- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.549
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitlese ne olur bağıra çağıra kapı yumruklar kapının camı varsa onu da kırar bu hadsizler bende ki öyle kavga ettiğimiz zaman yatak odama gidip kapımı kapattım. kadın sen benim yuzume kapı kapatamassin diye bağıra çağıra kapımı açıp yatak odama girip benle kavgaya devam etti bebeğimin en güzel zamanlarını zehir etti Allahindan bulsunBir cinnet her şeyi çözer. Üzülme, kuzunun dermanı vardır elbet. Kv gelince yatak odasına geç kilitle kapıyı, haketti bence bunu
Aynen ya, benim annemin dünürü de, kalıbına bakan süt var sanır, benimkiler küçüktü ama nasıl sütüm vardı diyordu, annem gibi sayıyordum, bu gibi davranışlarından sadece annemin dünürü olarak kaldıDaha ben bu yaşıma geldim sütü olan gelin görmedim. Kaynalara göre bizim hiç yok. Onlarınki ise süt şelalesiymiş köyde kaç kişiyi emzirmiş.
Kadın naparsan yap değişmez. O halde sende ona yokmuş gibi davran. Soru sorunca cevap verme, soru sorma. Bebeğini de yanından ayırma. Hiç muhatap olma.
Ağzınız yok mu yahu söyleyin, istemiyorum misafir deyin. Eşiniz beceremiyorsa siz devreye girin. Gerekirse kötü olun. Sizden, bebeğinizden önemli değil. Ben söylemiştim gelmenize gerek yok, rahat edemiyorum diye. Alınırsa da alınsın.
Bu üye Kanarya mı?Kanaryanin oyle sinir cizme huyu hic olmadi,zaten beceremiyor. Kocasi da ayni. Bir geliyor kv.sahane,kv.soyle iyi sonra bir geliyor olaylar tam tersi.
Doğum yapmış gelinlerin sütü hiç olmaz asla yetmez sadece kaynanaların sütü çoktur yatak yorgan hep süt olmuştur hatta oğlanları 10 yaşına kadar emmiştir.Kaybettti kendini. Mememi sıka sıka süt sağıyorum çocuğum 1 kaşıkta olsa alsın ememezse diye kadın suratıma bakıp sütün yok diyor. Cevap verince de hırslanmış tek bir kelime ettim annen konuşuyor ya kaynanayım ondan zoruna gitti diyor. Ah zemheri doğum öncesi olsa yaparımda o kadar hastayım uykusuzum ki. 2 günde bir çocuğumla hastanedeyiz. Kolundan topuğundan alınmadık kan kalmadı. O kadar ağladı ki.
Bu üye Kanarya mı?
Bende bunu anlamam bı arkadasta bende var kaynanam lak dıye anahtarla gırıyor derdıKendi evinize kafasina göre nasil girip misafir aliyor. Asıl Problem orda. Kayinvalidem benimle ayni binada. Kac sene oldu benim evime bu kadar karismadi. Bence ciddi bir sınır cizmelisiniz. Bunu siz yapacaksiniz cünk0 belli ki oglunu takmiyor. Küsmek istese küsebilir. Sunu da ekliyim: Anneme saygisizlik yapan kisiyi prensip olarak bozarim