Doğum sonrası

Dram ailesi...
Kayinvalide ve gorumce hakli. Oturduklari yerden, ayaklarindaki terlige kadar laf edilmiş, gıkları cikmamis, alttan almislar. "Bekarken bayılıyor muydu" deyince kalbiniz mi kırıldı? Siz ve aileniz cok tehlikelisiniz

Tek sorunlu sizin aileniz gibi geldi bana... Ayrıca hangi anne yeni doğum yapan kızına senin kayinvaliden böyle böyle dedi der, Allah size o anne ablayla yardım etsin halden anlamaz insanlar yazık.

Hiç eş ailesine lohusa psikolojisinde bile olsanız kulp bulmayın herşeyde yerinde davranmışlar. Ablanız ne fena bi insan sinirli olan bitek o bence karşı tarafta artık tepkisini göstermiş. Bana daha en başında terlik muhabbetini yaptığında verirdim ağzının payını iyi görümceniz susmuş bi kaç kez. Kayınvalidenizde en fazla evlenmeden öncede olur muydu böyle bayılır mıydı diye sormuştur onuda eminimki stresten değilde başka birşey olmasın diye korktuğu için sormuştur kadın sizin aileniz kadar fesat biri değil bariz belli birşey bu.

Hatanın büyüğü değil hata tamamen ablanda. Görümcende ikincide cevap vermiş sabredememiş,ben olsam ilkinde terslerdim. O sizi bir düşünmek zorundaysa ablan iki kere düşünmeliydi,kimse kimsenin azar topu değilki,üstelik ilk terslemede terlik.. ne olmuş yani giydiyse.

Bundan sonra siz konu açılırsa kocanızda dahil herkesin ağzını kapatın ki konu daha çok sizin taraftan açılacak gibi. Annenize fırsat vermeyin birkaç günlük doğum yapmış kızını doldurmuş resmen,kayınvalideniz yapıcı davranmış.

E canım sen istemiyorum sizi demişsin,soğuk yapmışsın
Tamam haklıymışsın ama uzatmışsın
Ne yapsın koskoca insanlar kapında mı yatsınlar,affedip içeri alırsın belki diye

Bu ne ya bi bebege 2 koca insan bakamadiniz mi kari koca. Bu insanlar neden surekli evde okurken daraldim.

Ah o lohusa dönemi yok mu bende ilk 7 gün hastane macerası yaşadım sonra kızıma tek baktım hâlâ bakıyorum ben stres oldum bir kez bile bebek almadim kucağıma ama tecrübemi kızım sayesinde edindim tek başına daha iyi oluyor annem olsa da kv olsa da çok karışıyorlar hurafeler had safa o yüzden tek büyütüyorum eşimde yardım ediyor sağ olsun

Ne kadar terbiyesiz bir ablanız var.
Siz bunu göremiyor musunuz gerçekten?
Kayınvalideden soğumak kolay tabii.
Sizin bu hem özel hem zorlu günlerinizi berbat eden tek kişi ablanız olmuş. Ablanız annenizi de dolduruşa getiriyor ona da dikkat edin.
Nadirdir kayınvalideleri haklı gördüğüm. Ama burada inanın kendi ablanız problem.
Boşuna kendinizi üzmeyin doldurmayın. Ablanız gelmesin bir süre.
Bebeğiniz hayırlı olsun güle güle büyütün.

Ablan kesinlikle suclu.Ama erkek ailesi de anlayıssız bulgur bekler gibi lohusanın her gün evine doluşulmaz.Annenin de kızının sucunu kabullenip alttan alması lazımdı

Tamamen ablanizın sacmalaması olmuş . Ona mesafe koyun yeter deli mi ne

Görümceniz idare etmis ablanızı. Biri bana ne bakiyosun alsana sehbayi dese cileden çikarim mesela. Kadin idare etmiş. Kv onceden bayilma var mi diye iyıniyetle sormuş olabilir çunkü bi tur bauılmalarda ilk sorulan soru budur zaten. Es ailesine bilenmeyin durduk yere. Ablanız ya sizi kıskandı ya da deli. Anneniz de sizi gaza getiriyor. Ablanizla ve annenizle komuşun birdaja kv ve ailesi ile ilgili bir laf soylemeyin deyin yoksa sizi daha çok doldirurlar

Ablaniz evlerden ırak. Görümce yine iyi dayanmış ona başta. Kayinvalideye parmak sallayıp kizina laf ediyor, hasta mıdır nedir?
Eşinizin ailesinin hiçbir suçu yok kusura bakmayın.
Annenizde sizi düşünmüyor, kendi kızı deli danalar gibi ortalığa saldırmış ama karşı tarafı suçlu çıkarmaya çalışıyor.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz adıyla yaşasın. Başta ablanız hatalı davranmış, keşke ilk saçmalamasında sustursaydınız belki buraya kadar ilerlemezdi konu. Ben kv ve görümceyi anne ve ablanıza göre daha olgun buldum. Bence mesafe koymanız gereken kişiler kendi ablanız ve anneniz.

Ben kayimvalidenizi akli basinda buldum,sorunlari da sanki kardesiniz cikarmis gibi.Lohusa evinde yasanmamasi gereken seyler yasanmis uzucu.

3 gün hiç arayıp soran olmadı demiştim bugün ablam aradı. Efulim annemi hiç aramiyormussun ordayken de görmezden gelip soğuk davranyormussun kocani da bebeğini de alıp odana cekiliyormussun akşamın erken saatinde. Annem sadece susmuş onlar laf söylerken, kadının hiç suçu yok az önce konuştum ağlıyordu aklım orda ama gururuma yedirip gidemiyorum da arayamiyorum da ihtiyacım yok sana eve git deyip duruyor bana dedi dedi ölümlü dünya, eşin annemi evden kovmus eşine bile koy tavrını da sen de anne oldun anlarsın annene kusme ablam falan diyor. Dedim ortalığı birbirine katıp cekildin kenara birde böyle mi diyorsun. "Benle ilgili değilmiş ki onlar dolmuş iyice birbirlerine biyerden çıkacakms zaten" dedi ama bal gibi anlaşan insanlardı. abla ben kimseyi aramıyorum içimden de gelmiyor gelmek isteyen gelir aramak isteyen arar dedim. Zaten bırak kaynanan esinin annesi onu o arasn sen kendi anneni ara diyo..
Eşimin amcasıgl gelecekti akşam 1-2 saatlik kaynvaldemler De onla beraber geldi kadın geldi yine Cay bardaklarıni yıkamaya kalktı, biseyler koyaym mi dedim yok kızım doğuma diye geldiler bişey konmaz hiç uğraşma boşver dedi. Sizden fikir alıp üstüne bir de bugün bu olaylar gelisince gerçekten üzüldüm yaptığım davranışa

Yatıp kalkıp gorumcenize ne kadar iyi niyetli olduğuna dua edin ablaniz korkunç birisi. Görümce ve kayınvalide çok alttan almış. Ben olsam kıyamet kopar o ablayi yolardim abimide fitillerdim valla bu ne edepsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…