- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Yoo tamahkarim galiba dedim hediye istedigim icin.Tamahkar değilim demek istediniz heralde!
Neden kızdınız ki?Tamahkar değilim demek istediniz heralde!
Benimki araba almıştı. İçi de altın külçe doluydu. Bebeği koymaya yer bulamadık. Mecbur arabayı eşim sürdü, ben taksiyle döndüm. Kapı tokmağında da saat kordonu kadar kalın bileklik vardı. Koluma takınca ağırlıktan kolum sündü 3 santim. Hala öyle bir kolum diğerinden uzun geziyorum.
Yoo tamahkarim galiba dedim hediye istedigim icin.
Neden kızdınız ki?
Olabilir, dünyanın kuralı bu, bir tercih değil, sembolik olarak karşılıklı ufak hediyeler almak bu kadar zor olmamalı yada beklenmesinNe alaka ya allah askina hanim efendi tasiyan sikintiyi cek3n kim kusmasi suyu buyu derjen herseyi gectim dogum sancisi
Niye kötü hissedecekmissin ki!! Hediye illaha istiyorum demeden gelmiyorsa o hediyeyi senin de dile getirmen çok doğal.Bunlar anı olacak şeyler ,ileride kolundaki saate her baktığında gözünde bebeğini kucağına aldığın o ilk an canlanır ...güle güle büyüt kuzunu,saatini de iyi günlerde kullanHanımlar eşimin günahını almışım .Bugün kargo geldi çok kaliteli bir kol saati almış .Çok utandım bi de bunun kavgasını yaptım .Supriz yapmak istediği için o şekild e konuşmuş çok sabırsızsin dedi .E ama 20 gün geçmiş ben nereden bileyim .Yine de kendimi çok kötü hissettim
Bence de. Link atıp resim atıp bunu beğendim demek en güzeliİlk dogumumda 3 tane Ata altını almıştı ,ama benim tayinim nedeniyle yatan yol harcirahimlaikincide ben günlük kullanabileceğim yüzük,kolye ve kupeden oluşan ince üçlü bir set istedim. Erkeklerin aklına bu tür şeyler pek gelmez güzelim.Eger illaha istiyorsan ve butceniz uygunsa anneler gününde anne- bebek kolyesi diye geçen bir kolye isteyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?