- 15 Mart 2011
- 5.642
- 12.726
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende eşimde evin en küçük çocuğuyuz, iki tarafta torundan kusacak durumda, herkesin bir derdi var işte :)Sahip olmaya çalıştığım olmayan çocuğumun seveni az olur diye üzülüyorum ben de :) Sadece eşim, ben ve ablam için ilk olacak. Geri kalanlar için ilk torun, ilk yeğen olmayacak. Çünkü gördüğüm kadarıyla ilklerin sevgisi fazla oluyor. Ben de ilk değildim ve zaman zaman içimde burukluğunu hissettim. Ne güzel çocuğunuza heyecan duyuyorlar, seviyorlar. Hijyene dikkat etmemeleri dışında sorun yok.
yazmıyım yazmıyım diyorum ama aynen böyle düşünüyorum bende. kadınların kendi anneleri kardeşleri bunları yapsa el üzerinde tutarlar ama eş tarafı yapınca hemen topa tutma sevdası var.
anaysa o da ana. sevip koynuna girdiğin, yetmez çocuk yaptığın adamı o büyütmüş. ağaç kovuğunda kendi kendi doğup büyümediğine göre, o ana ve babanın eseri bu adam.
herhalde torun sevmeyi de bakmayı da bilecek kapasitededirler.
ama illa ki suç atılacak..
ben de baya şiddet okuyacağım sandım konuda. oysa çok basit şeyler.
İnsanlarn bu kadar kötü olabildiğini bilmiyordum ... kayınbabaya sapik denecek ne oldu sapik olmak için adam torunum olsaydı bı diye mi bekledi .ne bu ithamlaryazmıyım yazmıyım diyorum ama aynen böyle düşünüyorum bende. kadınların kendi anneleri kardeşleri bunları yapsa el üzerinde tutarlar ama eş tarafı yapınca hemen topa tutma sevdası var.
anaysa o da ana. sevip koynuna girdiğin, yetmez çocuk yaptığın adamı o büyütmüş. ağaç kovuğunda kendi kendi doğup büyümediğine göre, o ana ve babanın eseri bu adam.
herhalde torun sevmeyi de bakmayı da bilecek kapasitededirler.
ama illa ki suç atılacak..
ben de baya şiddet okuyacağım sandım konuda. oysa çok basit şeyler.
Gece gece ne güldüm ya iyi yerden vurmussunBirde doğumda ne taktılar merak ettim, hiç bahsetmemişsiniz de :)
Üstelik bilinçsizlik yapan tek kayınvalide kayınpeder de değil. El kadar bebeğe su veren bir insan var.
Torunum olsa annesi araştırmadan, doktorunu dinlemeden su verse uyarırım.
Doktorlar zaten doğumdan sonra emzirmeye getirdiğinde su vermeyin diyor, sağlık ocağında her adımda yazıyor. Bu zamanda bebeğe su verilmeyeceğini bilmemek bile cehalet
İnsanlarn bu kadar kötü olabildiğini bilmiyordum ... kayınbabaya sapik denecek ne oldu sapik olmak için adam torunum olsaydı bı diye mi bekledi .ne bu ithamlar
Adamın gözleri dolmis yada ağlamış vesaire. Babamın gozu dolacak onu yapanı yakarım
iyi davranmış yine prensesimizin eşi