Doğalgazdan zehirlenip ölüyorduk!

çok büyük geçmiş olsun arkadaşım Rabbim meleğiniz yoluyla uyarmış sizi kurtulmuşsunuz yavrunuzun sayesinde..
Allahım beterinden saklasın bundan kötüsünü görmeyin işallah... geçekten okurken tüylerim diken diken oldu.. doktorların sorumsuzluğu ve rahatlığıda ayrı bir tartışma konusu ya.....

bende 2010 ocak annesı olacagım kısmetse
ücok gecmıs olsun arkadasım
allah korumus verılmış sadakanız varmıs

çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah korumuş hepinizi

gecmis olsun türkiyedeki doktorlar iste, dava acsaniz cok güzel para alirisniz o doktorlardan ama ugrastiri iste biraz.

Aman demek lazim bitzim ev de sobali, bu konuyu actigin icin tesekkür ederiz gercekten cok iyi oldu bunu bilmek.

Saolun arkadaşlar..
Düşünmedik deil şikayetçi olmayı ama öyle bi yrde yaşıyoruzki malesef kendilerini haklı çıkarıo o dr.denen insanlar..Herkes bu kış gnlerinde tedbirli olsun istedim..bu kötü olayın bile birine faydası olursa ne mutlu bana..

cok gecmiş olsun
verilmiş sadakanız varmış

Allah razı olsun canım..

Çok saol arkadaşım..Meleğimi 5 sene bekledim ben..hayatımızıda kurtarıcakmış işde:Saruboceq:

bende 2010 ocak annesı olacagım kısmetse
ücok gecmıs olsun arkadasım
allah korumus verılmış sadakanız varmıs

Sağlıkla kucağına alırsın inş.canım..
Allah hepimizi korusun..

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş meleğinin yüzü suyu hürmetine resmen.ama kimse kusura bakmasın o doktordada varmış bi akıllılık yeşil kaka demek zaten bişeylerin belirtisi demek.nasıl şüphelenmezler yaa....

Kızlar fazla pahalı bişey değil 45-50 lira hayatınızı kurtarabilir

Gaz alarm cihazları var mutfağa ve kullandığınız odaya monte ediyorsunuz

Çakmak gazıyla bile mahalleyi ayağa kaldırabiliyor

Dipnot: Markayı editledim reklama girmesin diye

Siz kendiniz araştırıp istediğiniz markayı seçebilirsiniz

Saol canımmm,Aynen dediğin gibi dr.lar yapması gerekeni yapmadı..hadi oğlumda şüphelenmediler bendende şüphelenmedler..mosmor olmuş benm suratım bile..ama işde..Allah sorsun ne diyelim..

kombimiz balkona koyulcak artık..ama bunlardan mutlaka alıcam canım.herkesinde alması gerek bence..

çok çok büyük geçmiş olsun.gözlerim doldu okurken.Allah bi daha böyle korkular yaşatmasın

çok çok geçmiş olsun. kombiniz evin içindemiydi? balkon gibi dışardamıydı?

beyazzzzz canımmm şimdi gördümm çok gçmiş olsun rabbim korumuş siziiii...çok şükür bişeyiniz yok...kendinize dikkat edin çok aman iyi oldu yazdıgın aklımızda olsun allah korusun...

gelmiş geçmiş olsun canım..Rabbim bir daha yaşatmasın..

Çok saolun kızlar..Allah razı olsun...
Yegane balım..aman dikkat..kış günü herkes sakınsın kendini die özellikle anlatmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…