Doğalgazdan zehirlenip ölüyorduk!

cicibisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
2.882
3
38
Çok çok zor bi geceden sonra çok şükür meleğim kollarımda,sağ salim evimizdeyiz kızlar..

konu : DOĞALGAZ ZEHİRLENMESİ..

Dün gün boyu evimizde deildik,bir hasta ziyaretine diye çıktık bütün gün gezdik..gece 11:30 evimize geldik..oğlumu emzirdim gazını çıkarmak için aldım omzuma ve bi anda oğlum kendini yırtarak resmen ağlamaya başladı,nlduğunu anlamaya çalışırken yatırdım kuzumu üstünü açıyorum bi yerimi acıyo acaba diye ama elim ayağm buz kesti..oğlum bi anda yemyeşil çok sıvı kakasını yapdı ve sapsarı oldu bütün vücudu..kollarımda kaldı yawrumm :çok üzgünüm: hemen görümcemi çağırdım koştuk hast.ye..şişli etfale götürün dediler gittik oraya..ve dr.hiç bi tahlil vs.yapmadan bakdı ve ga sancısı çekmiş ve çıkarmış korkma iyi gayet dedi ve eve geldik..
Görümcem evine çıkdı oğlum uyuyo bu sefer benn.. tirtir titremeye başladım,müthiş bi baş ağrısı ve ağırlık..ağlama krizine girmişim..yukardan görümceler koşmş yine..ayağı kırık olan eniştem oturarak inmiş merdivenlerden senağlama çocklar filan hepsi bizdelermiş..benim elim ayağm kilitlenmiş dişlerim tutulmş açamamışlar..apar topar sonra beni hast.ye götürmşler arabada ufak ufak ayıldm..gittik ve çocuğa üzüldü heralde diye konuşp sakinleştirici yapdılar..o arada eşim fenalaşmş orda,ardından görümcem..veeee
dangalak dr.lar noluyo hepsine birden die merak etmeden hepimize birer sakinleştirici..
neyse yine geldik evimize..eniştem oğlumla beraber evde..ortancı kızıda evde..büyük kızı bizimleydi..girdik yattım ben hemen..hafif kendimdeim ama titriorum hala..eşimde yattı hemen..görümcemler filan hepsi bi yere kıvrılmş uzanıyolar..sonra görümcemim midesi bulanmş ve lavaboya gitmiş orda düşüp kalmş senağlama büyük kızına seslenmiş zar zor oda kötü tabi kendinde deil pek,gtmiş annesini kaldırmaya çalışmş kaldıramamş,sonra enişdem sürünerek gitmiş senağlama oda kalmş onun yanında..
o sırada oğlum ağlamaya başlamış :çok üzgünüm: onun sesine eşim uyanımış..bi bakmış herkes bi yerde yatıyo..oda fenalaşmş sonra..güç bela 112 yi aramış..o sırada yukarda olan görümcemin diğer kızları uyanp aşağa iniyolar..kız eve bi giriyo herkes ölü gibi yatıyo senağlama o sırada eşimin elinden telefn düşmüş gözleri açık oda yığılp kalmş :çok üzgünüm: 5 tane ambulans gelmiş..polis arabaları igdaş..mahalle ayağa kalkmış..
ben gözümü açtığımda ambulanstaydım..yanımda görümcem yatıyodu başucumda birinin kucağnda da bebeim vardı:çok üzgünüm: oğlum bembeyazdı onu görünce öldümü oğlum dedim ilk :çok üzgünüm: bilincim yerinde ama saçma sapan konuşmşm sürekli hast.gidene kadar..:çok üzgünüm: sonrası malum..serumlar oksijenler.. oğluma da serm taktılar delik deşik oldu heryeri :gitme: çok büyük bi badire atlattık hanımlar..ve sonuç olarak oğlm bi ağlamasıyla 6 kişinin hayatını kurtardı :Saruboceq:

Aman diyim..sobalı,doğalgazlı her ne olursa olsun..aman dikkattt !!
koku filan asla olmuyo..ama belirtileri gördünüz..
Allah düşmanımn başına vermesin..ölümden döndük..

Allah razı olsun arkadaşlar..
Gerçekden verilmiş sadakamız varmış..
Oğlumun melekleri korudu bizi..

çok geçmiş olsun, sadaka ayırın hepiniz, çok üzüldümm ,allah şifa versinn hepinize

beyazcım çokk geçmiş olsun...
sızıntı falanmı olmuş?
Allah korumuş...

Allah razı olsun..çok şükür hepimiz toparlandk bugün içinde..
hemen bi yetim çocuk giydiriyorum..

beyazcım çokk geçmiş olsun...
sızıntı falanmı olmuş?
Allah korumuş...

Canım çok saol..
Bacadan geri basmış karbonmonksit..koku filan asla yok..hast.gidene kdar hiç birimiz anlamadık onu..hast.gider gitmez bende dank etti..

Aman Allahım verilmiş sadakanız varmış
Allaha şükür atlatmışsınız büyük geçmiş olsun

Nedeni belli oldu mu neden dogazdan zehirlenmişsiniz

Geçmiş olsun:teselli:

Bi de sakinleştirici yapmışlar ya uyuya kalsaydınızakannehir

akannehir canım çok büyük geçmiş olsun ..Allah korumuş.. :teselli:

off yaaa cidden çok büyük birşey atlatmışsınız...
büyük geçmiş olsun...
yanlız cidden hastanedekilere anlam veremedim ya nasıl bir şey bu ALLAHAŞKINA..
bu kadar insan bu durumda iken bir tahlil vs yapılmazmı,eğer size birşey olsaydııı nasılll off yaa valla bazen cidden işimiz ALLAH,a KALMIŞ..(ŞÜKÜRKı bizi en iyi koruyan ALLAHIMIZ)

neyseki iyi olan hiçbirinize ve o minnacık meleğe birşey olmamasıı..
çok dikkat etmek lazım çok haklısınız..
bizim evimizde 2 tane gaz alarmı var ve kesinlikle herkesede tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Aman Allahım verilmiş sadakanız varmış
Allaha şükür atlatmışsınız büyük geçmiş olsun

Nedeni belli oldu mu neden dogazdan zehirlenmişsiniz

Allah razı olsun..
bacadan geri basmış rüzgardan dolayı.

Canım çok saol..
Bacadan geri basmış karbonmonksit..koku filan asla yok..hast.gidene kdar hiç birimiz anlamadık onu..hast.gider gitmez bende dank etti..

off offf karbonmonoksit gazı kokusuz ne kötü:bbo:
Allah bir daha yaşatmasın, daha beterlerin korusun inşalah:Saruboceq:

Cok gecmis olsun iyiki butun gunde evde degilmissiniz hiç anlamazdiniz..Allah korumus verilmis sadakaniz varmis....

Geçmiş olsun

Bi de sakinleştirici yapmışlar ya uyuya kalsaydınız

Saolun..
Evet eşim zar zor getirmişti arabayı hast.den..ama eve gelince yoğurtu çorba içmişti sanırım o yüzden iğnenin etkisi geçmiş ondan ve en son o düşmüş..

canım çok büyük geçmiş olsun ..Allah korumuş..

Çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..
ay canımm allahım korumus hep korusun insallah

Amin..Hepimizi inş..

Allah yüzümüze bakdıda hepimiz sağ salim kurtulduk çok şükür..
gazı mühürlediler hemen zaten..önlemler alınmadan açılmıcak..

off offf karbonmonoksit gazı kokusuz ne kötü
Allah bir daha yaşatmasın, daha beterlerin korusun inşalah

Aynen.. amin diyorum..daha beterleri olabilirdi..

Cok gecmis olsun iyiki butun gunde evde degilmissiniz hiç anlamazdiniz..Allah korumus verilmis sadakaniz varmis....

eğer hast.den ilk bebeğimi getirdiğimizde bende uyusaydım hemen işte o zmn sadece eşim bebeğim ve ben asla kurtulamazdık :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…