlara....
süprizzzzz

Son düzenleme:
Allahım lütfen herkese hayırlı evlatlar ver. anne babaları bir kalemde ciğeri beş para etmez bir erkek için silebilen onlara acı çektiren,sağlıklarından eden,onları aşağılatan,küçük düşürten evlatlar verme lütfen.
onların sevgisine layık evlatlar ver Yarabbim.
Amin:Saruboceq:

ay ya ne denirki bu durumlarda çok üzüldüm haline dondum valla okurken .arkadaşlar çok haklı arkadaşım yani anneni babanı bu adam için üzmene değmez gibi geliyor bana. onlar zaten seni gözden çıkartmışlar.anneni babanı neden o derece istemiyor bu eşin onu anlamadım .ne bu kadar onu düşman eden o kadar önemli ne olabilirki .anladığım kadarıyla ailen en başından beri destek olmuşlar sana eşya falan almışlar .

amin .... yüce rabbim herkese evlatların en hayırlısını nasip etsin inş.

annene babanada çok üzüldüm .kim olursa olsun hiç bir anne baba bu olayları haketmez canım bak ne güzel senin için oralara gelimşler bebeğine hediyeler almışlar ağlayarak dönmüşler .babana felç gelmiş diyorsunçok üzüldüm ya ne acı .o adam için öyle anne baba harcanmaz canım sonra çok pişman olursun bak şimdiden söylüyorsun vijdan azabı duyyorum diye .daha kötüsünü yaşatma ailene .allah yardımcın olsun.

resmi nikaho yaptınız mı?

eğer yaptıysaız. ve şiddet ve hakaret gördüğünüze dair rapor alırsanız bebeği sizden alamazlar

Nereden başlasam bilemiyorum. Başı sonu belli olmayan, daha önce konu açıp insanlara çemkiren şimdi büyümsünüz diyen, büyük ihtimalle bunu saygısızlıktan değil içinde bulunduğu psikolojik bunalımdan yapan bir minik kuşumuz var burada.
Bak minik kuşum, sakin olmay çalışıyorum, psikolojinin normal olduğunu düşünsem daha farklı yazarım.
Birincisi aile olmanın şartı resmi nikahdır. Türkiye Cumhurietinde yaşadığımızın farkında mısın sen? Nikah olmadan ne evliliği, ne eşi, ne kocası. Elin adamının evinde ne işin var senin. Üstelik elin adamı seni hamile bırakıyor, anası babası sana yapmadığını bırakmıyor, ailen de rezil rüsva oluyor. Burada senin ailen annen ve baban, ortada başka aile filanda yok. Kimseyi bu kadar üzmeye hakaret etmeye hakkın yok. Bu sevgi filan da değil, resmen psikolojik bir rahatsızlık. Herşey gözünün önünde sen kalkmış birde gideyim mi diye soruyorsun. Orası senin evin bile değil. O insan müsvettesinin yasal olarak senin üstünde hiçbir hakkı yok. Çocuğunu düşünüyorsunda yarın öbür gün dost hayatı yaşadığı adamdan çocuk yapmış diyeceklerini düşünmüyor musun? Annen, baban, akrabalarınız konu komşu ve eş dostun yüzüne nasıl bakıyor düşün bir istersen. Şimdiye kadar hata üstüne hata yapmışsın, en azından kendin için değilse bile annen ve baban için doğru birşey yap. Çık o rezil yerden ve kendi evine annenin babanın yanına git. Bu adamla da ne olursa olsun evliliği düşünme. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar. Ne bekliyorsun, seni öldürmesini mi? Kimse ile son kez konuşmak zorunda değilsin. Seni insan yerine koyan yok ki, kiminle konuşacaksın. Yeter artık, sana cesaret lazım değil. Sen cesursun, Hatta deli cesareti var sende, böyle bir hayatı seçtiğine göre. Şu an sadece mantıklı davran. Kalk üstünü giyin ve ilk otobüsle ailene git. O adam da elinden geleni ardına koymasın, yasal olarak ne yapabilecekse, tabi yerse, bu arada kendisi de küçük yaşta kız alıkoymakdan neler yaşar karakolda ona hatırlatırlar. Bir kere bari mantıklı davran. Kendini düşünmüyorsun tamam ama anne ve babana bu yaptıklarını düşman düşmana yapmaz. Hai artık, ne duruyorsun çık yola ve arkana bakma.

İlk ailenizin yanına gittiğinizde eşinizin yalvarıp, sizin koşullar sürmeniz gerekirdi. tam tersi olmuş.
Aileniz çok zor durumda kalmış geçmiş olsun çok üzücü.
Onlara bunları yaşattığınızı biliyorsunuz ama size hiç değer vermeyen birileri için kalsam mı diye tereddüt ediyorsunuz.
Bunun artık düşünülecek yanı kalmamış.
Aile hazır sahip çıkarken değerlendirin.
Sonra çok pişmanlıklar yaşarsınız.

gücünü topla canım bak hamilesin bebeğini düşün bence dön ailenin yanına şimdi olmasa bile başka zaman aynı şeyleri tekrar daha fazlasıyla yaşamak zorunda kalabilirsin ertelemek sana hiçbirşey kazandırmazz sonra gitmek istediğin de çok geç olabilir sen dahada üzülürsünn ben bu kocan olacak adama çok sinir oldum yaa sana bunları yaşatmaya ne hakkı varr anllattıklarını tekrar tekrar okuyorum valla dumur oldum yaaa üzülme olurmuu dualarım seninlee

eşimi seviyorum demişsiniz.nasıl yani?anneniz babanız gelmiş kapıyı açtırmamış! kabul edilecek şey değil asla! nasıl hala seviyorum diyorsunuz? olayların önceside var.bi kere kapıyı açtırmadı,eve almadı diye değil bu lafım.bi keresi olmaz ya neyse...
herkes kendi şartlarıyla değerlendirilir tamam da.aileniz gel başımın tacıısn demiş.daha ne diyecekler.babanız yüz felci geçirmiş.çok üzüldüm gerçekten.tavrınız bu olmamalı.eşiniz izin vermiyor diye görüşmeyecek misiniz? hayret bişey ya.. mesajların hepsini okumadım.değişen bişey oldu mu bilmiyorum...

Böylesi adama hiç acımayacaksın. Temiz bir dayak atacaksın. Okurken yaptıklarını insanın eline geçse de eşek sudan gelene kadar dövsem diyor. Allah yardımcın olsun.

bu gün annene babana bunları yapan yarın çocuğun olduğunda sana neler yapar (((yaparlar))) hiç düşünmüyor musun??

yapmazlar deme.. acımasız bunların hepsi.

resmi nikaho yaptınız mı?

eğer yaptıysaız. ve şiddet ve hakaret gördüğünüze dair rapor alırsanız bebeği sizden alamazlar

resmi nikahi yokmus hala ama bundan sonrasi icin avantaj kendisi icin
o istemedigi taktirde adam cocugu nufusuna bile alamaz
sadece aklini kullanmasi lazim insallah bundan sonra gözünü acar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…