Doğum sonrası kilolarımız ne durumda ?

doğuma 67 girdim 57 çıktım..şu andada 36 günlük oldu bebeğim kilomda 53 e düştü..ama sezeryan oldum göbeğim kaldı ne yapıyorsunuz göbek gitsin diye..canımı çok sıkıyor sporda yapamıyorum yaa korsede kullanmıyorum..bana tavsiyelerinizi söylermisiniz,çok ihtiyacım varrrrrrakannehir

benim aldığım zaten 9 kiloydu. doğumda 6 sı gitmişti kuzucuğum şu an 35 günlük ve ben hamile kalmadan önceki halimdende daha zayıfım şu an 42 kiloya düşmüşüm ( benim sıpacık biraz yaramaz.özel bi çaba harcamadım üstelik dahada fazla bile yiyiyorum diyebilirim.bende sezeryanla doğum yaptım ama ikinci günden tibaren korse kullanıyordum son bir haftadırda vazelinleyip sıtreç film sarmaya başlamıştım göbekten eser yok artık ama benimde derdim hamilelikte oluşan o kahverengi çizgi bir türlü geçecek gibi görünmüyor (

aaaayyyyyyyy çidıracam bende 69 ile doğuma gırdım ılk gunlerde67 kiloydum sonradan 64 indım ordada kaldım mafoldumben

ben 63le hamile kaldım... doğuma 82,9 ile girdim ve malesef şu anda 74 kiloyum...
daha önümde çooook yol var...:sinifsinif:

Bugün güya bayramlık alıcakcktm kendime,kaç tane pantalon denediysem yokkk!
Bacaklar kalça tamam ama düğmeler kapanmıyoooooooooo göbişe bi çareeeee
Vazelin sürüp streç film denmiş denesemmi acaba kafamçokkarıştı

antika o leke gidiyor zamanla...

bende 40 beden pantolona sığdım geçen alışverişte..

şu streç film olayı nasıl oluyor ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…