- Konu Sahibi Bluelove22
-
Ay içimin yağları eridi. Birçok olay için doğru tespit bu. Daha çok kk kadını okusun bu yorumunu.Artı binbeşyüz! Doğum yüzünden bir yıl ayrı kalmak nedir yav. Her gün hastaneye mi gitmeniz gerekiyordu nasıl bi hamilelik o ben akıl erdiremedim. Arkadaş ne güzel yazmış adam bebeğin ilk ultrasonunu ilk kalp atışını herşeyini kaçırmış sayenizde. Kadınlar bebek doğmadan fiziksel bi bağ sahibi oluyorlar aöa erkeğin bebeğiyle bağı psikolojik ve sosyal bi bağ. Siz bunun kurulmasına engel olmuşsunuz. Kusura bakmayın da Doğum olmuş siz üç ay daha annemde kalayım derseniz adam da istersen bi yıl kal hatta hiç gelme der. Ben olsam ben de derim nesine alınıyorsunuz ki. Bi de kocalarınızla olan sorunlardan dolayı adamların annelerini mesul tutmayın. Kocanıza atar yapmaya gözünüz yemediği yerde bi kadınla didişmek daha kolayınıza mı geliyor. Doldurduysa da doldurdu kocan da sokum akıllı olmayıp dolmasaydı. Ha son tahlilde adamdan soğuduysan boşan bu dünyaya üzüntü çekmeye gelmiyoruz sonuçta. Boşanmak istemiyorsan da takkeyi önüne koy işlerin bu hale gelmesinde kendi sorumluluğunu kabul et ve ona göre davran. Kayınvalidene atma suçu; kocaman insanlarsınız iki kişi imza atmayı çocuk yapmayı biliyorsanız kendi sorunlarınlarınızı kendi sorunlarınız olarak görüp çözmeyi öğrenin
Biraz acımasız gelecek ama kırılma lütfen hamileliğin problemli olabilir yaşadığın yerde sağlık sistemi kötü olabilir alışkanlıkların dışında bir yerde yasıyor olabilirsin buraya kadar tamam herşeyin bir çözümü varken sen kolay olanı tercih etmişsin. Orda yaşayıp seninle aynı zorlukları çeken ama gidecek kimsesi olmayanlar ne yapıyor çocuk doğurmaktan vaz mı geçiyor hayır şartlara uyum sağlıyor. En güzel zamanlarını eşinden çalmışsın ilk ultrasonu ilk kalp atış sesini cinsiyeti öğrendiğini ilk teknesini zaten annesiyle baştan sorunlu iken arkanı dönüp gitmek hiç olmamış. Seviyorsan biraz mücadele edin eşinin içinde ki kırgınlıkları senin kırgınlıklarını konusun ama lütfen annen şöyle böyleye girmeden
En baştan gitmeyi ben istemedim hamilelil testi yaptım hamileyim dediğimde eşimin yüzü düştü ertesi gün kontrole gitmemin gerekiyordu bana burada hastaneye nasıl gideceksin diyen kendisiydi gitmeyi ben istemedim hastaneye nasıl gideceksin diye bana soruyor eşim kendisini zora sokmayı seven bi insan değil anakraya gittiğimde kontrol için hamileligim kesinleşti eşimi aradim ulasamadim yani hepsi onun tercihiydı ultrason görüntülerini gönderdiğinde bile çok ilgili değildi yani ben çalmadım hicbiseyi
Evet aşk evliliği yaptık
Evet 2010 yılında tanıştık bi çok zorluğu aşarak evlendik şuanda çok ilgili davraniyor ama bu çok yapmacık geliyor bana nasılsa ben herşeyi hallediyorum yapıyorum ediyorum suandada içimden hiç bir duygu kalmadi ve unutamıyorum o 1 yıl ki yaşaşığım seyleri ve yanlizligimi
biz eşimle ortak kararla bile isteye hamile kaldımAnı oldu istiyordu ama sorumluluk kısmına gelince pek zora gelemiyor
Günaydin :) Yine ayni düşüncelerdeyiz.Eşinizden bu kadar ayrı kalmamanız gerekirdi en başta. Adam ne babalığı ne kocalığı anlamış. Ayrıca da ilgi görmek istiyorsanız ilgi göstereceksiniz. Fazla naz aşık usandırmış sizin durumunuzda.
Bunları bile bile dönmek de ciddi yürek işi .. çocugu karnındayken boşanan var ..sen bu evliliğe çocuk ödülü verdiğin gibi öncesinde boşanmayı da düşünmemişsin ..kadınlar neden kendini mecbur hisseder ? Ver çocuğunu annene ,çalış ,ayaklarının üzerinde dur .. hamile olacağım ,eşimden uzak bir yerde sıkıntılı bir süreç yaşayacağım ,o da beni aramayacak .. kendimle değil yokluğumla odullendiririm onu .. paşaya bak ,bide ana kuzusu .. esin ,insan nasıl katil olur un en güzel cevabı ..Aslında belki bir süre kalıp dönecektim ,ama saglik problemlerim gerego sürekli yatmam gerekiyor du ve bakıma ihtiyacim vardı 1 yıl oncesine me kadar güzel bi isim vardi onun için bıraktım herşeyi ve onun için bunun önemi bile yok şuanda calismamam gözüne batıyor aklı fikri para gerçekten gitsem bi dert kalsam bir dert ona kalsa ilgilidir ,bebekle ilgili şuanda ilgiki davraniyor ama Hiçbir şey ifade etmiyor annesiyle benim ilişkimi evliliğimüze yansıtıyor ana kuzusu tam
çok doğru. adam bebege adapte olup benimseyememiş bu yüzden.. 1 yıldan fazla diyorsun az mı be güzelim.adam yine sarılıyormuş reddetme daha da fazla kopmayınBiraz acımasız gelecek ama kırılma lütfen hamileliğin problemli olabilir yaşadığın yerde sağlık sistemi kötü olabilir alışkanlıkların dışında bir yerde yasıyor olabilirsin buraya kadar tamam herşeyin bir çözümü varken sen kolay olanı tercih etmişsin. Orda yaşayıp seninle aynı zorlukları çeken ama gidecek kimsesi olmayanlar ne yapıyor çocuk doğurmaktan vaz mı geçiyor hayır şartlara uyum sağlıyor. En güzel zamanlarını eşinden çalmışsın ilk ultrasonu ilk kalp atış sesini cinsiyeti öğrendiğini ilk teknesini zaten annesiyle baştan sorunlu iken arkanı dönüp gitmek hiç olmamış. Seviyorsan biraz mücadele edin eşinin içinde ki kırgınlıkları senin kırgınlıklarını konusun ama lütfen annen şöyle böyleye girmeden
GünaydınGünaydin :) Yine ayni düşüncelerdeyiz.
Aynen katılıyorum. Annesini şikayet edeceğinize övseniz sevseniz eşiniz sizinle fazlasıyla ilgilenir. Şikayet ediyorsunuz ama bin kötü de olsa kendi ailesini atamaz ve asla kabul etmez. Siz şikayet ettikçe daha çok annesini tutacaktır.Adınıza üzüldüm biz bayanlar evlenince istiyoruz ki hep kayinvalide bizi pohpohlasin dünyaları alsın ama yakınımızda olmasin. Maddi destek versin ama ayak bağı olmasın aramasın sormasin rahatsız etmesin. Ona hizmet etmeyelim. Ama kendi annemiz dinimizin dibinde canım annem olsun. Sonra da adam bizimle evlendi ya annesini ne arasın ne sorsun ne saygı göstersin sonuçta siz nasıl o zorluklarla o çocuğu dünyaya getirdiyseniz oysaki o kadın o şekilde dünyaya getirmedi. Zorluk çekerek buyuttmedi. Siz nasıl şuan evladıniz başında dört dönüp herşeyin en iyisini istiyorsanız o kadın da onları kendi oğlu için istedi. Sonra annen öyle böyle deyince oturup siiznle beraber annesini asagilasin.
Hanımlar olmuyor malesef en azından yaşa hürmet edin. Onlar biz gibi rahat hayat surmedi. Bazı şeyleri hoş görun. Siz annen annen dedikçe kendi yuvanizin altında artci depremlerle zemini yıkılmaya müsait hale getiriyorsunuz.
En baştan gitmeyi ben istemedim hamilelil testi yaptım hamileyim dediğimde eşimin yüzü düştü ertesi gün kontrole gitmemin gerekiyordu bana burada hastaneye nasıl gideceksin diyen kendisiydi gitmeyi ben istemedim hastaneye nasıl gideceksin diye bana soruyor eşim kendisini zora sokmayı seven bi insan değil anakraya gittiğimde kontrol için hamileligim kesinleşti eşimi aradim ulasamadim yani hepsi onun tercihiydı ultrason görüntülerini gönderdiğinde bile çok ilgili değildi yani ben çalmadım hicbiseyi
Evet aşk evliliği yaptık
Evet 2010 yılında tanıştık bi çok zorluğu aşarak evlendik şuanda çok ilgili davraniyor ama bu çok yapmacık geliyor bana nasılsa ben herşeyi hallediyorum yapıyorum ediyorum suandada içimden hiç bir duygu kalmadi ve unutamıyorum o 1 yıl ki yaşaşığım seyleri ve yanlizligimi
geçen hafta sonu ailem 1 günlüğüne geldidoğum için ailesinin yaşadığı yere gideni duymuştum da hamile kalır kalmaz ailesinin yanına gideni ilk defa duyuyorum. tuhaf mısınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?