sen gitme dur daha lmaz: nikah yok bişey yok sen bi güzel doğur ondan sonra bebek artık kaynana ve kaynatanın nüfusuna mı olur görümce ya da elti varsa onların mı olur bilemem. ama bildiğim senin adına olmayacağı... ya kızım bu kadar mı düşünemiyor sunuz? aşık olmaya çocuk yapmaya gelince bayrağı kimseye bırakmaz senin gibi modeller ama iş sorumluluk almak kadın onurunu ayakta tutmak aileye saygı anne babaya vefa sözkonusu olunca kocaman bi hiç oluyorsunuz....sana acımıyorum önce karnındaki zavallı bebeğe sonrada hırpalanan o anneciğine ve de babacığına çok üzüldüm. koca neymiş sonuçta elin oğlu oysa ana baba canın ciğerin onlar iyi düşün derim hiç arkana bakmadan çek git önce doğumunu yap bi bak birlikte yaşadığın adam hala aynıysa bu sayfayı kapat daha çok ama çok gençsin önünde koskocaman bi ömür var.üstelik artık yanında çocuğun da var. kimse de çocuğunu senden alamaz. valla tırnaklarımı geçiririm çocuğumu benden koparacak insanlara ....
Sonuna kadar katılıyorum. Ne aceleniz var anlamıyorum ki o yaşta evlenecek, daha nikah yapmadan hamile kalacak, iç yüzünü belli eden bir kaca, katlanılmaz bir aile. Ya insan bir çevresinden ders alır, küçük yaşta ailesinin rızası olmadan evlenen hiçbir insanın mutlu olduğunu görmedim. Ne mutlu size ki aileniz hala arkanızda. Ben çok daha kötü halde olan kadınlar gördüm sizin durumunuzda olan. Ailesi çocuklarını kabul etmiyor, çocuklarını sokağa atıyor, çocuk tinerci oluyor, kızı da aynı şekilde küçük yaşta kaçıp evleniyor o da annesi gibi koca kahrı çekiyor vs. Umarım sizin durumunuz böyle olmaz.