Dogum hediyesi aldiniz mi?

Hayatım ilgili bir baba olması herşeyden çok daha kıymetli, gebeliğim gayet normal geçmişti ama bebeğim bazı sorunlar yüzünden kuvöze girmek zorunda kaldı, ölümden döndü, eşimin bebeğimizi kurtarmak için koştururken deyim yerindeyse döktüğü ecel terlerini gördüm, ki terlemek nedir bilmeyen bir adamdır, hayatım boyunca adamın bir kere terlediğini bilmem, alnı boncuk boncuk terdi

Son düzenleme:
belki hediye almasi gerektigini bilmiyodur ya da aklina gelmemistir ilk dogumumda almisti esim ama bu dogumda özel bi sey almadi hastaneye yenilebilir çiçek gondermisti onemsemedim zaten kartindan alisveris yaptim

Üç kızımda da aldı ilk kızımda o zaman ki tazminatının tamamıyla altın almıştı ikinci kızımda 5 burma bilezik aldı 3. Kızımda yine 5 bilezik aldı ama burma değildi gerçi şimdi hiç biri yok ev almak için sattık ev alındı

Ama şu da var ben altın takmayı çok sevdiğimden eşim 6 ayda bir geldiği izinde bana bilezik alır

Flört döneminde bile bana aldığı ilk hediye altındı ben öyle boncuk mıncık sevmem resmen kendime hakaret sayarım hani bazen gençlik filmlerinde falan görürüz oğlan kıza eciş bücüş katırboncuğu misali uyduruk hediyeler alır kız da pek bi sevinir hatırası var diyerekten hemen kızlarıma bunun yanlışlığını empoze ederim valla

Napıyım altın seviyom ben

Hediyeyi ben beklemem, ama gelirse düşünürse sürpriz olur çok sevinirim. Eşim doğum yapsam kesin çiçek alır bide kolye onu bana sectirir mühim olan düşünmesi ama düşünmesede saçma geliyor tek ben anne olmuyorum o da baba oluyor. Tebrik ise o da tebrik edilmeli kutlanması hediye alınmalı

Birinci çocuğumda durumumuz yoktu almadım aldıramadım. ikinci de durumumuz biraz daha iyiydi beraber aldık .

Bende anlamıyorum gercekten bu konuyu. Adamın spermleri olmazsa sizde cocuk sahıbı olamayacaktınız. Sizde sperm verdiği için ona hediye alın o zaman.

Hayırlı olsun bebeğiniz.. Bana da eşim almamıştı.. Beklememiştim de doğrusu..
Sagolsun kayınvalidem aldı.. Çok mutlu olmuştum..

Bunlar hediye değil de yatırım olmuş bence. Hediye satılmaz.

Bu tip kıyas içeren konuların,soruna faydası olmadığı gibi yaşanan sıkıntıyı katmerlediğini düşünüyorum.
Herkesin kişiliği,beklentisi,eşinin kişiliği, öncelikleri,görgüsü,yaklaşımı ve evlilik dinamikleri birbirinden o kadar farklı ki.

Ben sizi anlıyorum,burda konu hediyeden
çok düşünüldüğüzü ve değerli olduğunuzu hissetmek.
Bununla birlikte,eşiniz,yapı olarak çok ince fikirli biri değilse,kendinizi,doğum hediyesi için üzmeyin.
Lohusalığın da etkisiyle,
normalden daha hassas oluyor insan.

Burda okuduğunuz bilumum hediyeye; altınlara,jiplere,villalara takılmayın,
herkesin düzeni birbirinden farklı.
Bebeğiniz sağlıklıysa,normalde eşinizle uyumunuz ve geçiminiz iyiyse,aile olmaktan mutluysanız gerisine üzülüp dertlenmeyin.

Çok içinizde kalacaksa kendinize çiçek sipariş edin,koyun başucunuza,moraliniz düzelsin.
Bebeğinizi analı-babalı,sağlıkla ve sevgiyle büyütün inşallah.

Rabbim öncelikle sağlıkla almamı nasip etsin .
İlk gebeliğimde eşimden 5 taş pırlanta istedim doğumda oda tamam demişti .
Bebeğimi kaybettim . Ama kısa bir süre sonra doğum günüm vardı orda aldı eşim hala baktıkça içim sızlar .
2 ay sonra gebe kaldım .
Şuan içimden bişey istemek gelmiyor .
Sağlıkla alayım ima ederim

Ama almazsa inan önemi yok .
En öenmlisi yavrun , en büyük hediyen

Hediye mi? Dogumdan once orkide ve kokulu sabun aldik.
Normal dogum beklerken ben annem ve kayinvalidemleydim. Eşim ve babasi yemek yemeye gitmiş. Apar topar sezeryana alındım. Spinal oldum. Çıktığımda yine annemleri gördüm, çünkü eşim bebekle gitmişti. Eşim yanima ne zaman geldi, ne dedi hatırlamıyorum! Bir gecmis olsun dedi mi ondan bile haberim yok.
Yani hediyenin vs onemi kalmadi. Eşim benim yanimda yoktu, önemli olanda buydu. Ustelik dogumdan sonra bana cok aci verici seyler yasatti..

Neden özel günlerde kadınlar hep erkekten hediye bekler hiç anlamam. Çocuk bir tek size doğmadı ki siz anne olduysanız o da baba oldu.
Bu süreçte düşünmeniz gereken şey bence bu olmamalı. Çok tarifsiz bir duyguyu yaşıyorsunuz tadını çıkarın sadece.

İkisindede aldı eşim
Bekledimi; hayır
Sevindimmi: tabiki
İkisindede çok değerli yüzük taktı. Niyetim eğer Allah nasip ederse kızlarım gelin olduğunda doğumlarında gelen yüzüğü kendilerin takmak

Çok haklısın .Böyle şeyleri düşününce de şımarıklık yaptığımı düşünüyorum .Ama insanoğluyuz işte hele bir de kadınsak ! Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin gerisi hallolur önemli olan Sağlık .

Amin inşallah...Önemli olan Sağlık tabiki .

Eşim 5 ay işsizdi. Kızım doğmadan 3 gün önce yeni işine başlamıştı. Hediye istemedim. Sıkışıklıkta alması bile gereksiz olurdu. 3 ay sonra anneler günü ile birleştirip bahane ederek verdi hediyesini. Hoş muydu evet ancak çok da gerekli değildi. Neticede onun da çocuğu olmuştu belki ona da hatıra gerekirdi. Doğum masraflı olay. Belki de eşinizin gücü yetmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…