Dogumuma 3 hafta kala basima gelenler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin olsanız ? Bu kadar sinirlenilecek bir şey söylemedim. Siz konuyu yazdınız bende fikrimi.
Annenizi katmanız ne mana ? Of neyse cidden konu saçma bir yere evriliyor.
Başlığınız , yazdığınız cevaplar falan değişik diyorum sadece. iyi geceler.

Bence hiç kalkışma , konu sahibi bana rahmetli annesiyle cevap vermeye kalktı.
Başlığa ve cevaplara bakınca ben artık iyi niyetli yaklaşamayacağım o yüzden çekiliyorum.

Zaten inandırıcı gelmedi arkadaşının yaptığı.
Klasik erkek yalanı... şimdiden sonra konuştursa bile inanmam ki. Birini isletiyormus güya.
Kendi profilinden bakmissa engellemiştir önceden zaten
Kardeşim baktı kendi hesabından onda da cikmad i ama.
Aradiginiz hesap eşinizi engellemişte olabilir.
Kardeşimde baktı kendi profilinden yine çıkmadı.
Evet hesap ismi çıkıyor. Eşime sormadan mailine de baktım orada bisey göremedim.benim facebook hesabım yok ama kardeşime diyeceğim yazdıklarınızı aynen uygulayacağım şimdi.
Çok teşekkürler bu kadar detaylı anlattığınız icin

Peki iyi geceler

Ek olarak hiçbir sosyal medya hesabına giriş yapmadan google’dan da o isme ait hesapları görebilirsiniz. Tanıdığı herkesi engellemiş olabilir foyası ortaya çıkmasın diye.

Çok aceleci davranmışsınız keşke takipte kalsaydınız. Zaten doğumunuza da çok az kalmış. Aldatıyorsa bile elinizde kanıt bile yok şu an. Bu saatten sonra da bu şüpheyle zor yani. Ne aldattığı belli ne aldatmadığı.

Sevgili adzeynep, sizi hamilelik topiginden az çok tanıyorum. Eşiniz belki kadin hesabından dikkat çekmeden başkalarıyla konuşuyor, belki hayatında bir kadın var ve şifresi esinizde, eşiniz kadının sayfasına bakıyor, belki kadın bizzat eşinizin telefonundan girip baktı. Bunlar kafada çok büyük belkiler biliyorum ama kızınıza kavuşmaya bu kadar az zaman kalmışken bu konuyu dondurun, unutun paspas alti yapıyorum demiyorum, oteleyin bir müddet. Doğum yapacaksınız bebeğinizin sütünüze ihtiyacı olacak ve stresli ortamda sütünüz de yeteri kadar gelmez ya da tamamen gider. Bebeğiniz dünyaya iyice adapte olduktan sonra konuşun bu konuyu. Büyük ihtimalle o hesap ebediyen kapatıldı eşiniz tarafından ve başka hesap açılacak ve çok daha dikkatli olacak artık. Dediğim gibi şuan doğuma odaklanın çünkü her ne yaptıysa asla itiraf etmeyecek bir eşe sahipsiniz.

Son düzenleme:
1- Ben, karısı ile mıç mıç mıç beraber, evden işe, işten eve dönen sessiz, sakin bir adamın aracının torpido gözünde (resmi araba) yedek telefon olduğunu öğrendikten sonra.. (s...z bana asılırken itiraf etmişti)

2- Eskiden oturduğumuz lojmanda oturan T....nin ne kadar efendi olduğunu 20 daire olarak düşünürken adamın aslında tam bir casanova olduğunu öğrendikten sonra..

3-
4-
5-
20-
60-
Hele kk. Da okuduklarımdan sonra esşegimi bile sağlam çelik kazığa bağlamakla beraber. Aklımın bir köşesinde istisnalar hariç "Yapmayan erkek yoktur, fırsatını bulamayan erkek vardı" lafını hep aklımda tutuyorum.

Canım öncelikle çok sakin ol ve önceliğin bebeğin olsun.Eşin evden işe işten eve biri midir? Yoksa çeşitli bahanelerle evden çıkar mı?

Kesinlikle çok mantıklı olur. Özellikle üçüncüde adres i kesingorursunuz

Belki de eşiniz başkalarını stalklamak (gizlice takip etmek) için hesap açmıştır. Bunu da açıklamak zor olurdu, yalan söyleyip sıvışmak istemiş olabilir.

Herkese çok teşekkür ederim, ayrı ayrı cevap veremedim özür dilerim.

Eşim eve geldi konuştuk, benim isteğim ile ayrı evlerde kalmaya karar verdik doğuma kadar.
Çok üzgünüm ama kızım için şuanda sakin kalmalıyım.
Doğumdan sonra işlemlere başlarız dedim ,peki dedi .

Ona inanmadığım için bana kırgınmıs. Bu ve benzeri bir sürü laf söyledi. Haklı olduğumu biliyorum, affedersem kendime olan saygımı kaybederim. Herseyin hayırlısı.

Hepsini yaptım ama o hesaba dair hiç bir iz bulamadım.

Canım öncelikle çok sakin ol ve önceliğin bebeğin olsun.Eşin evden işe işten eve biri midir? Yoksa çeşitli bahanelerle evden çıkar mı?
İş dışında hep evdedir, teli ortadadır. Cebinde 10 lira olsa onunla günlerce ise gider gelir .içki ,sigara, kahvehane gibi bi alışkanlığı yoktur.

Kirginmis. Ufak atsin da civcivler yesin. Sucunu bastirmaya çalışıyor. Haksizliga ugrayan adam napar eder karni burnunda eşini inandirmaya calisirdi. Kendini ifade ederdi. Ister inan ister inanma havalari kesin bir haltlar yedigini gosteriyor. Doğru karar olmuş. Ancak yalnız kalmayin. Doguma kadar ve sonrasında uaninizda kalacak birileri var mi?

Maalesef yanımda kalacak kimsem yok. Herhangi bir aksilikte kardeşimi arayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…