- 17 Ekim 2017
- 195
- 366
- 53
- 33
- Konu Sahibi Bluelove22
-
Aslında belki bir süre kalıp dönecektim ,ama saglik problemlerim gerego sürekli yatmam gerekiyor du ve bakıma ihtiyacim vardı 1 yıl oncesine me kadar güzel bi isim vardi onun için bıraktım herşeyi ve onun için bunun önemi bile yok şuanda calismamam gözüne batıyor aklı fikri para gerçekten gitsem bi dert kalsam bir dert ona kalsa ilgilidir ,bebekle ilgili şuanda ilgiki davraniyor ama Hiçbir şey ifade etmiyor annesiyle benim ilişkimi evliliğimüze yansıtıyor ana kuzusu tam
Gitmeyi ben istemedim kendisi gönderdi beni kim isterkı 1 yıl ayrı kalmayı
Gitmeyi ben istemedim
Bunalri biliyorum ama eşim gönderdi beni ben istemedim
Ben gitmeyi istemedim kendisi sorumluluktan kaçtı işini bahane edip ben gelmeyecekti m kendisi dogumdan sonra döndüğünde buraya telefonları açmadım ayrılacaktım oda bunu hissetti ama ailemin yanında nası kalabilirim kucucuk bebekle mecburen döndün şuan iki yabancı gbyim şuanda ilgilendiğini düşünüyor yakın olmaya çalışıyor ama benim için bişey ifade etmiyor
Evet askeri personel ben gitmeyi istemedim kendisi beni gönderdi bu anl atamıyorum kimseye il kontrol goturmedi
Ben istemedim gitmeyi isinibahane edip kendisi gönderdi
tamam sen istemedin gitmeyiDogumdan sonra getirmek istemedi beni hemen iyileşme süresi falan ameliyat gelmek istedim git rapor ala bana dedi yola ciakbilicegune dair bebek cok küçük dddi yolculuk için zqten hamilleikte de mecburiyetten gittim kendi isteğimle degil
Eşim bütün bayrsmlErkeklerin her dedigi olacak diye birseymi var yahu. Onlar direk dusunur direk soyler.
Senin eşini boyle alistirirsan daha bastan ote var dedirtmez.
Git desin gitme.
1 bucuk yil azmi yahu ben kalamam evimden barkimdan.
Araya ucurumlar acmissiniz bunlari yasamaniz da dogal bana gore. Arkadas iliskisine donmus evlilik nerede sorumluluk nerede? Biraz yuk yukleyin eslerinize. Ki bide bence size de hos gelmis bu fikir sanmiyorum tek tarafli dusunce olsun. Evden kovmadiysa problem yok. Yardim alsaydiniz anneniz gelseydi biraz da.. Benim annem boyle birseyi kabul etmez. Bari doguma yakin gitseydiniz.hamile kalir kalmaz gitmek. Bilmiyorum halinizi tam olarak ama ya baginiz zayif gidince de iyice zayiflamis. Simdi nasil toparlanir bilmem cok uzun bi sure bu gercekten
Burası terör bölgesi herseyden yoksun bir yer sıkıntılı ailemiz gidip gelebileceği bir yer değilAyrıca ben gitmek istemedim demissiniz. Esiniz git demiş ama siz niye gittiniz ki? Zaten hamilelik 30.haftadan sonra zorlaşıyor en başında gitmek de saçma. Ben de kontrollerime hep tek gittim eşim çalışıyordu nadiren gelebildi benimle. Ki 35.haftama kadar sabah 5:30 da kalkarak işe gittim. Hamileliği bu kadar hastalık gibi görmeyin...
Eşiniz olmadan ayda bir kontrole gider gelirdiniz ne olacaktı ki son aylarda da anneniz gelir bakardı.
Bende dogudayim. Siz nrdesinz?Eşim bütün bayrsml
Burası terör bölgesi herseyden yoksun bir yer sıkıntılı ailemiz gidip gelebileceği bir yer değil
Biraz acımasız gelecek ama kırılma lütfen hamileliğin problemli olabilir yaşadığın yerde sağlık sistemi kötü olabilir alışkanlıkların dışında bir yerde yasıyor olabilirsin buraya kadar tamam herşeyin bir çözümü varken sen kolay olanı tercih etmişsin. Orda yaşayıp seninle aynı zorlukları çeken ama gidecek kimsesi olmayanlar ne yapıyor çocuk doğurmaktan vaz mı geçiyor hayır şartlara uyum sağlıyor. En güzel zamanlarını eşinden çalmışsın ilk ultrasonu ilk kalp atış sesini cinsiyeti öğrendiğini ilk teknesini zaten annesiyle baştan sorunlu iken arkanı dönüp gitmek hiç olmamış. Seviyorsan biraz mücadele edin eşinin içinde ki kırgınlıkları senin kırgınlıklarını konusun ama lütfen annen şöyle böyleye girmeden
Ben uzakta olsak paylaşmaya çalıştım ultrason resimlerini gönderdim beninkadar heyecanlı değildi sanki olağan birşey gb davranıyordu zqten bu dediğiniz şeylere önem verseydi başka türlü davranırım bana o kadar bencil bir insanı ki hep kendi rhstuni düşündüğü için ben fedakarlık yaptım işi falan zora girmesin diye onun işine geldi boykesiKatiliyorum, esinden en guzel zamanlari calmissin ... bende hamile kaldigimda esimle aram kotuydu ailemde uzak ve bakicak kimsem yoktu, ben elimden geldigince hissettiklerimi esimlede paylasmaya calistim, ilk kalp atislatirini gormeye gelememisti video cekip yolladim, karnimda tekmeledikce elini aldim karnima koydum, hatta sadece o dokundugunda tekmelemeye devam ettigini soyledim ... yani keske sizde uzakta olsaniz aramamis olsa bile esinizle heycaninizi paylasmaya calissaydiniz bi sekilde .. bi sure sonra o merak ederdi bebisinizi ...
Tabi sizinde hassasiyetinizi anliyorum kesinlikle ... kendinizi ona guzelce anlatin, ve onun icinde empati yapin ...
Insallah duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?