Benimde tek aklıma gelen o şuanda. Hatta en mantıklısı o gibi duruyor.Hem hikaye gerçek olsaydı ne rezillik olacak ki kocanız adına? Asıl hikaye yalansa rezil olacaktı.
Neden nasılına gelirsek aklıma birlikte olduğu kadının kocanızın telinden kendi hesabına giriş yaptığı fikri geldi. Eşimin telinden kendi instagram hesabıma girmiştim, telinde sonrasında benim hesabımda çıkıyordu belki facebookta da öyle olabilir. Tabi bunlar varsayım
Tİpik erkek yalanları.Herkese merhaba, dün geceden sonra hayatım tepetaklak oldu.
11 senelik evliyim, ikinci çocuğuma hamileyim. Bugüne kadar eşim;evinden işine,işinden evine gidip gelen,oldukça saygılı, anlayışlı, dürüst bir kocaydi. Öyle abartılacak düzeyde bir tartışmamız hiç olmadı.
Dün gece 1 de işten geldi,bugün gece 01.00 de ise gideceği için sabah 5 e kadar uyanikti, 5 te yattı. Bende tuvalete kalktım telefonu sarjdaydi, aldım. Biraz kurcaladim tam bırakacakken facebookta diğer hesaba geçiş yap butonu gördüm ve tıkladım. Bir kadına ait hesap çıkti, açmayı denedim şifre istedi. Facebookta arattım, sanırım hesap dondurulmuş bulamadım.
Eşimin yanina gidip bu ismin kime ait olduğunu sordum,facebookta görmüştüm galiba o ismi ne oldu ki dedi. Bu telefondan bu hesaba giriş yapılmış, kim diye yeniden sordum.
Tabi ki bana en bilindik olan o yalanı söyledi... arkadaşının(erkek) sahte hesaplar kullandığını, bu hesapla da eşimin telefonundan girdiğini söyledi. Teli benden istedi, hayır diyemedim verdim dedi. Kadın profiliyle o arkadaşının Rus bir bayanla mesajlastigini iddia etti.
İnanmadım, gel doğruyu söyle konuşalım dedim . Yemin billah etti,suçum yok olay anlattigm gibi dedi. Ben inanmayıp üstüne gidince evden gitti annesine . Annesi evinde kalmıyor.
Beklerdim ki saat kaç olursa olsun arkadaşını arayıp; oğlum bak başıma ne işler açtın, açıkla durumu eşime hemen.
Ama o arkadaşına rezil olmak istemediğini, ona güvenmem gerektiğini, cok kırıldığını söylüyor. Bugün eve geldi,az önce tartıştık yeniden gitti.
Dogumuma 3 hafta kaldı,annem vefat etti,babamla görüşmüyorum. Fakat bu demek değil ki susup oturacağım,bunu kabul edip evliliğimi sürdüreceğim. Yalan söylediğinden emin olamıyorum,onunda bunu kanıtlama gibi bir çabası yok şuanda,ister inan ister inanma ben kendimi biliyorum diyor. Hamilelik hormonları sebebiyle ben mi abartıyorum? Dışarıdan nasıl görünüyor? İnanın kafam durdu,içim bomboş.
Şimdiden teşekkür ederim.
Keşke bu kadar masum olsa o zaman anlatirdi kesinHesap eşinize ait bir fake hesap olabilir mi acaba. Bilemedim şimdi kadın hesabı ne alaka ki. Sizi aldatmış olsa niye kendi telefonundan kendi hesabına girsin kadın. Bence o gördüğünüz hesap fake bir hesaptı eşiniz birini işletti. Sizin görmenizi istemedi o yüzdende arkadaşım vs dedi geçiştirdi
Öyle görünüyor ama hesap neden donuk o zaman onu çözemedim.Nicin kadin hesabi actigini pek anlayamadim. Muhtemelen aldatilmissiniz.
Evet zerre inanmadım zaten.Tİpik erkek yalanları.
Maalesef...Yerinizde kim olsa şüphelenirdi. Kadın hesabinin kayıtlı olması bir hayli tuhaf. Ama sebebi ne olursa olsun aldatilmissiniz.
Hayır buna hiç ihtimal vermiyorumGay olabilir mi ?
Bence hemen kaos yaratmayın.Herkese merhaba, dün geceden sonra hayatım tepetaklak oldu.
11 senelik evliyim, ikinci çocuğuma hamileyim. Bugüne kadar eşim;evinden işine,işinden evine gidip gelen,oldukça saygılı, anlayışlı, dürüst bir kocaydi. Öyle abartılacak düzeyde bir tartışmamız hiç olmadı.
Dün gece 1 de işten geldi,bugün gece 01.00 de ise gideceği için sabah 5 e kadar uyanikti, 5 te yattı. Bende tuvalete kalktım telefonu sarjdaydi, aldım. Biraz kurcaladim tam bırakacakken facebookta diğer hesaba geçiş yap butonu gördüm ve tıkladım. Bir kadına ait hesap çıkti, açmayı denedim şifre istedi. Facebookta arattım, sanırım hesap dondurulmuş bulamadım.
Eşimin yanina gidip bu ismin kime ait olduğunu sordum,facebookta görmüştüm galiba o ismi ne oldu ki dedi. Bu telefondan bu hesaba giriş yapılmış, kim diye yeniden sordum.
Tabi ki bana en bilindik olan o yalanı söyledi... arkadaşının(erkek) sahte hesaplar kullandığını, bu hesapla da eşimin telefonundan girdiğini söyledi. Teli benden istedi, hayır diyemedim verdim dedi. Kadın profiliyle o arkadaşının Rus bir bayanla mesajlastigini iddia etti.
İnanmadım, gel doğruyu söyle konuşalım dedim . Yemin billah etti,suçum yok olay anlattigm gibi dedi. Ben inanmayıp üstüne gidince evden gitti annesine . Annesi evinde kalmıyor.
Beklerdim ki saat kaç olursa olsun arkadaşını arayıp; oğlum bak başıma ne işler açtın, açıkla durumu eşime hemen.
Ama o arkadaşına rezil olmak istemediğini, ona güvenmem gerektiğini, cok kırıldığını söylüyor. Bugün eve geldi,az önce tartıştık yeniden gitti.
Dogumuma 3 hafta kaldı,annem vefat etti,babamla görüşmüyorum. Fakat bu demek değil ki susup oturacağım,bunu kabul edip evliliğimi sürdüreceğim. Yalan söylediğinden emin olamıyorum,onunda bunu kanıtlama gibi bir çabası yok şuanda,ister inan ister inanma ben kendimi biliyorum diyor. Hamilelik hormonları sebebiyle ben mi abartıyorum? Dışarıdan nasıl görünüyor? İnanın kafam durdu,içim bomboş.
Peki ben şimdi ne yapayım?
Gayet mantikli, bu sekilde olabilir.Eşiniz yalan söylüyor.. Benim aklıma gelen ise kadın evli veya bir manisi var. Adam, kadın hesabı ile onula konuşuyor olabilir. Kadının eşi veya sevgilisi vs. Vs. Çakmasın diye
Gay olabilir mi ?
Ya olabilir neler duyuyoruz
Bir dizi sahnesini hatirladim. Eşi kocasini yataklarinda bir bayanla yakaliyor. Beni aldatdin, bizim yatagimizda seni bir kadinla gordum diyor. Kocasi da diyorki ' ve seni aldattigimi dusundun oyle mi?') Yani ablacim erkekleri suç ustu de yakalasan farketmez hep sivişirlar aradan. Uyanik olHerkese merhaba, dün geceden sonra hayatım tepetaklak oldu.