- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
aa ne yasadiniz o kadar? :)Sizin onlara gıcık olasınız varmış, bunlar da bahanesi olmuş gibi duruyor. Ben lohusayken eş ailesiyle çok daha saçma, über saçma, efsane saçma şeyler yaşadım ama bu kadar bilenmedim yine de. Sizin paylaştığınız fotoğrafları kaynananızın da paylaşmasının nesi fesatlık anlamadım mesela.
Bilinçaltımın derinliklerine atmaya çalışıyorum. Ne siz sorun, ne ben söyleyeyim o yüzden.aa ne yasadiniz o kadar? :)
Türkçe öğretmenine yakışmıyor Almanca kelimeler kullanmak über saçma geldi bana daSizin onlara gıcık olasınız varmış, bunlar da bahanesi olmuş gibi duruyor. Ben lohusayken eş ailesiyle çok daha saçma, über saçma, efsane saçma şeyler yaşadım ama bu kadar bilenmedim yine de. Sizin paylaştığınız fotoğrafları kaynananızın da paylaşmasının nesi fesatlık anlamadım mesela.
Ooo görüyorum ki birilerine bilenen yalnız konu sahibi değilmiş.Türkçe öğretmenine yakışmıyor Almanca kelimeler kullanmak über saçma geldi bana da
Dil bilimci kesildiniz başıma Türkçede çoğu kelime Arapça Farsça kökenli ondan yana sıkıntı yok.Ooo görüyorum ki birilerine bilenen yalnız konu sahibi değilmiş.O mesajın içinde Arapça, Farsça, Fransızca kelimeler de var. Siz okuduğunuzu anlayabilin yeter. Etimolojiye takılmayın.
Agshahsjaj sinirden kudurma gülüşü yapmış bir de. Valla ben Soğdca kökenli kelime bile kullanırım, yeter ki canım istesin. Siz benim tavsiyeme uyun yeter. Şimdi o telefonu yavaşça yere bırakın ve başlayın kitap okumaya.Dil bilimci kesildiniz başıma Türkçede çoğu kelime Arapça Farsça kökenli ondan yana sıkıntı yok.
Yalnız benden size tavsiye TDK da olmayan bir kelimeyi öğrencilerinize de öğretmeyin onu da Almanca öğretmenlerine bırakın bu kadar yıpratmayin kendinizi.