Doğalgazdan zehirlenip ölüyorduk!

Kesinlikle haklısın..Zaten dinleyen herkes mucize olmuş diyo..bebeğimin ağlaması..
Aslında eşimde emin deil çocğun ağladığından..ağlama sesini duydum ama içeri geldiğimde çock hareketsiz uyuyodu diyo..sanırım asıl mucize bu..

[B]Çok geçmiş olsun allahım kimseye yaşatmasın...

Yüce rabbim ve Meleğin kurtarmış sizi
[/B]

Arkadaşım çok geçmiş olsun yaa büyük bi badere atlatmışsınız hamd olsun, bi kurban kesin canım feraha çıktığınız zaman...

tüylerim diken diken oldu ne büyük bir şey atlatmışşınız...Allah yardım etmiş...Geçmiş olsun...bizim ev de doğal gazlı ayyy işkillendim şimdi:sinifsinif:

Saol arkadaşım..Aman önleminizi alın..başa gelmeyince anlamıyo insan..Allah muhafaza.

çok geçmiş olsun canım ya hay allahım son anda mucize gibi kurtulmuşsunuz o dangalak doktorlara da ayrıca içimden kaynadım yani.

geçmiş olsun cnm.. benim yattığım odada doğalgaz sobası var bide soğuk gelio diye havalandırmayıda kapattık( çok dikkatli olmak lazım

amazonnn saol canımm...Doktorlara söylencek çok şey var ama işde..

tahammm aman canımm açın havalandırmayı..o bari işe yarıyo..

gecmis olsun türkiyedeki doktorlar iste, dava acsaniz cok güzel para alirisniz o doktorlardan ama ugrastiri iste biraz.

Aman demek lazim bitzim ev de sobali, bu konuyu actigin icin tesekkür ederiz gercekten cok iyi oldu bunu bilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…