Dogumuma 3 hafta kala basima gelenler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde tek aklıma gelen o şuanda. Hatta en mantıklısı o gibi duruyor.

Tİpik erkek yalanları.

Yerinizde kim olsa şüphelenirdi. Kadın hesabinin kayıtlı olması bir hayli tuhaf. Ama sebebi ne olursa olsun aldatilmissiniz.

Keşke bu kadar masum olsa o zaman anlatirdi kesin
.
Nicin kadin hesabi actigini pek anlayamadim. Muhtemelen aldatilmissiniz.
Öyle görünüyor ama hesap neden donuk o zaman onu çözemedim.

Eşiniz yalan söylüyor.. Benim aklıma gelen ise kadın evli veya bir manisi var. Adam, kadın hesabı ile onula konuşuyor olabilir. Kadının eşi veya sevgilisi vs. Vs. Çakmasın diye

Dipnot: Siz durumu çakmayın diye kullandıktan sonra hesabı dondurup, kullanım vakti açıyor olabilir.

Son düzenleme:
Başka bir kadın eşinizin telefonunu kullanmış gibi geliyor, arkadaşı kullandıysa bile bunu zamanında sizinle paylaşabilirdi. Uff ne gerek var hamile eşini üzecek şeyler yapıyorsun

eşiniz ihtimal ki biseksüel
kadın profiliyle hesap açmış

Bence hemen kaos yaratmayın.

Yerinizde de olmak istemem ama bı sure izlemek lazımdı
Birden bagris cagris kavga kıyamet hesap sorma filan hiç biri değil de

hamile kadın aldatıldığını biliyorum yeni olay değil önemli olan eşinizi ne kadar tanıyorsunuz o arkadaşı ile sıkı fıkı ise doğrudur

Bir dizi sahnesini hatirladim. Eşi kocasini yataklarinda bir bayanla yakaliyor. Beni aldatdin, bizim yatagimizda seni bir kadinla gordum diyor. Kocasi da diyorki ' ve seni aldattigimi dusundun oyle mi?') Yani ablacim erkekleri suç ustu de yakalasan farketmez hep sivişirlar aradan. Uyanik ol

Sizi aldatacak olsa neden kadın hesabı açsın ki?
Kadın hesabından erkeklerlede konuşmuyodur ya daha neler
Bilmiyorum çok saçma ama şüphelenmekte haklısın.
Kimse o arkadaşı yüzleştirsin madem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…