Doğalgazdan zehirlenip ölüyorduk!

beyazcım çok çok geçmiş olsun... Allah sizi birbirinize bağışlamış:Saruboceq:

okurken tüylerim ürperti cookcok gecmis olsun cok üzüldüm o stresi yasadiginiz icin (

çok geçmiş olsun canım yaaa( aslında evlerimizde tehlike taşıyoruz ama ne yapalım çok çok dikkatli olmak lazım.baksana hiçbirşey anlamamışsınız( allah başka bir şey yaşatmasın.

cok gecmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmıs ALLAH korumus..

çok geçmiş olsun ya.elhamdülillah hiçbirinizde bişe yok..ama o durumu yaşadığınız için üzüldüm.tekrar geçmiş olsuun

çok büyük gecmiş olsun ne buyuk bi badire atlatmışsınız.yazdıklarını okurken korku filmi izler gibi hissettim kendimi.Allah sizi yavrunuza, onuda size bağışlamış canım

çok çok büyük geçmiş olsun
verilmiş sadakanız varmış
bu bebekler melek gerçektende hayatınızı kurtarmış
geçmiş olsun hepinize

canım çok geçmiş olsun rabbim kimsenin başına vermesin çok zor bidurum ve bu sıralar çok sık yaşanmaya başlandı dikkatli olun arkadaşlar

arkadaşım sen neler anlatıyorsun neler olmuş böyle 5 ambulans kaç kişi allahım çok büyük bir facia olurdu bu..yavrum masum meleğim nasılda kurtarmış sizi göz yaşlarımız ıtutamadım canım ..bi dua bi kuran bişey okut..
önlem için ne yapmalıyız kombiniz nasıldı ki ..doğalgaz sobasımı ne kullanıyorsunuz ben bu konununun kendi topiğimdede paylaşıyorum herkese örnek olması lazım ya oğluna bişe yolsaydı o hastaneyide kınıyorum...

çok geçmiş olsun
okuyunca çok kötü oldum ne olur dikkat edin kendinize bir daha aynı şeyler yaşanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…