- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi Bluelove22
-
Ben istemedim gitmeyi isinibahane edip kendisi gönderdi
Keşke hiç geri dönmeseydiniz..Gitmeyi ben istemedim
Ne okursa olsun beni aramadı hiç dogruduzgun hamileyken ilgilenmedi en ufak kavgada yapmadığını bırakmadı küfürler vs bunları unutamiyorumEsinizden sogudugunuzu soyluyorsunuz,isinmak icin yeniden bir cabaniz da yok. Sizce ne yapmali peki?
E daha neyi bekliyorsunuz ayrilmak icin o zaman?Ne okursa olsun beni aramadı hiç dogruduzgun hamileyken ilgilenmedi en ufak kavgada yapmadığını bırakmadı küfürler vs bunları unutamiyorum
Hamilelik testini yaptığımda ki ilk yüz ifadesi ve nasıl hastaneye gideceksin demesi burda ne kadar ilgili olduğunu gösteriyor zaten emin olun bende boke hayal etmemiştim ilk hamileliğimie zorla mı gönderdi yani gitmiyorum deseydiniz.
adam ilgilenmemiş tamam hata. ama şimdi yanaşıyor siz itiyosunuz. bu bişeyin çözümü değil ki.
Hamilelik testini yaptığımda ki ilk yüz ifadesi ve nasıl hastaneye gideceksin demesi burda ne kadar ilgili olduğunu gösteriyor zaten emin olun bende boke hayal etmemiştim ilk hamileliğimi
Askeri personel diyorsunuz. İzin alıp her seferinde sizinle gelemeyeceği için nasıl gidiceksin diyordur belki de. Bu bi sorunda değil bence. Bi insan eşine “Ben senin yanında mutluyum. Huzurlu bi doğum geçirmek istiyorum. Fizyolojik zorluklar umrumda değil. 1 yıl senden ayrı kalamam” diyemez mi? Dediniz yine de zorla gönderdi mi? Sevgi, bağlılık, fedakarlık gibi şeyleri bu durumlarda göstermez her şeyin kolayına kaçarsanız evliliğiniz biter maalesef. Çocuk adamın çocuğu gibi değil. Eşi zatem eşi gibi değil. Bir arada durmanız çok zor artık.Arkadaslar anlatamıyorum galiba ya eşim hamilelik testi yaptıktan sonra bana soruyor burda hastaneye nası gideceksin burda diye bi çözüm üretmeden ailemin yanına gönderdi aynı gün havaalanina uçuş iptal oldu tek uçak oldugu icin hamile hamile tek başıma kaldım bilmediğim tanımadığım bir yerde eşim o sırada ne yapıyordu dersiniz ailesinin yanına gitmek için yola çıkmıştı kendisi ilgili davransq daydi ben gitmeyecektim eşim askeri personel herzaman bütün sorumlulukları mi üzerime atıyor zaten dogumdan sonra dönmek istedigimdedee yine aynı tavrı takindi götürmek istemedi beni donmeyecektim ama ailemin yanında daha ne kadar kalabilirim beni kendisi mecbur bıraktı bu duruma tavırlarıyla ve davranışlarıyla ilk kontrolume gideceğim bilmiyorum etmiyorum bi yer insana diyor ki sadecw benimle ilgili bir durum gb nasıl gideceksin hastaneye diye bana soruyor çocuğum hasta oldu buraya gelince yine aynı şeyi yaptı bana diyor ki bebeği hastaneyw götürmek için sizi anakraya gonderiyim dusunebiliyormusunuz eve geleli 1 hafta olmamış tekrardan göndermeye çalışıyor buradaki imkanları değerlendirmek yerine bende bu duruma analmadim vermiyorum
Ee ne olmus oyle dediyse benim de esim bana allah allah dogum kontrol hapiyla nasil hamile kaldinki dedi. Sok oldu. Surati bir tuhaf oldu. Bu yuzden onu omur boyu cocugumun dusmanimi ilan edecegim. Ben sizde kolaya kacmayi ona siginmayi gozlemledim. Hazir da simdi kocam beni cocugu ihmal etti. Bende napayim o boyle yaptida simdi bende uzak duriyorum istemiyorum diyorsunuz. Hep bir kilif malesef..aile baginizi guclendirin. Eger olmuyor sada olabilir. Ayrilin .bakin iki secenek de olasi ama yaptiginiz hos degil hataya hatayla karsilik vermek. Olasi ve geceerli bir dusunce degil.Hamilelik testini yaptığımda ki ilk yüz ifadesi ve nasıl hastaneye gideceksin demesi burda ne kadar ilgili olduğunu gösteriyor zaten emin olun bende boke hayal etmemiştim ilk hamileliğimi
Arkadaslar anlatamıyorum galiba ya eşim hamilelik testi yaptıktan sonra bana soruyor burda hastaneye nası gideceksin burda diye bi çözüm üretmeden ailemin yanına gönderdi aynı gün havaalanina uçuş iptal oldu tek uçak oldugu icin hamile hamile tek başıma kaldım bilmediğim tanımadığım bir yerde eşim o sırada ne yapıyordu dersiniz ailesinin yanına gitmek için yola çıkmıştı kendisi ilgili davransq daydi ben gitmeyecektim eşim askeri personel herzaman bütün sorumlulukları mi üzerime atıyor zaten dogumdan sonra dönmek istedigimdedee yine aynı tavrı takindi götürmek istemedi beni donmeyecektim ama ailemin yanında daha ne kadar kalabilirim beni kendisi mecbur bıraktı bu duruma tavırlarıyla ve davranışlarıyla ilk kontrolume gideceğim bilmiyorum etmiyorum bi yer insana diyor ki sadecw benimle ilgili bir durum gb nasıl gideceksin hastaneye diye bana soruyor çocuğum hasta oldu buraya gelince yine aynı şeyi yaptı bana diyor ki bebeği hastaneyw götürmek için sizi anakraya gonderiyim dusunebiliyormusunuz eve geleli 1 hafta olmamış tekrardan göndermeye çalışıyor buradaki imkanları değerlendirmek yerine bende bu duruma analmadim vermiyorum
Teşekkür ederim öneriniz için haklisinizKuzum cok ayri kalmissiniz sakin yaklasmak istediginde geri cevirme inan sen daha cok uzulursun zorla kendini biraz ilgilen kendine yakinlastir sonra nazin gecer ve seni dinler erkekler duz mantik, annesini ona kotuleme sakin ,buda aranizda ucuruma sebep olur,kendin coz kadinla arani sen esinle baglarini kuvvetlendirdikce seni daha cok onemser korur inan
Dogumdan sonra getirmek istemedi beni hemen iyileşme süresi falan ameliyat gelmek istedim git rapor ala bana dedi yola ciakbilicegune dair bebek cok küçük dddi yolculuk için zqten hamilleikte de mecburiyetten gittim kendi isteğimle degilValla şu anasına tapan adamları anlamıyorum.ya madem annenin dizinde oturacan evlenip neden kadınların başını yakıyorsun kibirde en çok karşı olduğum şey annesine gidip aylarca gelmeyen kadınlar.siz doğum bile yapmışsanız en fazla iki gün yatarsınız hastanede sonra gelin evinize de anneniz yanınıza gelsin. 1 yıl adam yanlız bırakılır mı?Yani nasıl yola gelir evliliğiniz bilniyorum ama belli ki sizde de baI duygular bitmiş en iyisi yolları ayırmak bence. Allah yardımcınız olsun bacım
Bebeğim şuan 5 aylık oldu zaten bi ilişkimiz kalmadı eşimle konusucamE daha neyi bekliyorsunuz ayrilmak icin o zaman?
Maddiyat problem şuanda bebeğim kucuj çalışamam o yüzden döndüm hiç bi duygum kalmadı bu ilişki bitti benim kafamdaKeşke hiç geri dönmeseydiniz..
Kendisi herşeyi üzerime atıyor herzaman o kadar bencil ki anlatamam o yüzden 1 yıl ayrı kalmak onun icin bi sorun değil herzaman kendi rahatını düşünür ben desemde değişen birşey olmayacaktiAskeri personel diyorsunuz. İzin alıp her seferinde sizinle gelemeyeceği için nasıl gidiceksin diyordur belki de. Bu bi sorunda değil bence. Bi insan eşine “Ben senin yanında mutluyum. Huzurlu bi doğum geçirmek istiyorum. Fizyolojik zorluklar umrumda değil. 1 yıl senden ayrı kalamam” diyemez mi? Dediniz yine de zorla gönderdi mi? Sevgi, bağlılık, fedakarlık gibi şeyleri bu durumlarda göstermez her şeyin kolayına kaçarsanız evliliğiniz biter maalesef. Çocuk adamın çocuğu gibi değil. Eşi zatem eşi gibi değil. Bir arada durmanız çok zor artık.
E bu kadar memnun olmadığınz bir adamdan çocuk yapmayacaktınız o zaman. Gidip boşanacaktınız. Evden gidip neden soğudu demeniz çok gereksiz. Sizin gitmeden önce de gerçek bir ilişkiniz yokmuş demekki.Kendisi herşeyi üzerime atıyor herzaman o kadar bencil ki anlatamam o yüzden 1 yıl ayrı kalmak onun icin bi sorun değil herzaman kendi rahatını düşünür ben desemde değişen birşey olmayacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?