Doğalgazdan zehirlenip ölüyorduk!

ay canım tüylerim diken diken oldu allah korumuş sizi çok geçmiş olsun ya:1shok:

çok cok cok büyük gecmıs olsun canımmmm allahım korumusss hepınızıı

ya çok büyük badire atlatmışsınız.çok geçmiş olsun.ama benim takıldığım nokta doktorlar siz orda ölseydiniz(Allah korusun)ailecek sinirden mi öldü diyceklerdi
bu ne başıboşluk
resmen başından savmışlar
ben de yakında annem bende fenalaştı kadını acile kaldırdım kürek kemiğimin arası acıyo yanıyo nefes alamıyorum diye bağırıyo kadın kemik erimesi tahlili yapalım diyo
nasıl kızdım ya
ev hanımı olarak ben bile anladım kalp olduğunu
aynı sizin gibi daka farkıyla ambulansla başka hastaneye naklederek kurtardık annemi
Rabbim kimseyi oralara düşürmesin:Saruboceq:

cok gecmiş olsun canm allah korumuş sizleri. dilerim bi daha boyle bela kazalara ugramazsınız Çok üzgünüm çoook

çok gecmiş olsun cnm ya Allah korumuş birdaha yasatmasın Rabbim ne size nede baskalarına

Hepinizden tek tek Allah razı olsun arkaaşlar..

çok saol arkadaşım..alarko kombimiz normal peteklr var..ama kombiyle alakalı deil..konu bacadan kaynaklı..eski tip bacalı kombi..yanan gazı atamıo rüzgardan geri eve basıyo karbonmoksiti...oda kokusuz bi zehirmiş ve hast.ye son gitmemize kdar aklımızın ucundan geçmedi doğalgaz..

duyan herkes şok oldu dr.un hepimize sıradan sakinleştirici yapıldığını duyunca..en sn hepimiz acil götürülünce dr.demişki aa bunlar 1 saat önce gelmişlerdiii !!
ambulansla bizi götürenler baya bi tartışmışlar sakinleştiricci olayını duyunca..
Görüceğimiz gün varmış Rabbim korudu bizleri..

Aminnnnn..Allah düşmanım dediğim insana dahi yaşatmasın..kokusuz olması çok kötü..anlayamamak..noluyo diyosun sürekli noluyo bize..görümcemin büyük kızı baya kafa yormuş buna ama sersemledikçe düşünememiş bunu kimin aklına gelirki kokosuz doğalgazdan zehirlendiğimiz :bbo:

çok büyük geçmiş olsun canım. allah korumuş hepinizi..

gözlerim doldu okurken. çok büyük geçmişler olsun. allah korumuş büyk facia gerçekten. şu baca olayını yasaklasalar artık ya. kaç kişinin canını aldı daha geçen sene. allah korusun yaaa..

canım çok geçmiş olsun valla baya bi büyük olay atlatmışsınız :1shok: :Saruboceq:​

çok geçmiş olsun büyük bir badire atlatmışsınız hepinize şifa dilerim aman çok dikkatli olun A llah tekrarından korusun. amin.

çok teşekkür ederim hanımlar..
Az önce doğalgzcılar geldi kombiyi değiştiriyorz komple,baca işi deişiyo..yeni tip yapılıcak..
gaz sensörleri takılıcak binaya..
keşke bunlar yaşanmadan yapılsaydı bunlar ama napalım bunlarıda yaşıycğmz varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…