• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

sen gitme dur daha :olmaz: nikah yok bişey yok sen bi güzel doğur ondan sonra bebek artık kaynana ve kaynatanın nüfusuna mı olur görümce ya da elti varsa onların mı olur bilemem. ama bildiğim senin adına olmayacağı... ya kızım bu kadar mı düşünemiyor sunuz? aşık olmaya çocuk yapmaya gelince bayrağı kimseye bırakmaz senin gibi modeller ama iş sorumluluk almak kadın onurunu ayakta tutmak aileye saygı anne babaya vefa sözkonusu olunca kocaman bi hiç oluyorsunuz....sana acımıyorum önce karnındaki zavallı bebeğe sonrada hırpalanan o anneciğine ve de babacığına çok üzüldüm. koca neymiş sonuçta elin oğlu oysa ana baba canın ciğerin onlar iyi düşün derim hiç arkana bakmadan çek git önce doğumunu yap bi bak birlikte yaşadığın adam hala aynıysa bu sayfayı kapat daha çok ama çok gençsin önünde koskocaman bi ömür var.üstelik artık yanında çocuğun da var. kimse de çocuğunu senden alamaz. valla tırnaklarımı geçiririm çocuğumu benden koparacak insanlara ....

Sonuna kadar katılıyorum. Ne aceleniz var anlamıyorum ki o yaşta evlenecek, daha nikah yapmadan hamile kalacak, iç yüzünü belli eden bir kaca, katlanılmaz bir aile. Ya insan bir çevresinden ders alır, küçük yaşta ailesinin rızası olmadan evlenen hiçbir insanın mutlu olduğunu görmedim. Ne mutlu size ki aileniz hala arkanızda. Ben çok daha kötü halde olan kadınlar gördüm sizin durumunuzda olan. Ailesi çocuklarını kabul etmiyor, çocuklarını sokağa atıyor, çocuk tinerci oluyor, kızı da aynı şekilde küçük yaşta kaçıp evleniyor o da annesi gibi koca kahrı çekiyor vs. Umarım sizin durumunuz böyle olmaz.

haklısın lale inan kendimi savunacak hiç bişeyim yok elimde..başından sonuna kadar ben haksızım..aielmi ezdirdim hep..çok vicdan azabı çekiyorum

cnm allah yardımcın olsun kayınvalidem azcık laf sölese zoruma gidyorken senin bu kadar eziyet çekmen beni gerçekten çok üzdü bebeğin için de korkma git bir avukata haklarını öğren bak sen şimdiden vazgeçemiyorsun bebeğinden annen baban ne yapsın bunca yıl bak büyüt sonra el oğlu için anneyi babayı atmaya kalk eşimide seviyorum demişsin bu nasıl bir iş ya nasıl sevgi anlayışı kızmıyorum yada yargılamamaya çalışıyorum ama zor sen ipleri baştan vermişsin onların eline ya ben çok şanslıyım her dediğimi yapan beni seven bir eşim var ya sen çok şansızsın annesinin ağzına bakıp yuvanızı yıkmaya çalışan bir eşin var ALLAH yardımcın olsun umarım herşey bebğin doğduktan sonra 180 derece değişir:Saruboceq:

yazdıklarınızı okudum ve gerçekten şok oldum
benim annem babam 500 km öteden kalkıp benim yanıma gelecek ben onları eve alamayacağım pılımı pırtımı toplar o adamı terkederdim,
o kayınvalide benim anneme babama laf söylecek onun haddinemi o kim oluyormuş,
yine o kayınvalide benim üzerime yürüyecek
babam bana gel gidelim diyecek yok düzelecek diyecegim tüm bunlara rağmen,
ve bu adamın düzelecegini umacagım,
tüm bunların neticesinde sanırım benim aklımdan zorum olmalı o adamla kalmam için diyebiliyorum..
dünya bir yana ailem bir yana bana göre 1000 tane eş bile annemin babamın tırnagı olamaz..
babanızı çağırın eşyalarınızı alın ve gidin bebeğiinizi ailenizin yanında dogurun hiç birşey yapamazlar ama o evde doğarsa bebegi alıp seni atabilirler o potansiyel var zira o ailede..
şuan hamilelikten dolayı duygusalsınız saglıklı düşenmiyorsunuz ama lohusayken inannın bunu 10 katı daha zor olacak herşey..
o adam ne koca ne baba olmayı hakediyormuş...

babası almaya gelemez artık.adam üzüntüden felç olmuş.

git demesi kolay diye bisey yok bebegi alamaz nikah olmadigi icin adam nufusuna bile alamaz bebegi
yanii napsın gitmesinde yapmayın allah aşkına biraz kanunları araştırın zaten resmi nikah yok bir kere bu adamın hiç bir şekilde hakkı yokki kız neyi talep edicek hiç bir şekilde çocuğu falan alamaz babası olduğunu bile ispat edemez şu durumda adam nikah yok çünkü iyi gitmesin öyle bir adamı o aileyi çeksin anasınıda babasınıda görmesin kaynanası bide kuma getirir üzerine ohhh DADLUM eğer biraz aklın varsa derhal babanın evine dönnnnnn

sen hala otur o evde. ya snein hiçmi gururun yokda susuyorsun. diyeceksin ki sen yaşasayıdn bunalrı. evet ben bunları yaşadım hemde düğün günümde. aileme ne hakaretler ettiler. kaynanam ne derse bende cevabını verdim. şu anda eşimle evliysem eşimin benim yanımda olması o kadar. ama senin eşin gibi yapmış olsaydı şayet değil bir çocuk 10 çocuk olsa bile çıkardım o evden. mahkemeye ver senin çocuğunu nasıl elinden alırmış. benim annemi babamı kabul etmeyen benide etmesin. sen mecburmusun onlara yaaa. gel yavrum götüreyim senide dediği anda çıkacaktın o evden. ya neden sustun ve aileni ezdirdin. tmm baba deyip düşseydin peşlerine. sende kendini çok ezdirmişsin. öyle şerefsizlere yüz verilirmi yapmayın ne olur. benim babamda düğünümden sonra kalp krizi geçirmiş ama bana söylmediler biliyorlar huyumu çünkü. eğer duymuş olsaydım onlarada ben kalp krizi geçirttirirdim inanki...

ailene bunlari yasatmaya ne hakkin var

senin aileni sevdiginden süphe ediyorum yazdiklarindan sonra

babam benim yuzumden felc olucak ben daha hala kocami seviyorum iy miy edicem yok yaa

o evi kocamada kocamin ailesi olacak insanlarada zindan ederdim

ne kadar ezilmissiniz esinize ve ailesine karsi

yerinizde olsam o bebek daha karnimdayken cikip giderdim o evden

yoksa dogduktan sonra cikip gitmen daha zor olur cunku mahkemeye varana kadar bebegine hasret birakirlar hasret !!!

Nasıl bukadar kör olabilirsin sen...anneni babanı canını ciğerini nasıl evine almazsın..o anneye babaya yazık değil Mı? sen elin adamına seni sevmeyen adama aileni ezdirdin...kapıdan kovmaktan beter ettin..seni dövmeye kalkan kayınvalidene ezdirdin..ağlaya ağlaya gönderdin onları..baban senin yüzünden yüz felci geçirdi...nasıl bir evlatsın sen ya......kocanı hala seviyosun haa nesini seviyosun nesini ?

Annene babana bunları yaşattığını Allah görmedimi...sana mükafatmı verecek ?
sen bundan sonra o adamla mutlu olacağınımı sanıyorsun...Allah buna izin verirmi?

senin yerinde olsam o gün annemlerle dönerdim..sen kim oluyosunda ailemi eve almıyosun der bir tonda küfür yağdırır suratına tükürrür giderdim annemlerle..o kayınvalide anneme laf söylicek ha..onada sayar dökerdim..onurlandırırdım ailemi, evlat olarak sahip çıkardım..bu ne ya...ağlaya ağlaya gitmişler taa burda benim içim parçalandı..

o adamın annesi annede seninki ne yalı kazığımı ?
sen kendi evinde kayınvalide yemekler çaylar ikram ederken anneni babana bunu yaşatmıyorsun..yazıklar olsun...

hiç düşünmeden terket o adamı...nedemek çocuğumu alır vermez..cahilmisin bukadar...nikah yok bişey yok..senin bile üzerinde hakkı yok..

eğer orda kalır orda doğum yaparsan
vayy haline.....

Nikah yok öyle mi??? Nikah yok ama bebek var, dayak var, hakaret var bravo valla ya
Ve o kadar şeye rağmen annenle babanla gideceğin yere orda oturuyorsun.
O kadar pişman olacaksın ki ileride...umarım bir an önce aklın başına gelir doğru düzgün bi karar verirsin

yanii napsın gitmesinde yapmayın allah aşkına biraz kanunları araştırın zaten resmi nikah yok bir kere bu adamın hiç bir şekilde hakkı yokki kız neyi talep edicek hiç bir şekilde çocuğu falan alamaz babası olduğunu bile ispat edemez şu durumda adam nikah yok çünkü iyi gitmesin öyle bir adamı o aileyi çeksin anasınıda babasınıda görmesin kaynanası bide kuma getirir üzerine ohhh DADLUM eğer biraz aklın varsa derhal babanın evine dönnnnnn

rica ediyorum cevap yazmadan önce yazanlari dogru bir sekilde okursaniz ayni seyi söyledigimizi anliycaksiniz

sana da saygı duymuyorlar ailene de orda kalmanın ne anlamı var ki..
ne analar babalar var kızına kapı kapatan dayak yesen de ölsen boşanma diyen..sen aileni öp başına koy bence...inanamadım okurken ne biçim insanlar bunlar misafiri sokağa atmışlar ..
senin hiç mi kocanın üstünde bir ağırlığın yok kaç yıllık evlisin sen bilmiyoum ama ben bir bağırmamla hepsini susturur anamı babamı da alırdım evime.......sen bence kendini çok ezdiriyorsun bana göre insan kendi değerini kendi yaratır ama böyle kul köle olursan daha cok ezerler seni bana göre bu evlilik bitmiş aşk maşk falan da yok eşinde kusura bakma aşık olan adam hamile eşine böyle yapmaz..

rica ediyorum cevap yazmadan önce yazanlari dogru bir sekilde okursaniz ayni seyi söyledigimizi anliycaksiniz
iyide alıntı yaptığınız msj bulamadım bende sizinkini alıntı yaptım ne var bunda???? ben doğru bir şekilde okudum merak etmeyin anlamamış olsaydım aynı şeyleri yazmazdım zaten

nikah da mı yok anladım oyüzden bu başka gelin alırım tehdidi...şunlara bak ne adi insanlar var dünyada allah kimseyi düşürmesin..

iyide alıntı yaptığınız msj bulamadım bende sizinkini alıntı yaptım ne var bunda???? ben doğru bir şekilde okudum merak etmeyin anlamamış olsaydım aynı şeyleri yazmazdım zaten

hmm bende dedim niye öyle dedi

alinti yaptigim mesajin yaninda iki ok var ona tikladiginizda alinti yaptigim mesaja dönüyor bilginiz olsunvereliniortak

hmm bende dedim niye öyle dedi

alinti yaptigim mesajin yaninda iki ok var ona tikladiginizda alinti yaptigim mesaja dönüyor bilginiz olsunvereliniortak
sağolun verdiğiniz bilgi için ben bilmiyordum öyle yapıldığınıvereliniortak

Dünden beri okuyorum konuyu. Herkes zaen herşeyi yazmış, her açıdan, her üslupla ifade edilmiş olması gereken. Aynı şeyler tekrar tekrar yazılmış. Umarım birazcık da olsa soru işareti yaratabilmişizdir.
Ama ben çok merak ediyorum dün akşam neler olduğunu. Umarım şiddet filan görmemiştir. Umarım bir yol parası bulabilmiştir.
Dadlum sen annenin evine dönmeye karar ver ben yolayacğaım yol parasını eğer bulamazsan.

Daha halen bi düşüneyim, kafamı toparlayayım, son bi kez bi konuşayım diyosun ay bayılıvericem şimdiii akannehir

Senin bu sabah baba evinde uyanman gerekiyodu...

Dünden beri okuyorum konuyu. Herkes zaen herşeyi yazmış, her açıdan, her üslupla ifade edilmiş olması gereken. Aynı şeyler tekrar tekrar yazılmış. Umarım birazcık da olsa soru işareti yaratabilmişizdir.
Ama ben çok merak ediyorum dün akşam neler olduğunu. Umarım şiddet filan görmemiştir. Umarım bir yol parası bulabilmiştir.
Dadlum sen annenin evine dönmeye karar ver ben yolayacğaım yol parasını eğer bulamazsan.

Şiddet gördüğünü zannetmiyorum bu aile o bebeği istiyor...
Doğumdan sonra bebeği ondan bir şekilde alıp kapıya koyacaklar dadlum u, benim düşüncem bu yönde ohaoldumsmile

Şiddet gördüğünü zannetmiyorum bu aile o bebeği istiyor...
Doğumdan sonra bebeği ondan bir şekilde alıp kapıya koyacaklar dadlum u, benim düşüncem bu yönde ohaoldumsmile

Olabilir, mantıklı bu da. Ne psikopatlar var ya. Normal yollarla normal bir gelin alıp normal insanlar gibi torun sevseler. Annesiz bebeği ne yapacaklar? Hayır gelir mi anasız çocuktan? KAyınvalidesi dövmüş ya daha önce, o yüzden endişe ettim ben.

Back