Aynı yollardan hemen hemen her kadın geçmiştir. Bende tıpkı aynı şeyleri yaşadım sizin gibi hayatınız çok fazla değişiyor adapte olmakta zorlanıyor insan. Özellikle uykusuzluk insanı alt üst eden bişey sinirleriniz bozuluyor bağışıklık sisteminiz çöküyor benden size tavsiye işe önce kendinizle başlayın siz kendinizi iyi hissederseniz herseyi yoluna koymak için büyük bi adım atmış olursunuz. Öncelikle durumunuz müsaitse eve yardımcı alın 15 günde bir temizliğe gelsin yemekleri eşiniz evde oldugunda bikaç çeşit yapıp atın dolaba. Kendinize krem maske vs alın bi rutuniniz olsun bebeğiniz uyuyunca alın elinize kahvenizi kendinize bakım yapın fazla kilonuz varsa dengeli beslenerek kilolarınızdan kurtulun. Uyku konusunda malesef çok yapabileceginiz bişi yok bikaç ay düzensiz oluyor ama hepsi geçiyor bebeğinize uyku eğitimi vereblirsiniz ben çok rahat etmiştim böylelikle hem eşinize hem kendinize zaman ayırabilirsiniz eşinizde iyi ya da kötü yardımcı oluyormuş işte bu süreçte yıpratmayın birbirinizi tadını çıkara çıkara büyütün bebeğinizi