- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
- Konu Sahibi Bluelove22
-
Bende varim:)
İlk konumuz baya hareketliydi güzel geçti ama malesef devam edemedik :)Bende varim:)
Benim kızlar uyutmadı beni
Hahah çok tatlı maşallah Allah bağışlasın yawrularini canimBenim kızlar uyutmadı beni4 ayaklısı kafamda 2 ayaklısı memede
Ucuzmu?Benim kızlar uyutmadı beni4 ayaklısı kafamda 2 ayaklısı memede
Artı binbeşyüz! Doğum yüzünden bir yıl ayrı kalmak nedir yav. Her gün hastaneye mi gitmeniz gerekiyordu nasıl bi hamilelik o ben akıl erdiremedim. Arkadaş ne güzel yazmış adam bebeğin ilk ultrasonunu ilk kalp atışını herşeyini kaçırmış sayenizde. Kadınlar bebek doğmadan fiziksel bi bağ sahibi oluyorlar aöa erkeğin bebeğiyle bağı psikolojik ve sosyal bi bağ. Siz bunun kurulmasına engel olmuşsunuz. Kusura bakmayın da Doğum olmuş siz üç ay daha annemde kalayım derseniz adam da istersen bi yıl kal hatta hiç gelme der. Ben olsam ben de derim nesine alınıyorsunuz ki. Bi de kocalarınızla olan sorunlardan dolayı adamların annelerini mesul tutmayın. Kocanıza atar yapmaya gözünüz yemediği yerde bi kadınla didişmek daha kolayınıza mı geliyor. Doldurduysa da doldurdu kocan da sokum akıllı olmayıp dolmasaydı. Ha son tahlilde adamdan soğuduysan boşan bu dünyaya üzüntü çekmeye gelmiyoruz sonuçta. Boşanmak istemiyorsan da takkeyi önüne koy işlerin bu hale gelmesinde kendi sorumluluğunu kabul et ve ona göre davran. Kayınvalidene atma suçu; kocaman insanlarsınız iki kişi imza atmayı çocuk yapmayı biliyorsanız kendi sorunlarınlarınızı kendi sorunlarınız olarak görüp çözmeyi öğreninBiraz acımasız gelecek ama kırılma lütfen hamileliğin problemli olabilir yaşadığın yerde sağlık sistemi kötü olabilir alışkanlıkların dışında bir yerde yasıyor olabilirsin buraya kadar tamam herşeyin bir çözümü varken sen kolay olanı tercih etmişsin. Orda yaşayıp seninle aynı zorlukları çeken ama gidecek kimsesi olmayanlar ne yapıyor çocuk doğurmaktan vaz mı geçiyor hayır şartlara uyum sağlıyor. En güzel zamanlarını eşinden çalmışsın ilk ultrasonu ilk kalp atış sesini cinsiyeti öğrendiğini ilk teknesini zaten annesiyle baştan sorunlu iken arkanı dönüp gitmek hiç olmamış. Seviyorsan biraz mücadele edin eşinin içinde ki kırgınlıkları senin kırgınlıklarını konusun ama lütfen annen şöyle böyleye girmeden
Benim net im yavas sen yazdin sandimHahah çok tatlı maşallah Allah bağışlasın yawrularini canim
Bendeki soruya bak ayak sayisinn bile matematigini yapamayip soruyorum. Bu saatte boyle oliyor demekki :) ne sansli bir anne demi masallahhHahah çok tatlı maşallah Allah bağışlasın yawrularini canim
Yok canım bir kedim var bir bebeğimUcuzmu?
Amin inşallah herkesinkiniHahah çok tatlı maşallah Allah bağışlasın yawrularini canim
Hah sabah i yaptık bence normal ama üçüz olduğu nerden cikti acaba diye düşünmedim değil :)Benim net im yavas sen yazdin sandim
Bendeki soruya bak ayak sayisinn bile matematigini yapamayip soruyorum. Bu saatte boyle oliyor demekki :) ne sansli bir anne demi masallahh
:)))Yok canım bir kedim var bir bebeğim
Amin inşallah herkesinkini
En baştan gitmeyi ben istemedim hamilelil testi yaptım hamileyim dediğimde eşimin yüzü düştü ertesi gün kontrole gitmemin gerekiyordu bana burada hastaneye nasıl gideceksin diyen kendisiydi gitmeyi ben istemedim hastaneye nasıl gideceksin diye bana soruyor eşim kendisini zora sokmayı seven bi insan değil anakraya gittiğimde kontrol için hamileligim kesinleşti eşimi aradim ulasamadim yani hepsi onun tercihiydı ultrason görüntülerini gönderdiğinde bile çok ilgili değildi yani ben çalmadım hicbiseyiBiraz acımasız gelecek ama kırılma lütfen hamileliğin problemli olabilir yaşadığın yerde sağlık sistemi kötü olabilir alışkanlıkların dışında bir yerde yasıyor olabilirsin buraya kadar tamam herşeyin bir çözümü varken sen kolay olanı tercih etmişsin. Orda yaşayıp seninle aynı zorlukları çeken ama gidecek kimsesi olmayanlar ne yapıyor çocuk doğurmaktan vaz mı geçiyor hayır şartlara uyum sağlıyor. En güzel zamanlarını eşinden çalmışsın ilk ultrasonu ilk kalp atış sesini cinsiyeti öğrendiğini ilk teknesini zaten annesiyle baştan sorunlu iken arkanı dönüp gitmek hiç olmamış. Seviyorsan biraz mücadele edin eşinin içinde ki kırgınlıkları senin kırgınlıklarını konusun ama lütfen annen şöyle böyleye girmeden
Sorun var ama ili taraflı baba da ilgisiz kalmış ama bir bag kuramamış ki o sorumluluğu hissetsin dış kapının dış mandalı gibi kalmış öyle. Erkekler hemen hissedebilen aaa tamam ya ben baba oldum diyen varlıklar değil, bizim hormonlar sagolsun o işi hallediyor hemen anne oluyoruz.Artı binbeşyüz! Doğum yüzünden bir yıl ayrı kalmak nedir yav. Her gün hastaneye mi gitmeniz gerekiyordu nasıl bi hamilelik o ben akıl erdiremedim. Arkadaş ne güzel yazmış adam bebeğin ilk ultrasonunu ilk kalp atışını herşeyini kaçırmış sayenizde. Kadınlar bebek doğmadan fiziksel bi bağ sahibi oluyorlar aöa erkeğin bebeğiyle bağı psikolojik ve sosyal bi bağ. Siz bunun kurulmasına engel olmuşsunuz. Kusura bakmayın da Doğum olmuş siz üç ay daha annemde kalayım derseniz adam da istersen bi yıl kal hatta hiç gelme der. Ben olsam ben de derim nesine alınıyorsunuz ki. Bi de kocalarınızla olan sorunlardan dolayı adamların annelerini mesul tutmayın. Kocanıza atar yapmaya gözünüz yemediği yerde bi kadınla didişmek daha kolayınıza mı geliyor. Doldurduysa da doldurdu kocan da sokum akıllı olmayıp dolmasaydı. Ha son tahlilde adamdan soğuduysan boşan bu dünyaya üzüntü çekmeye gelmiyoruz sonuçta. Boşanmak istemiyorsan da takkeyi önüne koy işlerin bu hale gelmesinde kendi sorumluluğunu kabul et ve ona göre davran. Kayınvalidene atma suçu; kocaman insanlarsınız iki kişi imza atmayı çocuk yapmayı biliyorsanız kendi sorunlarınlarınızı kendi sorunlarınız olarak görüp çözmeyi öğrenin
O zaman eşin bebek konusunda hazır değildi demek ki hiç konuşmadınız mı ortak bir karar vererek hamile kalmadın mıEn baştan gitmeyi ben istemedim hamilelil testi yaptım hamileyim dediğimde eşimin yüzü düştü ertesi gün kontrole gitmemin gerekiyordu bana burada hastaneye nasıl gideceksin diyen kendisiydi gitmeyi ben istemedim hastaneye nasıl gideceksin diye bana soruyor eşim kendisini zora sokmayı seven bi insan değil anakraya gittiğimde kontrol için hamileligim kesinleşti eşimi aradim ulasamadim yani hepsi onun tercihiydı ultrason görüntülerini gönderdiğinde bile çok ilgili değildi yani ben çalmadım hicbiseyi
Sorun var ama ili taraflı baba da ilgisiz kalmış ama bir bag kuramamış ki o sorumluluğu hissetsin dış kapının dış mandalı gibi kalmış öyle. Erkekler hemen hissedebilen aaa tamam ya ben baba oldum diyen varlıklar değil, bizim hormonlar sagolsun o işi hallediyor hemen anne oluyoruz.
Konu sahibi de işin kolayına kaçmış evet zor bir hamilelik geçirmiş ama imkansız da değildi. Olan olmuş artık geri dönüşü Yok gururu bir kenara bırakıp bir şans verilebilir
Eşime kalsa istoyor ama sorumluluk kısmına gelince fedakarlık tapmak bana kalıyor o fedakarlığı yaptığım için pişmanım eşimin işi nden dolayı birazda bu durumO zaman eşin bebek konusunda hazır değildi demek ki hiç konuşmadınız mı ortak bir karar vererek hamile kalmadın mı
Gelip gitmedi msj bazen 4 yada 5 kere belki aramistirÇok uzun süre ayrı kalmışsınız,
Araya sogukluk girmesi normal,
Siz 1 yerde eşiniz 1 yerde..
Ve Eşiniz bu sürede çok ilgisiz davranmış,
Yanınıza gelip gitmedimi hiç ?
En fazla 4 5 kere aradı demişsin onun dışında msj vs görüşmediniz mi ?
Yeniden başlayın herşey yoluna girer umarım.
1 sene insan gelip görmez mi karısınıGelip gitmedi msj bazen 4 yada 5 kere belki aramistir
Evet 2010 yılında tanıştık bi çok zorluğu aşarak evlendik şuanda çok ilgili davraniyor ama bu çok yapmacık geliyor bana nasılsa ben herşeyi hallediyorum yapıyorum ediyorum suandada içimden hiç bir duygu kalmadi ve unutamıyorum o 1 yıl ki yaşaşığım seyleri ve yanlizligimi1 sene insan gelip görmez mi karısını
Severek mi evlendiniz ?
Hepmi böyle biriydi..
Anı oldu istiyordu ama sorumluluk kısmına gelince pek zora gelemiyorO zaman eşin bebek konusunda hazır değildi demek ki hiç konuşmadınız mı ortak bir karar vererek hamile kalmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?