Dogumuma 3 hafta kala basima gelenler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hesap, telefon olaylarında istisnasız tüm erkekler mi aynı yalanı söyler anlamadım gitti. Bir arkadaşımın sevgilisi de aynen bu yalanı söylemişti. Nasıl arkadaş ediniyorlarsa hiçbirinin kendi telefonu, kendi hesabı vs. olmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun.

en iyi çözüm erkek ve kadın birbirlerinin telefonunu kurcalamasın

Eşinizin kadın hesabı açması hiç mantıklı değil, benim aklıma görüştüğü kadının kendi hesabına eşinizin telefonundan giriş yaptığı geldi konuyu okuyunca. İnst, twit, illa ki vardır bir yerde bir hesabı daha. Baktınız mı o mekanlara da. Eşiniz tipik yalanı söylemiş gibi duruyor, durumu kurtarmaya çalışmaması da umrunda olmadığını gösteriyor gibi maalesef

Gayet mantikli, bu sekilde olabilir.
Hesap dondurması vs. Bence bunu işaret ediyor. Hesabıma başka telefondan girsem, çıkarken neden hesabımı dondurayım ki?
Telefondan arasa dokumanlar vs. Çıkacak. Messengerdan arama görüşme sağlarsa eşine yakalanma ihtimali daha düşük. Karşı tarafın eşini ise kadın hesabı ile uyutuyorlardır.
-Cnm napıyorsun?
- İyi tatlım sen napıyorsun? Eşimle oturuyoruz
-Tamam canım sonra grş.
VEYA..
-Ayşe n'aber?
- Yalnızım Fatma
- Messenger arama

Üzüldüm açıkcası keşke acıklama yapsaydı duzgunce

Telefon olayı dışında şüphelendiğin bişeyler oldu mu? Sorduğunda yüz ifadesi nasıldı? Benm kocam bana yalan söylese ses tonundan hemen anlarım eşini en iyi sen tanırsın. Annesine gitmesi bana suçlu olduğunu düşündürdü. Masum adam karnı burnunda karısını koyup neden gider ki? Kaçmış sanki. İnşallah kötü bişey yoktur, üzülmessin.

Iste maalesef profil bulunamıyor.
Saçma değil mi kadın hesabıyla kadinlara mı yürüyecek? Erkek hesabı açmış olsa hadi tamam ...
Eger konuştugu bişeyler çevirdiği kişi evli oldugunu biliyorsa ve dikkat çekmeden iletişim kurmak istiyorlarsa bence olabilir kadın profili ile konuşurlar belki karşı taraf da evlidir ondan kadın profil onun kocasının dikkatini çekmez valla arkadaş kadınla konuştu vs yalanı bence siz hesabi açarsanız falan yalanı saglam olsun diye bu arada böyle yerlerde silinen hesabın 30 gün süresi var tekrar giriş yapılabiliyor kocanız kendini aklamak istiyorsa ya açıp size gösterecek bi şekilde kendini aklayacak böyle gurur vs sizi manipüle etmek için yapılan şeyler

Ya olabilir neler duyuyoruz
Bu daha kötü bir ihtimal olur ki büyük ihtimal adamın dediği gibidir
Şimdi erken doğuma sebep olmayalım
Konu sahibi bunları düşünmeyi doğumdan sonraya bırakın
Eşinizde annesinde kalsın bir müddet daha
Sizde biraz daha sakin düşünüp karar verin

Hesap ekstresi, maaş bordrosu,parası hepsi hepsi ortadadır. Gizlemez,saklamaz... ise gittiği saat belli, işten çıktığı saat belli. 10 dk bile geç kalmaz. İçki içmez,dışarı hayatı yoktur.
Ne ara kadinla gorusuyo ki ? İş yerinden biri olsa da dışarıda hiç mi bulunmazlar? Yani suphelenecegim hiç bisey yok bu hesap dışında... Düşünüp duruyorum ama yok bulamıyorum

Hayir en ufak bir şüphem yok
Sorduğumda yüz ifadesi telasliydi ama

Zaten sen kendi kafanda aklamışsın adamı. Biz ne desek inanmayacağını düşünüyorum.

Nereden anladınız bunu?
Bunu asla kabul edip oturmayacagimi belirttim halbuki...
Çünkü eşinizin söylediği şeyin yalan olduğunu bir sürü kişi yazmış ve bende aynını düşünüyorum. Neyse sizi germek istemiyorum. Ben sadece en önemli dönemeçte eğer boşanmayacaksanız, boşuna kendinizi yıpratmayın diye söyledim.

Açılan hesabın kadın ismi olması içinin biraz olsun rahatlaması için sebep olabilir. Sonuçta eşin bile açmış olsa hesabı kadın hesabıyla başka bir kadınla erkek olarak ne yapabilir?

karnı burnunda kadına bu yapılır mı? evli barklı adamlar ne işlerle uğraşıyorlar. Bence üstüne gidin ara arkadaşını teli hoporlere aç yüzleş diyin. ısrar kıyamet yapmıyorsa yalan konuşuyordur net. Ben olsam kendimi aklamak için her şeyi yapardım.

esiniz anladigim kadariyla fake bir kadin profili acmis . buradan benim.aklima 2 sey geliyor :
1- ya bir arkadasini kadinmis gibi konusup dalgaya aldi (ki oyle olsa soylerdi)
2 - kadin gibi internetten baska erkeklerle konusuyor .
cunku bir kadinla konusmasini gormemissiniz bir kadin profilinin telefonda acik oldugunu gormussunuz .ayrica soyle bir celiski var esinizin cevabinda ;
neden onun telefonunu kullanmis ?
facebookta kendi oturumunu kapatip oteki hesabi acabilirdi o arkadas .
telefon numarası olsa neyse diyecegim ama facebook hesabi kendi telefonundada da oturum acilabilir o arkadas baska birinin telefonuna neden ihtiyac duysun ki ? neden o arkadas kadin facebook hesabi kullaniyor ? escinsel mi ?
bence bunlarida sorup sikistirin

Aklamadim,olanları yazdım hanımefendi ne diyorsunuz siz?
Zaten sen kendi kafanda aklamışsın adamı. Biz ne desek inanmayacağını düşünüyorum.
İlk mesaja istinaden ben bir çare, cevap aradıgınızı düşünerekten fikir beyan ettim. Son gönderinizi okuyunca malesef ben de bubendegilim ile aynı fikirdeyim.

Son gönderinize istinaden bir şeyler daha ekleyecektim ama, durumunuz buna musait değil canınız yansın istemedim.

Gönül, sevdiğinden kırılmak istemez, kondurmaz. Bu hepimiz için geçerli. Son gönderinize istinaden bunu yazmak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…