Doğum sonrası

Görümcen çok alttan almış, valla bravo. 2 kere alttan almış, 3. De gayet seviyeli bir cevap vermiş. Ama Ablan resmen seni sabote etmiş.

Artık olaylar bir aşamaya geldikten sonra, gönül almadan, özür dilemeden neden beni dinlemediler de kalkıp gittiler demek de olmaz.

Kusura bakmayın ama lohusa olunca muhakeme yeteneğinizi mi kaybediyorsunuz? Ablanız rahat durmamış, siz de abla napıyosun, niye görümceme böyle davranıyorsun vs. diyeceğinize görümcem ablama uydu diye kadını suçlu gördünüz ya cidden şaşırdım. Yarın bir gün de eşiniz ailesinin bir hatasına susar, o zaman laf etmeye hakkınız kalmaz işte. Kısasa kısas sonuçta.

Birde kendisi anne gidin demiş kocasıda evet anne kovuyoruz diye düşünme ama gidin demiş adama kızmış

Bayağı kovmuş adam ama iyi yapmış, hak etmişler.
Muhtemelen konu sahibesi gidin deyince oda desteklemiş demeseydi demezdi sanmıyorum. Adam ve ailesi oldukça olgun. Bizim ailemize kayınvalidemiz görümcemiz böyle yapsa kolundan tutar atarız dışarı bu aile hiçbişey yapmamış yazık yine de iyiliğe geçmemiş. Muhtemelen ruhsal sorunları olan ablayla aynı kefeye koyulmuşlar hatta abladan daha haksız konuma koyacak konu sahibesi az kaldı.

Ben ailenizi suçlu buldum, ablanizin yaptıkları gerçekten ayıp.
Kayınvalideniz arkanızdan konustuysa bile annemizin size söylemesi hoş olmamış, ki kadın yüzünüze karşı da iyi davranmış.
Velhasıl hepsini boşverin bebeğinizle mutlu vakit geçirmeye odaklanın , güle güle büyütün.

Kayınvaldeniz ve görümceniz olgun anlayışlı insanlarmıs. Tek suclu cok suclu ablanız. Sadece sizin lohusalık sevincinizi deil kv nizinde torun sevincini baltalamış.

Kusura bakmayinda ablaniz terbiyesizlik yapmis onlar susmus evden kovulmus onlar susmus.onlari zaten istememisler ortada. Bide ustune ozur dilemisler. Kayinpederde karisi kizi oglunun evinden kovulmus sinirlensin bi zahmet. Asil sizlerim ablaniza kizmaniz gerekiyodu. Gorumcenize yapilanlari gormussunuz.

Basta ablanız kv denize parmagini sallaya sallaya kızınızi simartmissiniz demis zaten , kp derinize kalkip da yer vermemis adamin yerde oturmasina musade etmis . Zaten bu yapılan hareketler evet ablanizin terbiyesinin ekslikligini ayan beyan ortaya koyan şeyler.

Anneniz icin söylüyorum, kızı bu hareketleri yaparken terbiyesiz oluyor zaten. Bu hareketleri yaparken problem yok ama kv deniz bunlari soylediginde mi problem oluyor.
Problem sadece ablanizda değil ki annenizde de var sıkıntı. Bu kadar sorun varken ve kızı o hale gelmisken hala daha kv deyi kötülüyor size . Ben açıkçası kv denizin öyle birsey söylediğini düşünmüyorum. Hadi soyledi diyelim kvdeniz peki bunu size neden söylüyor anneniz.
Ne bekliyor , ya da ne istiyor sizi onlara karşı doldurup evinize gelmelerini mi istemiyor ki annenize ne .

Gerçekten annenizin icin üzülmeyin, ben iyi niyetli göremedim annenizin tutumunu. Kv deniz siz kötü olunca iyi olmaniz icin annenizi çağırıyor geliyor durumu izah ediyor hatta belki de özür diliyor sizden . Ama siz hala annenizin doldurusu ile kadına öfke duyuyorsunuz , annenize gelincede haksizlik mi ediyorum acaba , anne ama iste deyip yaptıklarını iyi niyetliymis gibi gormeye meyilli oluyorsunuz. Kv de de ama iste bir anne nihayetinde.Kv denize bosuna kurulmayin.

Bu arada siz bu olaylara en bastan sahit olup ablanizi uyarmadiniz mi ?

Sorun ablanizda eşinizin ailesi gayet ılımlı gelenek görenek sahibi bence yemeklerini yapıp gelmeleri çok güzel bir hareket. Ablaniza mesafenizi koyun hata yaptığını söyleyin. Sizi ne duruma dusurecegini düşünmeden kendince sahipcilik oynamış .

Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Daha güzel günleriniz gelecek emin olun

Konuya gelirsek ablanız aşırı terbiyesiz ve hadsiz davranmış. Bi olay olsa bile size şu an yansıtmamak için elinden geleni yapmalıydı ama fitili ateşlemiş. Bdv de nadir rastlanan kv ve görümce savunma konusu olacak sanırım. Hayır yaşananlar yetmemiş gibi bi de gider ayak anneniz sizi doldurmaya çalışmış. Belki de kv hiç öyle bi şey demedi. Konunun akışına göre ben kesin demiştir diyemiyorum mesela dışardan bakan biri olarak. Birisine soğuyup kinleneceksiniz o kişi önce ablanız olsun emin olun. Sonrada ortalığı yatıştırmak yerine daha da alevlendiren anneniz. Size ne hakları vardi lohusa halinizle bunları yaşatmaya. Kp bile gelmemiş ki rahatsız olasınız hani yeni doğum yapmışsınız adamlar yemeklerini de yapıp gelmiş torun hevesi bunda anlaşılmayacak ne var. Gelmeseler eminim ki bu seferde anneniz kardeşiniz bak gelmediler bile şöyle böyle derdi. Haklıyı haksızı ayırın herkesi aynı kefeye koymayın.

Onun haricinde bunların hepsi hikaye siz şükür beklediğiniz yavrunuza kavustunuz onu düşünün onu koklayın şükredin güzel günleriniz olsun

Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla büyütün. Tüm problem ablanızdan kaynaklı başlamış ve devam etmiş. Gorumceniz alttan aldığı halde durmamış ablanız. Sizin evinizden gorumcenizi kovması büyük saygısızlık. Bu duruma getiren ne yazık ki sizin aileniz olmuş. Bir de anneniz kv nizin söylediği lafı size taşıyıp sizi doldurmaya çalışıyor. Ben eşinizin ailesinde bir kusur bulamadım, lütfen kusura bakmayın. Zamanla siz de objektif bakarsınız umarım.

En güzel gününüzü burnunuzdan getirmişler üzüldüm adınıza, bende ablanizda suçu buldum. Ne güzel yemeklerini yapıp gelmişler mutlu gününüzde yaninizda olmak istemişler ne var bunda, Doğumu siz yapmışsınız lohusa depresyonuna ablaniz girmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…