Doğalgazdan zehirlenip ölüyorduk!

bitanem çok büyük geçmiş olsun ya tüylerim diken diken okudum ogluşunun ve a,iledeki herkesin iyi olmasına çok sevindim sadaka ver cnm bide gaz kaçagı oldugunda uyarıcı aletler oulyo ondan taktır evine kuşum allah sizleri korumuş vallahi:çok üzgünüm:

gerçekten çok büyük geçmiş olsun senin meleğin hepinizi kurtarmış şükürler olsun Rabbime...

Tüylerim diken diken oldu..Allah'ım korumuş hepinizi..
Çok büyük geçmiş olsun canım,Rabbim yaşatmasın bir daha.

gelmiş geçmiş olsun canım... verilmiş sadakanız varmış ... allah beterinden saklasın...

Çok geçmiş olsun arkadaşım,başına gelen bilir ne berbat birşey olduğunu,bizde sobadan zehirlenmiştik 2000'de,çok kötü gerçekten ya,bugün oldu hala böyle haberler duyunca tutamam kendimi,çok geçmiş olsun...

okurken urperdim..Allah korumuss hepinizi..cok buyuk gecmis olsunnn:Saruboceq:

aman Allah' ım çok şaşırdım bizde dikkatli olucaz artık ( belirtilerini anlatmışsın ya teşekkürler Rabbim korumuş sizleri

tüylerim diken diken oldu okurken...verilmiş sadakanız varmış g.oldun bıdaha yaşatmasın rabbım.

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım, allah korumuş hepinizi, gaz alarmı taktırın arkadaşlar bu hafta bizim ecde ki konu buydu bende her gece yatarken aynı düşüncelerle uyuyorum ilk fırsatta alacağım çok daha korktum şimdi okuyunca... Tekrar geçmişler olsun...

çok geçmiş olsun allahım sizleri korumuş dikkat edin bundan sonra

kuzuumm tüylerim diken diken oldu..şükürler olsun ki kurtulmuşsunuz..hemen bi sadaka werin bişiy yapın..

Verilmiş sadakanız varmış arkadaşım gelmiş geçmiş olsun çok korkutucu

offffff bu neydi yaa
inan benimde tüylerim diken dikenn okudum
allahım esirgemiş
resmen katliam olacakmış ailede deyil sülale boyu hemde
acısı nasıl çıkardı geri de kalanlardann
çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…