Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşım sen neler anlatıyorsun neler olmuş böyle 5 ambulans kaç kişi allahım çok büyük bir facia olurdu bu..yavrum masum meleğim nasılda kurtarmış sizi göz yaşlarımız ıtutamadım canım ..bi dua bi kuran bişey okut..
önlem için ne yapmalıyız kombiniz nasıldı ki ..doğalgaz sobasımı ne kullanıyorsunuz ben bu konununun kendi topiğimdede paylaşıyorum herkese örnek olması lazım ya oğluna bişe yolsaydı o hastaneyide kınıyorum...
ya çok büyük badire atlatmışsınız.çok geçmiş olsun.ama benim takıldığım nokta doktorlar siz orda ölseydiniz(Allah korusun)ailecek sinirden mi öldü diyceklerdi
bu ne başıboşluk
resmen başından savmışlar
ben de yakında annem bende fenalaştı kadını acile kaldırdım kürek kemiğimin arası acıyo yanıyo nefes alamıyorum diye bağırıyo kadın kemik erimesi tahlili yapalım diyo
nasıl kızdım ya
ev hanımı olarak ben bile anladım kalp olduğunu
aynı sizin gibi daka farkıyla ambulansla başka hastaneye naklederek kurtardık annemi
Rabbim kimseyi oralara düşürmesin