Doğumdan sonra eşimle ipler koptu

çok haklı ve çok güzel şeyler yazmışsınız tesekkür ederim.
malesef annem yok kv haftaiçi ful çalışıyor 1 aydır yaklaşık grip bebegi bile göremiyor malesef.

Ben yazılanlara çok sasırdım. Adam bebeğe karsı ilgisizmiş. Evin sürekli derli toplu olmasını istiyormuş. Bunun için en ufak bir ev işini kendi halletse surat asıyormuş. Kadın bu yuzden bu hale gelmiş. Herkes kadına haksızsın yazmış ama ben mi yanlış anladım acaba yazılanları. Konu sahibi cevap verirmisiniz

Dır dır , vır vır herkesi yorar .
Hatta kusmuktan daha çok tiksindirir..
Üzgünüm ama doğurmayı siz seçtiniz.
Doğum yapınca bütün hayat böyle kayıyorsa çok fena ya
ben seçtim evet ama bir türlü doğumdan sonra kendime gelemedim.

yardımcı oluyor sag olsun. Ama hep şaka yaptım diyerek benim yapmadiğımı hep kendinin yaptığını söylüyir bu da beni çok üzüyor.
Eee böyle saka olmaz çünkü bir insan o şakaya alınıyorsa 2. Kez ona o saka yapılmaz yapılıyorsa bence saka değil laf sokmadır.

tabi ki duşa giriyorum pis gezmiyorum. Oğlumun fıtığı var doktorumuz ağlatmamızı istemiyor. Dün duşa girdim uyuyordu 10 dakika sürmedi ağlamaya başladı içeri geldiğimde kıpkırmızı olmuş ve içini çekiyordu. Bu durumu yaşamayan bilemiyor. Geceleri elbette duş alıyorum ama bu her gece değil 2 bazen 3 gün. Bebeğim zor diyorum belki inanmazsınız ama kv 5 çocuk büyütmüş allah sabır versin kızım çok zor bir bebek diyor. Kimse 2 dakikadan uzun kucağına alamıyor yokluğumu hissettiği an kızarıp bozarana kadar ağlıyor

yemek derdim pek yok doğumdan once buzluğa stok yaptım. Konserveler hazırladın. Bazende dışardan bir şekilde idare ediyoeuz. Temizlikte iyi kötü idare edilebiliyor. Ama sorun benim kendimi iyi hissetmemem. B12 ve demir eksikliği var bir de sebepsiz geçmeyen mide ağrım.

çok teşekkür ederim. O kadar güzel yazmıssınız ki... Kendimi toparlayacağım allahın izniylr.

haklısınız eminim hatalarımın oda farkında ve benden adım bekliyordur.

haklısınız kolları sıvamam gerek. Yoksa dediğiniz gibi geri dönüşü olmayan kırgınlıklara doğru gidiyor

eşimde kokmuyor diyor ama ben kendimi leş gibi hissediyorum. en geç 2 3 günde bie banyo yaparım. Kış olduğu için yazın daha sıktı günde 2 yada 3 kez bilemiyorum. Sanırım bunalımdayım.

eşimde kokmuyor diyor ama ben kendimi leş gibi hissediyorum. en geç 2 3 günde bie banyo yaparım. Kış olduğu için yazın daha sıktı günde 2 yada 3 kez bilemiyorum. Sanırım bunalımdayım.
Lohusalık diyelim ona, bende aynen öyleydim canim. Sürekli kendimi kokarca gibi hissederdim hergün duş almama rağmen. Birkaç aya düzelirsin. Ama eşinle aranı bu kadar soğutma. Ben bebeğin uykusu düzene girince beşiğini yatak odama aldim. Gece uyandığında alıp bebeğin odasında sakinleştirip geri eşimin yanına döndüm. Başlarda bu kendimi beğenmeme yüzünden bende 2 ay ayrı yattım eşimden, sonra hersey düzeldi. İnşallah seninki de düzelecek.

Eşim bebeğimize ilgili sever oynar ilgilenir ama en ufak ağlasan neden ağlatıyosun diye bağırdığım için kendin bak o zaman ben bu kadarını yapıyorum diyor. Temizliğide içinden gelerek yapıyor ama sonra iyi ki ben yaptım yoksa ne olur falan diyip gülüyor yani şaka yaptım diyor ama ben alınıyorum.

amin inşallah bunun için adım atmam gerek

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
3 doğum yaptım. Her doğumdan sonra 1 sene boyunca eşimden nefret ettim.

Sabredin. Hepsi geçecek. Ancak eşiniz önceden anlayışlı biri olabilir. Şimdi 3-5 kat daha anlayışlı olmak zorunda.
Bebekle akşamları o ilgilensin, yedirsin, uyutsun. İki günde bir gece bakımı onda olsun.

Son düzenleme:
Kaprisim hiç bitmedi eşime karşı. Sürekli herşeyden memnun olmayan biri haline dönüştüm.
Sizin sorununuz. Erkeklerin hormonları yok. Emziremiyor. Doğal bir içgüdüleri yok. Hamileliği öğrenir öğrenmez başlamıyor bağları. Ve maalesef bebekler babalara anne kadar ihtiyaç duymuyor, babalarda bunun farkında. Yani; adamın hayatı kadından daha çok değişiyor. O buna zaten bodoslama dalmışken kadın da onu bi yandan yersiz boğuyor. Hem bebekten hem anneden soğuyor baba.

dayanamayıp eşim yapıyor. Ama öyle bir suratı var ki anlatamam size. Sanki ben zorla yap diyorum
Normal şartlarda evde olan işin büyük çoğunluğunu yapmalı. İlk aylarda işleri yetiştirmeniz çok zor. Eşinizin hatasıda bunu bi tek sizin görevinizmiş gibi görüp yaptıklarını kafanıza kakması. Şu aydan sonra toparlanırsınız yavaş yavaş, eski düzene döner ama bu aya kadar alttan alması gerekirdi.

İşlerin birikmesi çok normal ki çocuk durmuyor ağlıyor kucak istiyor gazı oluyor
Yani sen haklısın da diyemeyiz o haklı da ikinizin de haklı yönleri var
O sana yardım etse sen de ona vakit ayırabilirsin mesela akşam bir saat uyusan çocuğa o baksa çocuklu hayat çok zor ama büyüdükçe senden yükü azalacak

Alınmayın.
İyi ki yapıyorsun sağol hayatım.
Diye diye tüm işler için yardım isteyin.

Anladım feministliğim tuttu yine heralde o zaman diğer yorumlara katılıyorum. Kendinizi olumlu yonde motıve edin lütfen. Güle güle büyütün yavrunuzu

Baş başa konuşmaya ihtiyacımız var ama bebegim gerçekten çok huysuz. Ne yapacağımı şasırdım o da bende bu durumdan mutsuzuz
Hayat musterek. Cocuk sadece sizin degil,dolayisiyla dertleri de sadece siz cekmek zorunda degilsiniz. Erkekler de utu yapabilir,camasir yikayabilir,yemek yapabilir. Bunlari guzelce esinize anlatin. Uslup cok onemli. Uslup iyiyse her zaman kazanan taraf siz olursunuz. Sadece sakin olun ve derdinizi guzelce anlatin. Cocuk bakmak kolay degil,o aylarda hemen hemen tum cocuklar huysuz olur,gazi olur vs vs dunyaya alisma cabasi icerisinde. Normaldir. Kapi carpinca veya kusunce bu sorunlar cozulmez. Bunu guzelce anlatin esinize

Erkekler gazla çalışır..
Ben eşimin başımda durup eleştirdiği veya karıştığı her işi ona devrediyorum..

Sizin demeniz gereken "eline sağlık canım sağol" deyip o işte iyi olduğunu bilinçaltına işlemek..

Biraz taktikle bu süreci en az hasarla atlatabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…