Arkadaşlar merhaba benim oğlum 4 aylık oldu. Ama ben doğumdan sonra çok değiştim. Öncesinde kayınvaldm kayınpederim görümcem hepsi öyle çok batıyor ki bana. Artık yoruldum, ama. Elimde değil. Doğuma annem kayınvaldem eşim ben gittik. Yolda anneme gece içim çok sıkıldı dedi durdu doğuma giden insanın yanında bu söylenir mi hep aklımda kaldı o. Sonra doğum yaptım çıktım daha baygınım kaynanam eşime başka çocuklar ağlar bu niye ağlamıyor diyo yazık eşimde saf saf neden diyo hadi hadi ağla neden ağlamıyorsn sen diyor şefkatten uzak başkasının çocuğuna seslenir gibi bunu hiç unutamadım. Sonra odaya kayınpederim ve benim babam geldi. Daha çocuk doğalı 10 dk oldu kayınvaldem kayınpederime gel vereyim kucağına deyip verdi ve sokaktan gelmişti sigara içen biri. Elini yıkamadan 10 dkkalk çocuğumu kucağına aldı. Akşam hastaneye eşimin tarafı termoslara çay demleyip poğaçaları ile geldiler ve 17 kişilerdi benim 80 yaşındaki Anneannem geldi 5 dakikalığına oturacak yer bulamadık. Ben kaynanamın yanında emzirmek istemedim dışarı çıktı ve geldiğinde gözleri ağlamaklı idi. Bunun için ağlamıştı sanırım. Sonra sabah çıkcaz hastaneden hadi gel seni götüreyim bize diyor oğluma tamam şaka ama insan kaldıramıyor. Sonrasında bizde kalmadı ama her Allahın günü geldiler ve girer girmez bebeğimi aldılar eşim elinizi yıkayın deyince ne var canım elimizde dediler hatta Bi keresinde kayınpederim ağladı
6 aylık çocuk kucağa alınır anlar çünkü bişiyden ama Yeni doğanı alıp kucağına saatlerce tutmak neye yarar o çocuğun anneye ihtiyacı var. Kayınpederim sürekli yeni doğan bebeğime yavvv ne çok uyuyo bu çocuk dedi ve sürekli uyanmasını bekledi başımda. Görümcem sürekli sana şarkı söylüycemmm oyun oynıycam oyun arkadaşınım diyor sana kitap okucam diyor tüm bunları ben yapıyorum zaten oğluma bunlara sinir oluyorum. Yeni doğduğunda kayınpederim günde 4 kez falan geldiği oluyordu uyanık yakalamak için. Ve neden uyuyor lafı beni depresyona soktu. Evet onların ilk torunu ama benimde ilk çocuğum. Bebeğimin elini şapır şapır öptüler bigün bebeğimin elini öpmeyin diye bişi paylaştım sosyal medya da eşime hesap sormuşlar ve benle Bi süre konuşmadılar. Kayınpederim resmen sapık gibi sürekli bebeğe bakıyor. Bakın size garip gelebiliR ama başkası ile sohbet ederken bile gözünü kırpmadan ona bakıyor deliriyorum... Sünnet yaptırmak istedim çok küçük hayır dedi, bebeğe su içirmeme kızdı. Ben dinlemedim bildiğimi yaptım ama çok yıprandım. Hiç görüşmek istemiyorum diken üstündeyim yanlarında hiç çocuğumu vermek istemiyorum. Sanki bensiz bebek onlara gitse dünyalar onların olacak gibi geliyor. Çok soğudum onlardan. Bebeğin fotosunu koyuyorum mesela sosyal medyaya kaynanam kopyalayıp bidaha kendisi koyuyor hep fesatlık peşinde bana çok batıyor napıcam ben oğlum onlara düşkün olursa diye çok korkuyorum çok yardım edin