DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞMAK MI YOKSA BEBEĞE BAKMAK MI?

DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞMAK MI- BEBEĞİMİ BÜYÜTMEK Mİ?

• ÇALIŞMAK

OY: 70 51,1%
  • BEBEĞİNİ BÜYÜTMEK

OY: 67 48,9%

• Ankete Katılan
    137

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Ne kadar da haklısınız. Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz.

Çok doğru söylüyorsunuz inanın şu an çalışmak istemiyorum diyen yanımın bu sorunuza cevabı yok. O yüzden mantıklı düşünüp, doğru olanı yapmam gerek. Teşekkür ederim.

Evet bu mantıklıymış gerçekten de. En azından temizlikti, yemekti diye hafta sonum gitti demem . Teşekkür ederim

Size göre öyledir, tartışmalık bir durum yok. Bana göre de yukarda yazdığım gibi.

Öyle bişey yok,
İlk 6 ay beraber olsanız iyi tabi. Doğuma daha çok varmış iyice kendinizi sıkıp bi kaç aylığınız kadar para biriktirip o kadar ay ücretsize ayrılın

Öyle bişey yok,
İlk 6 ay beraber olsanız iyi tabi. Doğuma daha çok varmış iyice kendinizi sıkıp bi kaç aylığınız kadar para biriktirip o kadar ay ücretsize ayrılın

Evet bende en azından ilk 6 ay evde yanında durmak istiyorum. O yüzden 4 ay ücretli izin sonrasında kullanacağım 2 ay ücretsiz izin zamanına şimdiden para biriktirmeye çalışacağım. Teşekkür ederim :)

Size göre öyledir, tartışmalık bir durum yok. Bana göre de yukarda yazdığım gibi.
Konu sahibi siz misiniz acaba neden bana cevap yazma ihtiyacı hissettiniz? Zaten herkez kendi fikrini yazıyor ben de konu sahibine bana göre yaşantıma göre olması gerekeni yazdım. Tartışmaya mahal verecek bişey yazdığımı da düşünmüyorum.

Yok konu sahibi ben değilim, beni alıntıladığınız için cevap yazma ihtiyacı hissettim.

Fikrinizle ilgili de sorunum yok yazdığım gibi.

Rica ederim :) ben de beni alıntılayınca dedim herhalde tartışmak istiyor birisi, yüksek tondan cevapladım hemen. Kusura bakmayın siz de :)
Yok önemli değil bende öyle düşündüm ama hata benim hiç farkında değilim şimdi baktım da gördüm

Ben kızım 14 aylık olunca başladım işe . Tek maasla geçinebilirdik ama ülkenin durumu bu haldeyken cocuguma iyi bir gelecek sunma adına işe döndüm. Annem kızıma baktığı icin icim rahattı. Cok küçükken bırakamazdım sanırım bilemiyorum. 2. Cocugum olursa 2 sene kendim bakmayı düşünüyorum. Ilk 2 yas cok önemli. Sonra işe dönerim durumumuz elverirse.

Bebeğin her anını görmek çok ütopik bir düşünce bence. Aylardır evden çalışıyorum, çocuklarımla beraberiz ama her an yanlarında değilim. İşle ilgili saatleri katmasak bile yemek, bulaşık, ev işi ya da bi kahve molası yapıyorum. Siz de işe dönmeseniz bile her anını görmeyeceksiniz. Bu forumda "ilk adımlarını" girmek gibi dramatize edilmiş şeyler var. Kızım 15 aylık olana kadar yanındaydım hep. İlk adimlarini hic hatirlamiyorum inanin. Oglumu da hatırlamıyorum. Hatırlamak zorunda olduğuma da inanmıyorum. Ekonomik krizin giderek arttığı, kazanılan paranın günden güne eriyip gittiği bir dönemde işi bırakmak, ara vermek hiç mantıklı değil. Maddi sıkıntılar bastırdığı zaman çocuğunuzun ilk adımları bütün sıkıntılarınızı alıp götürmeyecek emin olun.

Ne kadar güzel en azından belli bir süre yanında olabilmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…