Dogumuma 3 hafta kala basima gelenler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi aldatacak olsa neden kadın hesabı açsın ki?
Kadın hesabından erkeklerlede konuşmuyodur ya daha neler :KK70:
Bilmiyorum çok saçma ama şüphelenmekte haklısın.
Kimse o arkadaşı yüzleştirsin madem.

Açılan hesabın kadın ismi olması içinin biraz olsun rahatlaması için sebep olabilir. Sonuçta eşin bile açmış olsa hesabı kadın hesabıyla başka bir kadınla erkek olarak ne yapabilir?
Yapıyorlar..Benim netten tanışıp uzun zaman telden konuştuğum biri vardı, başkasıyla evlendi.Evlendikten sonra da bir kadin facesiyle bana mesajlar attı,hatta oradan beni ekledi,profik fotosu da bir kadindi bu arada...Dedim kendi gerçek face den niye eklemiyorsun,ekler mi hiç ?Bir iki derken lafımı saydım ve engelledim.
Yani kadın facesi açması onu aklamaz

Herkese merhaba, dün geceden sonra hayatım tepetaklak oldu.

11 senelik evliyim, ikinci çocuğuma hamileyim. Bugüne kadar eşim;evinden işine,işinden evine gidip gelen,oldukça saygılı, anlayışlı, dürüst bir kocaydi. Öyle abartılacak düzeyde bir tartışmamız hiç olmadı.

Dün gece 1 de işten geldi,bugün gece 01.00 de ise gideceği için sabah 5 e kadar uyanikti, 5 te yattı. Bende tuvalete kalktım telefonu sarjdaydi, aldım. Biraz kurcaladim tam bırakacakken facebookta diğer hesaba geçiş yap butonu gördüm ve tıkladım. Bir kadına ait hesap çıkti, açmayı denedim şifre istedi. Facebookta arattım, sanırım hesap dondurulmuş bulamadım.
Eşimin yanina gidip bu ismin kime ait olduğunu sordum,facebookta görmüştüm galiba o ismi ne oldu ki dedi. Bu telefondan bu hesaba giriş yapılmış, kim diye yeniden sordum.
Tabi ki bana en bilindik olan o yalanı söyledi... arkadaşının(erkek) sahte hesaplar kullandığını, bu hesapla da eşimin telefonundan girdiğini söyledi. Teli benden istedi, hayır diyemedim verdim dedi. Kadın profiliyle o arkadaşının Rus bir bayanla mesajlastigini iddia etti.
İnanmadım, gel doğruyu söyle konuşalım dedim . Yemin billah etti,suçum yok olay anlattigm gibi dedi. Ben inanmayıp üstüne gidince evden gitti annesine . Annesi evinde kalmıyor.

Beklerdim ki saat kaç olursa olsun arkadaşını arayıp; oğlum bak başıma ne işler açtın, açıkla durumu eşime hemen.
Ama o arkadaşına rezil olmak istemediğini, ona güvenmem gerektiğini, cok kırıldığını söylüyor. Bugün eve geldi,az önce tartıştık yeniden gitti.

Dogumuma 3 hafta kaldı,annem vefat etti,babamla görüşmüyorum. Fakat bu demek değil ki susup oturacağım,bunu kabul edip evliliğimi sürdüreceğim. Yalan söylediğinden emin olamıyorum,onunda bunu kanıtlama gibi bir çabası yok şuanda,ister inan ister inanma ben kendimi biliyorum diyor. Hamilelik hormonları sebebiyle ben mi abartıyorum? Dışarıdan nasıl görünüyor? İnanın kafam durdu,içim bomboş.
Şimdiden teşekkür ederim.
Zannediyorum ben o an direk tepki vermektense kızın adını aklımda tutardım. Varsa başka sosyal medya hesaplarından kızın ismini aratırdım. Bir kaç gün beklerdim hesap donmuş ise yeniden aktif edilebilir diye. Umarım düşündüğünüz gibi bsey değildir

Çünkü eşinizin söylediği şeyin yalan olduğunu bir sürü kişi yazmış ve bende aynını düşünüyorum. Neyse sizi germek istemiyorum. Ben sadece en önemli dönemeçte eğer boşanmayacaksanız, boşuna kendinizi yıpratmayın diye söyledim.
Ne yapayım nöbetçi mahkeme mi bulayım bu saatte? Ne kadar acımasızsın! Olayı sindirmeye çalışıyorum. 23 sene aldatılan ve en sonunda üzüntüden kanser olan bi annenin kızıyım ben, emin olun isteyeceğim en son şey anneme benzemek.

Gerekirse sokakta yatar kalkarım yine de ne evlatlarimi bırakırım ne de bana ihanet eden adamın yanında dururum!

Zannediyorum ben o an direk tepki vermektense kızın adını aklımda tutardım. Varsa başka sosyal medya hesaplarından kızın ismini aratırdım. Bir kaç gün beklerdim hesap donmuş ise yeniden aktif edilebilir diye. Umarım düşündüğünüz gibi bsey değildir
O isimle bir sürü hesap çıkıyor. Her yerden baktım ama giriş yapılan hesabın profil resmi yoktu hoc birinde. Zaten bu kadında yok resimde minik bi köpek var.
İş yerinden biri olabilir mi diye düşündüm, eşimin çalıştığı fabrika sağlık raporu vs gibi işleri kardeşimin çalıştığı hastanede yaptırıyor. Oraya da baktık o isimde çalışan biri de yok.

Ne yapayım nöbetçi mahkeme mi bulayım bu saatte? Ne kadar acımasızsın! Olayı sindirmeye çalışıyorum. 23 sene aldatılan ve en sonunda üzüntüden kanser olan bi annenin kızıyım ben, emin olun isteyeceğim en son şey anneme benzemek.

Gerekirse sokakta yatar kalkarım yine de ne evlatlarimi bırakırım ne de bana ihanet eden adamın yanında dururum!
İnsanlara yorum yapmak kolay. Açıklaması saçma. Umarım olay bir an önce en hayırlı şekilde açığa kavusur

Bence eşiniz size yalan söylemiş
O hesap kendisinin.tamam dondurma olabilir ama şifresi olduğu sürece bugün dondurur yarın açar.
Kadın hesabı ile kendini kamufle etmeye çalışmış.
Özellikle face de ben çok görüyorum
İş ilanlarinda kadın hesabından yazıyor ama taciz ediyor fake hesap belli.
Öyle bişey olmuş olabilir.
Kızları ekliyorsa kadin hesabı ne de olsa diye kabul edenler var onun için hesap kadın hesabı açılmıştır.
İlla fiziksel aldatma olmayabilir ama teşebbüs var.
Sizi üzmek istemezdim ama benim düşüncem böyle.

esiniz anladigim kadariyla fake bir kadin profili acmis . buradan benim.aklima 2 sey geliyor :
1- ya bir arkadasini kadinmis gibi konusup dalgaya aldi (ki oyle olsa soylerdi)
2 - kadin gibi internetten baska erkeklerle konusuyor .
cunku bir kadinla konusmasini gormemissiniz bir kadin profilinin telefonda acik oldugunu gormussunuz .ayrica soyle bir celiski var esinizin cevabinda ;
neden onun telefonunu kullanmis ?
facebookta kendi oturumunu kapatip oteki hesabi acabilirdi o arkadas .
telefon numarası olsa neyse diyecegim ama facebook hesabi kendi telefonundada da oturum acilabilir o arkadas baska birinin telefonuna neden ihtiyac duysun ki ? neden o arkadas kadin facebook hesabi kullaniyor ? escinsel mi ?
bence bunlarida sorup sikistirin
Aynı anda birine hem kendi telefonu ile hem eşimin telefonu ile yazmış, iddia bu.

İnsanlara yorum yapmak kolay. Açıklaması saçma. Umarım olay bir an önce en hayırlı şekilde açığa kavusur
Cok sağolun. Bulunduğum durumu yaşayacağım asla aklıma gelmezdi . Kalbim ve beynim farklı yönlere çekiştiriyor beni.
Rabbim selamete erdirsin inşallah.

Yalan yahu. Bu devirde herkesin telefonu var niye fake hesabi eşinizden acsin? Boyle yakalanan erkeklerin kalsik yalani "arkadasim yazmis, acmis" yahu niye arkadasi açsin :)))
Arkadasini arayip konusamadi o an cunku oyle bir şey yok adami arasa habersizce elinde patlar.
Şimdi annesinin evindeyken kendine olan yapmaya zaman olusturdu. Samimi bulduğu bir arkadasi varsa onu ikna edip bir tiyatro cevirirler en fazla arkadasima hesap benimdi dedirtir.

Yalani çok bariz yahu.

Aynı anda birine hem kendi telefonu ile hem eşimin telefonu ile yazmış, iddia bu.
tamamda bu vatsap degilki aman ayni anda yazayim cakmasin denilsin .
facebokta 2 hesabi oturum acinca iki hesap arasinda gecis yaomak 3saniye suren bisi .
yada birini bilgisayar otekini telefindan acipta yapabilirdi .
cevaplar sacma ve kacamak.
telefinuna el koyma sansiniz var mi ?
arkadasla yuzlesme konusunda israrci olun bence .
ama neden kadin hesabi onu sordunuz mu ?
arkadasinin kadin facebook hesabiyla ne isi varmis

Yapıyorlar..Benim netten tanışıp uzun zaman telden konuştuğum biri vardı, başkasıyla evlendi.Evlendikten sonra da bir kadin facesiyle bana mesajlar attı,hatta oradan beni ekledi,profik fotosu da bir kadindi bu arada...Dedim kendi gerçek face den niye eklemiyorsun,ekler mi hiç ?Bir iki derken lafımı saydım ve engelledim.
Yani kadın facesi açması onu aklamaz
Of daha neler ya millet nelerle uğraşıyor böyle.
Yinede kadın profilinden erkeklerle konuşmasından iyidir :KK70: :KK70:

Hayır eşimin hesabından baktım, ben facebook kullanmıyorum.
oteki hesaba gec dediginizde sifre istediya ozaman hesabin ismi cikmadi mi ?
size iki önerim var :
1-biliyosunuz facebook mail ve telefon numarasi istiyor .kendi facebook hesabinizin arama kismina esinizin telefonunu sonrada mailini yazip aratin .
eger o mail veya telefona bagli hesap varsa cikabilir ( ama bazen cikamayada bilir cunku bu ozelligi kapatmanin yontemi vatdi )
2- esinizun telefinda veya bilgisayarda maillerini karistirin facebookta aratarak bukamasiniz bile kendi kullandigi maille ikinci bir hesap actiysa cikar .
3. esinizin telefonunu alip facebook hesabindan cikis yapin .sonra tekrar giris yapmak isteyince mail yazilan yere direk tiklayinca bazen telefindan girilen baska mail adresleride otomatik gozukuyor .bunuda deneyip en azindan hesabin mailini yada adini ogrenebilirsiniz

Hesap dondurması vs. Bence bunu işaret ediyor. Hesabıma başka telefondan girsem, çıkarken neden hesabımı dondurayım ki?
Telefondan arasa dokumanlar vs. Çıkacak. Messengerdan arama görüşme sağlarsa eşine yakalanma ihtimali daha düşük. Karşı tarafın eşini ise kadın hesabı ile uyutuyorlardır.
-Cnm napıyorsun?
- İyi tatlım sen napıyorsun? Eşimle oturuyoruz
-Tamam canım sonra grş.
VEYA..
-Ayşe n'aber?
- Yalnızım Fatma
- Messenger arama 😉
Şey de oluyor üstelik, donduran kişi hesap kapalıyken “Facebook kullanıcısı” olarak gözüküyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X