- 12 Temmuz 2006
- 57.099
- 218.665
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Hayatım ilgili bir baba olması herşeyden çok daha kıymetli, gebeliğim gayet normal geçmişti ama bebeğim bazı sorunlar yüzünden kuvöze girmek zorunda kaldı, ölümden döndü, eşimin bebeğimizi kurtarmak için koştururken deyim yerindeyse döktüğü ecel terlerini gördüm, ki terlemek nedir bilmeyen bir adamdır, hayatım boyunca adamın bir kere terlediğini bilmem, alnı boncuk boncuk terdiEvey haklisiniz daha çok moralim bozuldu .Ilgili bir baba evet .Gece yarısı çocuğum diye kalkıp nefes alıyor mu diye bakışlarını çok yakaladım.Ve herşeyin en iyisini almaya çalışır evet .ama işte insan yine de biraz düşünülmek istiyor sanırım .Sağlık olsun .
Üç kızımda da aldı ilk kızımda o zaman ki tazminatının tamamıyla altın almıştı ikinci kızımda 5 burma bilezik aldı 3. Kızımda yine 5 bilezik aldı ama burma değildi gerçi şimdi hiç biri yok ev almak için sattık ev alındı
Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Çok haklısın .Böyle şeyleri düşününce de şımarıklık yaptığımı düşünüyorum .Ama insanoğluyuz işte hele bir de kadınsak ! Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin gerisi hallolur önemli olan Sağlık .Hayatım ilgili bir baba olması herşeyden çok daha kıymetli, gebeliğim gayet normal geçmişti ama bebeğim bazı sorunlar yüzünden kuvöze girmek zorunda kaldı, ölümden döndü, eşimin bebeğimizi kurtarmak için koştururken deyim yerindeyse döktüğü ecel terlerini gördüm, ki terlemek nedir bilmeyen bir adamdır, hayatım boyunca adamın bir kere terlediğimi bilmem, alnı boncuk boncuk terdi
Amin inşallah...Önemli olan Sağlık tabiki .Bu tip kıyas içeren konuların,soruna faydası olmadığı gibi yaşanan sıkıntıyı katmerlediğini düşünüyorum.
Herkesin kişiliği,beklentisi,eşinin kişiliği, öncelikleri,görgüsü,yaklaşımı ve evlilik dinamikleri birbirinden o kadar farklı ki.
Ben sizi anlıyorum,burda konu hediyeden
çok düşünüldüğüzü ve değerli olduğunuzu hissetmek.
Bununla birlikte,eşiniz,yapı olarak çok ince fikirli biri değilse,kendinizi,doğum hediyesi için üzmeyin.
Lohusalığın da etkisiyle,
normalden daha hassas oluyor insan.
Burda okuduğunuz bilumum hediyeye; altınlara,jiplere,villalara takılmayın,
herkesin düzeni birbirinden farklı.
Bebeğiniz sağlıklıysa,normalde eşinizle uyumunuz ve geçiminiz iyiyse,aile olmaktan mutluysanız gerisine üzülüp dertlenmeyin.
Çok içinizde kalacaksa kendinize çiçek sipariş edin,koyun başucunuza,moraliniz düzelsin.
Bebeğinizi analı-babalı,sağlıkla ve sevgiyle büyütün inşallah.
iyi olmus almadiginiz hevesten başka bisey degil zaten onun yerine al bir yarimlik tak kendine daha iyi en azindan kaybin olmazo hala benim icimde en son kendi kendime alacaktım vazgectim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?