Doğalgazdan zehirlenip ölüyorduk!

çok şükür ki sizin için çok geç olmamış.yüreğim ağzımda okudum.çok büyük geçmiş olsun.Allah bu ve benzeri kazaları tekrar göstermesin.meleğin de sağlıkla büyüsün inşallah

Amin aminn arkadaşlar..Allah razı olsun dualar iyi dilekler için..
Az önce eşimle knuşuyoruz,dedimkii iyiki ben hiç kendimde deildimde o manzarayı görmedim kendi evimde..yoksa şu halimden çok çok daha beter psikolojim bozulurdu..

Canim benim cok gecmis olsun gercekten oglusun hepinizin hayatini kurtarmis bebeklerin aglamasini hic istemiyoruz ama bu olay gercekten tuylerimi urpertti Allah beterlerinden saklasin cok dikkat etmek lazim dogalgaz olayina ama dedigin gibi anlasilmiyor.

Aynen canım..oğluma borçluyuz hayatımızı :Saruboceq: dediğn gibi bu anlaşılmayan bişey,sızan gaz gibi deil o kokuyo çünkü ama bu kokmuyo..

korku filmi gibi yasadıklarınız cok gecmıs olsun arkadasım Allah beterınden saklasın aman aman..

Bulcuk saol canım..Aminn..

Hotcouture
dr.un normalde farketmesi gerekiyodu bizdeki halden..Ama işden işin kolayı varken niye uğraşsınlarki dimi ?!

doğalgaz zehirlenmesinden kurtulmak mücize ötesi bir şey kesinlikle bu dünyada daha yiyecek ekmeğiniz içecek suyunuz varmış.çok büyük geçmiş olsun.şükür amaçlı imkanınız varsa bir kubak kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…