DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞMAK MI YOKSA BEBEĞE BAKMAK MI?

DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞMAK MI- BEBEĞİMİ BÜYÜTMEK Mİ?

• ÇALIŞMAK

OY: 70 51,1%
  • BEBEĞİNİ BÜYÜTMEK

OY: 67 48,9%

• Ankete Katılan
    137

Haklısınız teşekkür ederim.

Olsun önemli değil. Benim çalışmak zorunda olma gerçeği ile yüzleşmem gerek zaten üzülmeyin.

Tüp bebek yaptırmam lazımdı başka çaresi ve maalesef fazla zamanımız yoktu. O yola aman para biriktirelim de öyle girelim diye düşünerek girmeye vaktimiz yoktu anlayacağınız mecburduk yani. Ya ilerleyen zamanlarda hiç şansımız kalmayacaktı ya da o borcu göze alacaktık ve aldık. Haklısınız çalışmam gerek ve zaten tüm yükü eşim sırtlamasın diye istemediğim halde çalışıyorum sadece çocuk olunca daha bir boşlukta gibi hissettim duygularıma engel olamadım, idrak edemedim ama sizler yüzüme çarpınca kendime geliyorum gerçekten teşekkür ederim.

Haftasonu yok ve erken çıkma hakkınız var. Şartlarınız iyiymiş aslında.

Çok vakit geçirmek değil geçirdiğiniz varkti çok verimli geçirmek önemli.

Evde kalırsanız temizlik, yemek, çocuğun bağımlılığı sizi daha çok bunaltir. Üstüne de geçim sıkıntısı olursa çok zor olur.

Merak etmeyin ne kadar az görürseniz görün , sevgiyi verdikten sonra hep siz önde oluyorsunuz.

Tüp bebeği mecbur yapmak zorundaydık. 6 ay sonrasına bile ertelemeye hakkımız yoktu çünkü şansımız zaten %15 lerdeyken 3-5 ay sonra 0 olacaktı. Ya borca girip yapacaktık ya da bir daha çocuğumuz olmayacaktı ne yapsaydık? Daha 26 yaşımdayken ömrüm boyunca anne olamamayı mı seçmeliydim önümde fırsat varken? Ne yaşadığımı bilmeden sivri bir dille tüp bebek yapmış olmamı eleştirmeniz kırıcı oldu biraz ama sonuçta keyfi yapıp yapmadığımı bilemezsiniz bir şey de diyemiyorum o yüzden. Haklısınız çalışmam gerek fazla duygusallaştığım için mantığım devre dışı kaldı teşekkür ederim.

sağlıkla nasip olur inşaallah doğum . Yumurta rezervi ve yaş problemimi var

Evet haklısınız teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Amacım sizi kırmak değildi kusura bakmayın. Sadece her şey belli ilken yapıp sonra nolucak diye düşünmeyi doğru bulmuyorum. Bu tarz konulara çok rastlıyoruz burda. Ama sizinki istisna ymış. İnşallah gönlünüze göre olur her şey. Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin

Geleceği için çalışmak şart maalesef haklısınız teşekkür ederim.

Amin teşekkür ederim.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için böyle şeyler okuyunca içim rahatlıyor.

Siz hiç tüp bebek yaptırdınız mı? İnsanların ne yaşadığını bilmeden nasıl ahkam kesebiliyorsunuz? Belki yumurta rezervi bitiyor kadının. İnsanlar sizin düşündüğünüzü düşünemiyor mu? Hiçbirimiz ay çok sıkıldım gidip tüp bebek yapıyımda hergün karnımdan beş tane iğne vurup hormondan davula dönüp 30 bin lira para verip bide üstüne insanların moral bozmalarına rapmen ayakta kalıyım diye girmiyo bu sürece. Empati yapamayacağınız konularda akıl da vermeyin lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…